Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2 ön inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
103.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • almayı düşündüğüm bi telefondu gerçekten gerek incelik gerek işlem gücü ancak htc evo 3d cıktı şimdi cok kararsızımmmmmm
  • fşyat ne olur acaba tel cok guzel
  • Samsung gerekeni yapmış
  • tek çekirdekli modeli yok zaten. 2 çeşit çift çekirdekli işlemciyle üretiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogkasa

    almayı düşündüğüm bi telefondu gerçekten gerek incelik gerek işlem gücü ancak htc evo 3d cıktı şimdi cok kararsızımmmmmm


    Ben iPhone 4 çıkdığından beri kararsızdım. Sonra htc desire dedim sonra htc desire hd dedim sonra galaxy S dedim sonra LG optimus 2x dedim sonra atrix4g dedim sonra lg optimus 3D dedim sonra galaxy S2 dedim sonra htc evo3d diyecekkenn yeter artık 3D yede sonra geçeriz dedim ve bunu bekliyorum
  • Hafiflik mi? Ağırlıgı 116 gram
  • theformul al benden de o kadar.6 aydır bi tel alıcam karar veremedim halen.htc hero ile başlayan seçim ve kararsızlık sürecim halen devam etmekte.ben en iyisi fi tarihinden kalma e71 ile devam edeyim..
  • tek telefon gs2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan_tpc

    Kullanmadığınız telefona nasıl büyük diyorsunuz anlamadım. Bende Galaxy S var, Sahip olduğu özelliklere göre dizayn edilmiş, daha küçük olsa çok daha fazla sıkıntı olurdu emin olun. Özellikle internette gezinirken ekran boyutundan iyi verim alınıyor. Daha ufak olması tamamen dezavantaj olurdu.

    Hem küçük ekran isteyen gidip galaxy mini alabilir. Yani sırf laf olsun torba dolsun diye mükemmele yakın dizayn edilmiş bi alete niye çamur atıyorsunuz?

    Hem bu ürüne telefon gözüyle bakmanızın mantığı nedir? Sadece iletişim isteyen seve seve nokia kullanabilir. Sizin için itinayla garip gurup telefonlar üretmeye devam ediyor.


    +1 Kesinlikle..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Daha çikmamiş telefona '' Kalitesiz, üstelik malzeme kalitesi de çok kötü '' Diyebilecek kadar zeki insanlarla Ayni forumu paylaşmaktan Gurur duyarim..




    Yaa hocam Birak kizma egleniyo işte çocuklar.. Nokia'dan başka telefon kullanamadiklari için Normaldir, Yadirgamiyorum bende.. İlk defa böyle bi telefonu görünce contalari yaktilar haliyle....
  • off ulan ne telefon ya.
  • süper olmuş bence tabiki fiyatıda bir o kadar süper olcak gibi
  • Telefonları takip etmek iyice zorlaştı, bu kadar pahalı telefonların bu kadar çabuk eskimesi insanın rahatsız ediyor. Bana mı öyle geliyor, her ay ayrı bir Galaxy mi çıkarıyor samsung. :D
    Ek olarak apple fanı değilim ama galaxy'lerdeki iphone benzerliği canımı sıkıyor, tek tuş dizaynında neden bu kadar ısrar ediyor, kendine özel 3 tuşlu ayrı bir stil geliştirebilmeli bence koskoca samsung, SE gibi. Böyle canavar telefona bu tasarım olmamış.
  • Alın bir iphone4 yeter size macera aramayın derim.İphone öncesi ailemle tartışırdık sık telefon değiştirmem yüzünden.Kullanmadığım marka model tel kalmadı İphone den sonra sorun kalmadı sadece model yükseltiyorum ;)
  • iPhone kullanıcısı olarak samsung ve htc yi taktir ediyorum gercekten her gecen gün dahada geliştiriyorlar kendilerini artık Nokia nin saçma sapan telefonlarına 1000 1500 tl verdigimiz dönemler bitti artık parayı hak edene veriyoruz.Onun için Apple samsung ve htc ye ne kadar teşekkür etsek az
  • Bu telefonun en büyük handikapı Türkiye'ye geliş tarihidir bence. İlla ki eksiği gediği donanımsal ya da yazılımsal olarak vardır, sonuçta hangimizin aldığı teknolojik her hangi bir alet edavat kusursuz diyebiliriz ki. Ama tedarik zincirindeki sorun bu telefonun Türkiye'de satışına ciddi sekte vurabilir. Eğer bu telefon dediğiniz gibi Ağustos-Eylül ayları gibi Türkiye pazarına girerse, o tarihten önce yeni Iphone duyurulmuş olacaktır (ki onunda gelmesi zaten bi 4-5 ay sürer), bu durumda kullanıcılar hemen Iphone'a ulaşabileceklerinden değil, ama bi kere insanlar yeni çıkan bi telefonun cazibesine kapıldımı, eski olana elleri gitmez kolay kolay.

