Şimdi Ara

Taksi Çıkması Alan - Kullanan Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
28.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aman uzak dur.. Taksici esnafı eğer sattığı araçta küçücük et bulsa devam ederdi binmeye, en son derileri kaldığı için yapacak bir şeyi kalmıyor.. Satış onlar için son çare.. Sanayi esnafıysan başka.. Zaten günün orada geçiyor..
  • İstanbul trafiğinde 700 bin km yapmış bir aracın sağlıklı yürüyebileceğine inanıyorsanız alın.
    Millet 80 bindeki dizelden kaçıyor kilometre yüksek diye siz dünyanın etrafını 20 kere dolaşmış araca niyet ediyorsunuz
  • neden alnımasın taksi çıkması bal gibide alınır..herkes bişi yazmış ama iyi yönleride var.. çevren genişler.. arabadan bir usta kadar anlamaya başlarsın.. hatta meslek bile öğrenebilirsin.. iş güç edinirsin..ben aldım 2 ay dayanabildim .. + 2 ayda lastik motor kaporta boya iç döşeme işleri... baktım ön takım difrensiyel vs vs istiyor zararına sattım dahada tövbe ettim.. sanayiye girmediğim bir gün yoktu.. Şimdi ise sanayiye girdiğim zaman bir sağa bir sola iki sağa iki sola selam vererek giriyorum.. herkes tanıdık çünki.. şahinim sağolsun .iyi çevre yaptım.
  • Gider temiz bir broadway alırım o paraya hiç girmem taksi çıkmasına

    Az aşım dertsiz başım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    Forumda taksi çıkması alıp kullanan var mı? 7-8 bine albelar var, bir çok değişik modelin aracı yarı fiyatı civarı. Sadece merak ediyorum bu araçların adam olma ihtimali nedir? Astar - yüz ilişkisi ne durumdadır?

    sanayideki ustalarla arkadaş olursun ateşle oynama macera arıyorsan al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guven.kacar

    bende pek tavsiye etmem nedeni döşemeler çok eski oluyodireksiyon vites topuzu soyulmuş oluyo komple boyalı olduğu için kazası varsa anlaması zor oluyo fakat sürekli sanayiden çıkmazsın lafına katılmıyorum bizim ailede çok taksici var onlar kendi arabasını bakımdan bakıma götürüyo alacak kişi alır almaz bi anda bişey olacak değilya oda taksici gibi kullanmaya devam edecek

    taksici araba bitinceye kadar biner sonra da alan adam uğraşır bir gün motor ertesi gün şanzıman alt takım vs.
  • Taksi çıkması düşünmeyin derim...
    Ne olur ne olmaz riske girmeye gerek yok!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sapultra
    İstanbul trafiğinde 700 bin km yapmış bir aracın sağlıklı yürüyebileceğine inanıyorsanız alın.
    Millet 80 bindeki dizelden kaçıyor kilometre yüksek diye siz dünyanın etrafını 20 kere dolaşmış araca niyet ediyorsunuz

    o zaman şu mantık yola çıkıyor.700bin yapmış aracı 400bin de iken satın alacak olsaydı arkadaş, sen alma diyecektin...ancak 300 bin daha km yapabilme kapasitesi varmış. demekki km ye göre yargılamak saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 31 Mart 2011; 19:40:52 >
  • 2005 Model taksi çıkması loganım var yaklaşık 9 ay önce satın aldım. Yorumları okudum ama herkes bilip bilmeden sallamış.

