Şimdi Ara

Symbian işletim sistemli Nokia T7-00'ın XML dosyası yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Finlandiya'nın mobil iletişim devi Nokia'nın, Symbian OS tabanlı yeni akıllı telefonlar üzerinde çalıştığına dair gelen gelişmelerin ardından T7-00 kod adlı modelin XML dosyası yayınlandı.



    Firmanın N, C, X ve E serilerinin ardından ne gibi yenilikleri, farklılıkları bünyesinde barındıracağı bilinmeyen telefon, ARM tabanlı bir işlemciden güç alacak, Symbian^3 işletim sistemini kullanacak ve 360 x 640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekranla gelecek. Ayrıca telefonun Symbian web tarayıcısının versiyonunun 7.3'e yükseltildiği belirtiliyor.



    Nokia T7-00'ın ne zaman resmiyet kazanacağı belirsizliğini korurken, firmanın telefonu N, C, X ve E serisine karşı nasıl konumlandıracağı merak konusu. XML dosyasının tamamını görmek için tıklayın












  • nokia kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor yazık.
  • Symbian ile ne yapabileceğini sanıyorki.
  • Symbian artık tarih oldu. Apple firmasıyla rekabet etmesini ve bu sayede kullanıcıların kârlı çıkmasını beklerdim. Yeni özellikler, yeni telefonlar, fiyat düşüşleri tarzında.. Ama Nokia hala kendi çizgisinde Symbian olarak devam etmekle yetiniyor. Yazık..
  • Tamam Symbian günümüz standartlarının altında bir işletim sistemi. Ama Nokia Windows Phone 7 işletim sistemli cihazlarını 2012'de piyasaya sürecek. O zamana kadar hiç mi telefon çıkartmasın firma?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraVe_06 -- 29 Mart 2011; 17:34:11 >
  • Umarım ARM 11 işlemcilerden vazgeçerler ilerki Symbian cihazlarda. Yetiyor diye milletin Cortex A9 kullandığı bir dönemde 11 kullanmak adama küfür etmekten farksız. En azından rekabet etmek istiyorsa artık cihazlarında 11'i kullanmayı bırakmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraVe_06

    Tamam Symbian günümüz standartlarının altında bir işletim sistemi. Ama Nokia Windows Phone 7 işletim sistemli cihazlarını 2012'de piyasaya sürecek. O zamana kadar hiç mi telefon çıkartmasın firma?



    Telefon cikartmak icin cikartacaksa hic cikartmasin bence daha iyi.Az biraz bilgi sahibi insanlar telefon alirken ki bunlar yuksek kapasiteli telefonlar ise isletim sistemlerini de es gecmiyorlar.Nokia gibi bir firma bence Symbian ile eriyip gidiyor.
  • symbian çıkartıyosun bari platformu biraz geliştir.. lanet şeyi kaç yıldır aynı şekilde önümüze sürüyorlar..
  • Özellikleri sayıyım size. 640x360 çözünürlük, 256 ram, arm 11 680mhz işlemci, otofokussuz bir kamera, symbian 9.5 işletim sistemi. Yani temcid pilavı. Yeni model diye aynı modeli çıkarıp duruyor. Sonu kepazelik bu işin.
  • bence bu sürgülü olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi
    Özellikleri sayıyım size. 640x360 çözünürlük, 256 ram, arm 11 680mhz işlemci, otofokussuz bir kamera, symbian 9.5 işletim sistemi. Yani temcid pilavı. Yeni model diye aynı modeli çıkarıp duruyor. Sonu kepazelik bu işin.

    aynen valla süper özetlemissin
  • donanımını iyi yapsa en azından ordan kurtarır ama hem donanım olarak düşük hem de symbian cihazlar çıkarmaya devam ediyor nokia.. muhtemelen bunun donanımı da diğerleriyle hemen hemen aynı olur ve farklı bi tasarım yapıp yeni cihaz diye tanıtırlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 30 Mart 2011; 13:26:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.