Şimdi Ara

★★★HTC DESİRE S CLUB ★★★ DESİRE S hakkında herşey 1 GHz 1.1 GB ROM, 768 MB RAM (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
1
Favori
66.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu dun aldim ve ilk sarjdan sonra tam 6 saat elimden birakmadan inceledim. Bir cok telefon kullanmis biri olarak ki ortalama 2 ayda bir degistiren biri olarak su anda piyasadaki en kaliteli cihaz diyebilirim. Cok titiz olmama ragmen cok ufak tefek sorun bile demeyecegimiz bir kac nokta olsa da inanin cok onemsiz geliyor size telin genel anlamda kalitesini gorunce. Ayrica idda ediyorum cift cekirdekli gelecek bir cok cihazla bas edebilecek bir cihaz donanim olarak. Pil suresi de 2 gun gidebilecek gibi duruyor, cunku 6 saat cihazi somurmeme ayni anda bircok is yapmama ragmen ancak bitirebildim. Benim kisisel kanaatim almak isteyenler gonul rahatligiyla alabilirler seklinde.
  • Bugün de Desire S sahipleri arasına katıldım. Zaten öteden beri 10 TL.lik 250 MB internet paketi kullanıyordum. Onu iptal ettirince, telefon toplamda 936 TL.ye gelmiş oldu. Güzel fiyat. 24 ay taksitle kontratsız bu fiyata yakın zamanda düşeceğini pek sanmıyorum. Gerçi zaten kemikleşmiş Vodafone müşterisiyim, konuşma paketi falan olmayan bir kontrat beni bozmaz

2,5 yıldır Nokia 5800 kullanıyordum, ilk alanlardandım. Bilenler bilir, ilk dönemlerde feci sorunlu bir cihazdı ama yine de 2,5 yıl kullandım. Şimdi Desire S hakkında bazı olumsuz özelikler falan yazılıyor ama açıkçası beni görüşüme göre, bunlar öyle önemli şeyler değil. Telefon genel olarak oldukça şık, ekranı çok güzel. Alüminyum kasa olması da telefona ayrı bir hava katmış.

Zagg türü herhangi bir kaplama kullanmayı düşünmüyorum. Bence bu tür şeyler telefonun asıl güzelliğini gölgeliyor. 5800'de 3 gün zor kullanmıştım Zagg'ı. Acımadan söküp atmıştım sonra. Ayrıca kendi kullanacağım telefonu kendimden niye koruyayım ki? Sadece kılıf alıp, cebimde taşıyacağım zaman kılıfa koymayı düşünüyorum. Ancak sanırım Desire S için üretilmiş bir kılıf henüz ülkemizde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 29 Mayıs 2011; 21:26:54 >

• Arkadaslar boyutlarina baktigimiz zaman iphone 3 gs'lerin olculeriyle ayni boyutlarda hatta az daha kucuk bence bir deneyin derim.
    Bi ben alamadim daha az bor zaman kaldi arkadas dubaiye yarin gidiyor. Aradaki fiyat farkina gore alicaz bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavkan -- 29 Mayıs 2011; 21:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

arkadaşlar bir sorum olacak
    diyelimki android yüklü bir telefon aldım v2.2 yüklü bunun versiyonunu 2.3 e yükseltebiliyoruz değilmi

Eğer birileri custom rom vshazırlamışsa telefona özel, evet yükseltiilebilir. Ya da telefon üreticisi HTC ise, adamlar zaten en çok yazılımdesteği veren üretici, telefon son sürüme yükselir.

Samsung Lg vs gibi markalardan alırsanız, telefon garantiden çıkmasın diye de üreticiyi beklerseniz, iki yıl boyunca aynı sürümle idare edersiniz. bknz. Galaxy S kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokay

Kesinlikle katılıyorum sana. Yakında bir ben de alacağım(%95). Bir imza, istenirse bir kullanıcı listesi, uygulama listesi, detaylı inceleme, fotoğraflar kesinlikle olmalı.