    Araç aldığımda sarı renkteydi ve 248 bin kmdeydi(km orjinal ilk sahibinden ve ilçede çalına bi tanıdın taksiciden aldım) Şu ana kadar aracın motoruna hiç masraf yapmadım sadece yağ değişimi ve antifiriz masrafım oldu sorunsuz bi şekilde kullanıyorum gayette memnunum motorundan.
    Boyasını 700 tl ye değiştirip kendi orjinal rengine boyattım. Ön takımlarında sorun vardı onu da 400 tl masraf yaparak hallettim. Şu an gayet güzel ve sorunsuz bi şekilde kullanıyorum aracımı. Bence kulaktan dolma bilgilerle bişeyler anlatanlara inanmayın. 9 bine doğana şahine brodvaya bineceğime 2 binlira masraf yaparım 16-17 binlira piyasa değeri olan taksi çıkması arabaya binerim.
  • Forumda taksi çıkması alıp kullanan var mı? 7-8 bine albelar var, bir çok değişik modelin aracı yarı fiyatı civarı. Sadece merak ediyorum bu araçların adam olma ihtimali nedir? Astar - yüz ilişkisi ne durumdadır?



  • bir arkadaşımızın abisi taksici, aracı çıkarttılar ,boyandı falan ,model yüksek sayılır ,lastikler yeni .:) ..arkadaşımızda araba alıcak, yaklaşık o marka /model araçlara bakıyor ..ama nedense alternatifler arsında abisinin aracı hiç yok :)) ( belki ,mevzubahsi geçen araç kötüdür- bilemem :) )
  • bende pek tavsiye etmem nedeni döşemeler çok eski oluyodireksiyon vites topuzu soyulmuş oluyo komple boyalı olduğu için kazası varsa anlaması zor oluyo fakat sürekli sanayiden çıkmazsın lafına katılmıyorum bizim ailede çok taksici var onlar kendi arabasını bakımdan bakıma götürüyo alacak kişi alır almaz bi anda bişey olacak değilya oda taksici gibi kullanmaya devam edecek
  • İnsanlar taksi çıkması kelimesini duyunca öcü gibi kaçıyorlar. Aslında haklı sayılırlar. Fakat bazı durumlarda abartı bence. Aman taksi çıkması alma. Yoksa tamircilerle akraba olursun gibi. Bu o kadar kesin bir gerçek değil. Bazı istisnalar kaideleri bozuyor. Ben de araba arıyordum zamanında. Taksi çıkması buldum bir tane. Araba takside sadece 50000 (ellibin) kilometre yapmış. Dieseldi. 80000 km de idi. Beni ondan bile vazgeçirdiler. Onu almadım. 190000 de yine diesel aldım. Ama şu ana kadar pişman olmadım diyebilirim.

    Temizine denk gelmek tamamen kısmet meselesi.
  • Hadi km yi falan geçtim.Bi de düşünsene kapıları binlerce kez açılıp kapanıyor, içine giren çıkan belli değil.
  • uzak durulmasında yarar var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Hadi km yi falan geçtim.Bi de düşünsene kapıları binlerce kez açılıp kapanıyor, içine giren çıkan belli değil.


    İşte bu yüzden taksi çıkması tercih sebebi olmuyor. Km'sine çok takılmamak gerekir. Daha önce döşemelerinin, direksiyonunun, emniyet kemerlerinin vs. deforme olup olmadığına bakılması gerekir.
  • En az 500.000 km. yapmış bir araçtan söz ediyorsunuz. Zaten motorların ömrü de o kadar...
  • 8000 bine albea alınıp

    500e iç döşeme yenilense, 3000 e motor yenilense,100 e de direksiyon ve vites topuzu yenilense...
    1500 e de boya desek...

    8000 araç 5500bin de ek masraf, 13.5bine albea almış oluruz dizelinden...
  • Geçen hafta güneşli de taksiye bindim 2011 model accent era daha aracı alalı 1 - 2 ay oldu dedi taksici kilometreye baktım 300.000
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

    Geçen hafta güneşli de taksiye bindim 2011 model accent era daha aracı alalı 1 - 2 ay oldu dedi taksici kilometreye baktım 300.000

    Günde 5 bin km yapsa ve hergün çalışsa 60 günde o kadar km yapar.


    Adam sallamış işkembeden.Günde 5 bin km yol imkansızında imkansızı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 31 Mart 2011; 15:48:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.