Şimdi Ara

Amazon'dan Test Drive; Android uygulamaları test sürüşünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Geçtiğimiz günlerde Android için uygulama mağazası açan Amazon, Android kullanıcılarının ilgisini çekmek için yeni bir hizmeti hayata geçirdi; "Test Drive"


    Adından da tahmin edebileceğiniz gibi Test Drive ile Android kullanıcıları Amazon Android App Store'daki birçok uygulamayı, ücretli ve ya ücretsiz farketmeksizin, bilgisayarlarından internet tarayıcıları üzerinden test edebilecekler. Haliyle uygulamanın GPS, Kamera gibi donanımsal ihtiyacı bulunan özelliklerini test edilmeyecek olsa da Test Drive, kullanıcıların uygulamanın geneli hakkında bilgi sahibi olabilmelerine imkan verecek.


    Şimdilik sadece Amerika'daki kullanıcıların yararlanacağı Test Drive'ın ilerleyen dönemlerde Amazon'un diğer ülkelerindeki kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.











  • umarım daha kaliteli oyun ve uygulama geliştirirler.. android platformu her ne kadar kağıt üstünde iphonedan güçlü gözüksede aynı kalitede oyun ve uygulama sunamıyor maalesef.. artı android markette çok fazla dandirik uygulama var google bir standart getirmeli bence ve denetimden geçirmeli uygulamaları..
  • cok katiliyorum.uygulamada kalite standarti konulmali.Keske Turkiyede hemen acilsa amazon !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    umarım daha kaliteli oyun ve uygulama geliştirirler.. android platformu her ne kadar kağıt üstünde iphonedan güçlü gözüksede aynı kalitede oyun ve uygulama sunamıyor maalesef.. artı android markette çok fazla dandirik uygulama var google bir standart getirmeli bence ve denetimden geçirmeli uygulamaları..

    Katılıyorum.Google daha denetimli olursa hem marketteki karışıklık ortadan kalkar hemde uygulama geliştiricileri daha kaliteli uygulamalar yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.