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

bu arada artık telefon ulaşılabilirliği tam anlamıyla sağlandığı ve kullanılıcılarında yeteri kadar arttığı için artık yönetici arkadaşlardan veya 1-2 ay sonra konuyu terketmeyecek TELEFONA SAHİP OLAN arkadaşlardan birisi;güzel bir ''HTC DESİRE S CLUB'' başlığı açarak,konunun başlığında olduğu gibi telefonun resimlerinin ve teknik özelliklerini bulunduğu,iyi ve detaylı inceleme videolarını barındıran bir konu açsa ve artık paylaşım,bilgilendirme,bilgilenme vs. konularını oradan takip edip,hem telefonla yeni ilgilenen arkadaşlar için aradığını bulmak kolaylaşır,hemde daha derli toplu,telefon sahiplerincede benimsenen bir konu olur.

mesajım olsun

• Arkadaşlar telefonumun gpsi uydu buluyor ama koordinat alamıyor bağlanamıyorum uydulara. 5 uydu bulmasına rağmen bağlanamıyorum nedense. GPS ile bu ve buna benzer bi problem yaşayan varmı ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokay

Kesinlikle katılıyorum sana. Yakında bir ben de alacağım(%95). Bir imza, istenirse bir kullanıcı listesi, uygulama listesi, detaylı inceleme, fotoğraflar kesinlikle olmalı.

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

bu arada artık telefon ulaşılabilirliği tam anlamıyla sağlandığı ve kullanılıcılarında yeteri kadar arttığı için artık yönetici arkadaşlardan veya 1-2 ay sonra konuyu terketmeyecek TELEFONA SAHİP OLAN arkadaşlardan birisi;güzel bir ''HTC DESİRE S CLUB'' başlığı açarak,konunun başlığında olduğu gibi telefonun resimlerinin ve teknik özelliklerini bulunduğu,iyi ve detaylı inceleme videolarını barındıran bir konu açsa ve artık paylaşım,bilgilendirme,bilgilenme vs. konularını oradan takip edip,hem telefonla yeni ilgilenen arkadaşlar için aradığını bulmak kolaylaşır,hemde daha derli toplu,telefon sahiplerincede benimsenen bir konu olur.

Hayırlı uğurlu olsun. Buyrun kullanıcılar kulubü ve destek bilgi bölümü diğer konulara buradan devam edebiliriz.

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★

http://forum.donanimhaber.com/m_49474432/tm.htm

/>

★★★ HTC Desire S Kullanıcılar Kulübü ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 30 Mayıs 2011; 19:28:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinansarı

arkadaşlar telefonu aldığımın ertesi günü(dün) amazon.com'dan skinomi marka, şeffaf, full poliüretan kaplama kılıf siparişi verdim yaklaşık 40TL'ye geldi. Ancak teslim süresinin çok geç olması biraz canımı sıktı [15 - 30 haziran arası]
    şimdilik şansa bulduğum 7 milyonluk bir Nokia C3 kılıfı uydurdum, çok da güzel oldu!

Kılıfın fotoğraflarını ekleyebilir misiniz? Bende C3 kılıflarına bakmıştım ancak uymadı, sizin aldığınız kılıfı merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_
    quote:

Orijinalden alıntı: sinansarı
    arkadaşlar telefonu aldığımın ertesi günü(dün) amazon.com'dan skinomi marka, şeffaf, full poliüretan kaplama kılıf siparişi verdim yaklaşık 40TL'ye geldi. Ancak teslim süresinin çok geç olması biraz canımı sıktı [15 - 30 haziran arası]
    şimdilik şansa bulduğum 7 milyonluk bir Nokia C3 kılıfı uydurdum, çok da güzel oldu!

Kılıfın fotoğraflarını ekleyebilir misiniz? Bende C3 kılıflarına bakmıştım ancak uymadı, sizin aldığınız kılıfı merak ettim.

Bu olsa gerek
    http://www.amazon.com/Skinomi-TechSkin-Protector-Shield-Desire/dp/B004ODWMH8/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1306743203&sr=1-3

!!! Arkadaşlar mümkünse artık yeni konudan devam edelim !!!
    Bu sayede iki konuyu birden takip etmekten kurtulmuş oluruz.

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★

http://forum.donanimhaber.com/m_49474432/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 30 Mayıs 2011; 11:18:32 >

• [simage]http://imageshack.us/photo/my-images/844/desirest.jpg/ [/simage]

cihazın işaretli noktası çerveden yukarıda duruyor
    sizce ne yapmalıyım.
    yada cihaz değişimi olabilir mi?
  • Yeni konuya geçmiştik ama ben de de aynı sorun olduğu için cevap yazmadan duramadim. Benim ekranın sağ alt tarafında var aynı sorun valla ben bekleyip daha kötü olursa servise göndermeyi düşünüyorum. Isterseniz öteki konudan tartişabiliriz bu konuyu ne yapmak lazım fikir almak istiyorum bilenlerden ben de.
  • Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır Android telefonlar içerisinde gezinmekteyim. Neredeyse tüm telefon sayfalarını gezdim. Hepsinin kendine göre avantaj ve dezavantajları var.