    Teknolojinin bu kadar hızla ilerlediği bi dönemde, her ay yeni telefonlar çıkarken, tanıtılan bir ürünün Türkiye'de satışa sunulması şayet 5-6 ay gibi süreler alıyorsa ve bu süre zarfında bir düzine kdar daha iyi telefon çıkıyorsa peşi sıra, tüketiciyi bunalıma sokmaktan başka bir işe yaramıyor bu telefonlar.




  • oha süper telefon olmuş ya çözünürlük ve dokunmatik gayet güzel görünüyor.

    iphone kullanıcısı olarak etkilendim doğrusu. sonunda iphone dışında bir telefon geldi güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyace

    Bu telefonun en büyük handikapı Türkiye'ye geliş tarihidir bence. İlla ki eksiği gediği donanımsal ya da yazılımsal olarak vardır, sonuçta hangimizin aldığı teknolojik her hangi bir alet edavat kusursuz diyebiliriz ki. Ama tedarik zincirindeki sorun bu telefonun Türkiye'de satışına ciddi sekte vurabilir. Eğer bu telefon dediğiniz gibi Ağustos-Eylül ayları gibi Türkiye pazarına girerse, o tarihten önce yeni Iphone duyurulmuş olacaktır (ki onunda gelmesi zaten bi 4-5 ay sürer), bu durumda kullanıcılar hemen Iphone'a ulaşabileceklerinden değil, ama bi kere insanlar yeni çıkan bi telefonun cazibesine kapıldımı, eski olana elleri gitmez kolay kolay.

    Teknolojinin bu kadar hızla ilerlediği bi dönemde, her ay yeni telefonlar çıkarken, tanıtılan bir ürünün Türkiye'de satışa sunulması şayet 5-6 ay gibi süreler alıyorsa ve bu süre zarfında bir düzine kdar daha iyi telefon çıkıyorsa peşi sıra, tüketiciyi bunalıma sokmaktan başka bir işe yaramıyor bu telefonlar.


    Ağustos Eylül'ü bulmaz ne yaptın. Galaxy S veya Wave Mayıs sonu Haziran başı gibi ülkeye girdi, Temmuz'da ben aldım zaten ki geçen sene bu telefona göre çok daha fazla olay yaratmıştı hem fiyat hem özellikleri bakımından. Steve Jobs'un durumunu düşünürsek, iPhone 5'in lansmanı 3. çeyreğin sonuna sarkarsa o esnada piyasada olan SGS 2 piyasayı silip süpürecektir eğer inhuman bir fiyatla gelmezse. Gerçi bizim milletimiz pek donanım yazılım tarafına bakmayıp ayfonum vaarrr aha bak masaya koydum havam oldu modunda olduğu için kestirmek güç. Yine de Mayıs ortası, en geç Haziran başı gibi ülkeye girer diye tahmin ediyorum. Fiyatların toplarlanması, piyasanın oturmaı falan Temmuz'u bulur, bende Wave'in taksidini bitirip satar o zaman alır paşa paşa kullanırım




  • Samsung telefon dünyasında hızlı bir ilerleme içerisinde.Bu iyi mi kötü mü tartışılır.Bu kadar çok telefon çıkarılıp, modellere rakipler çıktıkça kullanıcılar olumsuz etkileniyor diye düşünüyorum.
    Gelelim telefona 1080p görüntü çekmesi ve oynatması süper.Amoled ekranla görüntüler daha bi canlı ve düşük güç tüketimi yaratıyor.
  • Sanırım kimse değinmemiş. Hani videonun sonuna doğru iki yerden yani çift parmak ekrana dokunarak masaya doğru indirilip kaldırılıyor ya işte bu Touchwiz 4.0'ın getirdiği motion-zoom. Aslında böyle yapılmadığı için başarılı olmamış. Telefon öne yada arkaya doğru eğilseydi zoom + yada - yapıyor.

    Doğru işlemi şuradan görebilirsiniz.
    http://www.talkandroid.com/35179-samsung-galaxy-s-ii-touchwiz-4-0-has-motion-zoom-capabilities-will-we-use-it/

    Telefonu eline bile almayan arkadaşların yaptıkları tu-kaka yorumlara artık gülüp geçiyorum. Doktor kendi hallerine bırakın dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 31 Mart 2011; 15:42:39 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.