Ben telefonda oyun pek oynamayacağım. Anca benim 3 yaşındaki ufaklık için olabilir. Telefonu genellikle internet uygulamalarına yönelik olarak kullanacağım. Desire S benim aradığım modele çok uygun bir telefon ancak bunun ötesinde ben radyo ve müzik çok dinlerim. Bu nedenle ses kalitesine oldukça önem vermekteyim. Örneğin bir kaç ay önce Galaxy S almak üzereydim ki, -şaka gibi- FM radyosu monoymuş ve Medyamarkt'ta test ettiğimde radyosu gerçekten rahatsız ediciydi.

Yani kısaca, ses kalitesi benim için çok önemli. Tizleri tiz, bassları bass duymalıyım. Bu nedenle yaptığım araştırmalar beni SE Xperia Arc modeline yönlendirdi, ancak Desire S'in hem sorunsuz Android market uygulaması, hem de şarj süresi daha iyi olduğu için bu iki model arasında kaldım.

Ses kalitesi hakkında sizlerden yorum rica ediyorum. Birde radyosu (gerçek) stereo mu? Bu özellikler benim için önemli.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aybüke138

Yeni konuya geçmiştik ama ben de de aynı sorun olduğu için cevap yazmadan duramadim. Benim ekranın sağ alt tarafında var aynı sorun valla ben bekleyip daha kötü olursa servise göndermeyi düşünüyorum. Isterseniz öteki konudan tartişabiliriz bu konuyu ne yapmak lazım fikir almak istiyorum bilenlerden ben de.

Arkadaşlar nasıl bir sorundur bu sizdeki anlamadım? Ben ekranda herhangi bir sorun gözlemlemedim ama sizdeki ürünlere özel bir hata ya da sorun mu acaba bu? Üstteki link çalışmıyor, tekrar yenilerseniz bizde bakalım neymiş bahsettiğiniz sorun?
  • Resimden anlaşılmıyor zaten arkadaş sorunun nerede olduğunu belirtmek için vermiş sanırım resmi. Ekran tam olarak oturmamış sağ alt köşesi kalkmış biraz. Sanki yapıştırılmış da tam yapışmamış gibi. Üzerine bastırınca oturuyor yerine. Benimki henüz çok belirgin değil ancak ilerde daha kötü olur mu diye korkuyorum. Tüm telefonlarda olduğunu sanmıyorum üretim hatası gibi duruyor. Bendeki şanssızlık işte çok titizimdir bu konularda bir de arka kapakta ufak bir sorun var. Sakınan göze çöp batıyor işte.
  • Şu Otterbox kılıflar güzelmiş :) Ucuza bulsak da alsak
  • görmeden almayın şahsen beğenmedim
  • Camın üst köşeden kalkması sorunu yurt dışı sitelerde de konuşulmakta ve örneklerini verilen resimlerden gördüm. Telefonu alırken mutlaka kontrol edin.
     ★★★HTC DESİRE S CLUB ★★★ DESİRE S hakkında herşey 1 GHz 1.1 GB ROM, 768 MB RAM

Başka bir örnek batarya cover hakkında:http://www.youtube.com/v/3XCaWGoKhyU

• Bu tip resim ve videolar aldatici olabiliyor.
    Her telefon icin var bu tip sorunlarla ilgili kasitli olarak yapilip yapilmadigini anlayamayiz. Ancak forum sahiplerinde dr bu tip sikayetler varsa o zaman dikkate alinabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_75

Camın üst köşeden kalkması sorunu yurt dışı sitelerde de konuşulmakta ve örneklerini verilen resimlerden gördüm. Telefonu alırken mutlaka kontrol edin.
     ★★★HTC DESİRE S CLUB ★★★ DESİRE S hakkında herşey 1 GHz 1.1 GB ROM, 768 MB RAM

Başka bir örnek batarya cover hakkında:http://www.youtube.com/v/3XCaWGoKhyU

aynen böyle ama benimki sol alt köşede
    cihaz değişimi olurmu acaba

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.