Bildirim
NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bknz.gına gelmek -
quote:
Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
bknz.gına gelmek
Geralt the Witcher her msg a bi cevap demek yaz singleGeralt the Witcher istedıgın kadar yaz ancak Shift 2 daha Dün çıktığı için forumda konusulmayan,olmayan bir konu ve henüz almamış ,alacaklar içinde faydalı olacaktır -
Shift' in sesleri ve kokpit aksiyonu ilk bakışta daha iyi gibi duruyor ama GT ve forza daki sürüş gerçekçiliği olmadığı için önemi kalmıyor, shift1' i bitirirken kokpitten oynamadım, GT ve forza gibi simlerin sürüş zevki başkadır -
GT5 tartışmasız lider
Sonra Shift
Forza malesef grafik olarak iphone oyunu gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
GT5 tartışmasız lider
Sonra Shift
Forza malesef grafik olarak iphone oyunu gibi
Sonra da laf söyleyince söyledi oluyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Razura
quote:
GT5 tartışmasız lider
Sonra Shift
Sonra da laf söyleyince söyledi oluyoruz.
-
ama zaten shift teki amaç tam bir sim sunmak değil eğer tam bir sim yapmaya kalksalardı bu oyun satış rakamlarında rezil hüsran olur zarar ederdi gt ve forza gibi 2 oyun dururken tam bir sim yapmanın hiç bir mantığı yok. %100 simulator yarış oyunu bi çok insana sıkıcı gelebilir hem zorluğundan hemde fazla atraksiyon olmadığından dolayı işte shift burda devreye giriyor arcade in çok çok uzağında sim in biraz gerisinde kontolllerin daha kolay olduğu ama yinede kabiliyet isteyen yarı sim diyelim. Hız ve eğlence ön planda. Simulator tercih etmeyenler için biçilmiş kaftan. Piyasada her sene mutlaka olması gereken türde bir yarış oyunu -
quote:
GT5 tartışmasız lider
Sonra Shift
Bişey mi dedin kardeeş. -
GT5>forza>nfs shift -
GT5 ve forza ile shifti yanyana koymayın, bütün nfs serilerini toplasanız adam gibi bir oyun çıkmıyor, adamlar resmen shift1 i cilalayıp sürmüşler. -
Uzay fiziği olarak shift 2 farkı koymuş.. -
GT5 çıkmadan önceki video ve screenshotları da biliriz biz... hele bi çıksın öyle karşılaştırılır... -
Shift 2'nin seslerine hastayım böyle motor sesi ne GT5 de var ne Forza da EA çok sağlam yapıyor şu işi Hot Pursuitin de sesleri harikaydı. -
gt5de forzada oynadım gayet guzel oyunlar ancak Nfs nin yanında hantal kalacak gıbı gelıyorlar ozellıkle oynanıs ve grafik bakımından yoksa arac bollugu işin ansiklobedisini yazma bakımından forzada gt5de en basta geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 29 Mart 2011; 17:01:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
gt5de forzada oynadım gayet guzel oyunlar ancak Nfs nin yanında hantal kalacak gıbı gelıyorlar ozellıkle oynanıs ve grafik bakımından yoksa arac bollugu işin ansiklobedisini yazma bakımından forzada gt5de en basta geliyor
oyun fizikleri , araç tepkileri konusunda nfs arcade kalmış.o hantallık dediğin oyunların sim. olmasından.sadece araç bolluğu ansiklopedik bilgi var diye bu iki oyunun milyonlarca fanı olmazdı yıllar boyunca. -
adam o kadar para veriyor oyuna karşılaştıracak tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: mıstıkv
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
oyun fizikleri , araç tepkileri konusunda nfs arcade kalmış.o hantallık dediğin oyunların sim. olmasından.sadece araç bolluğu ansiklopedik bilgi var diye bu iki oyunun milyonlarca fanı olmazdı yıllar boyunca.
mıstıkv haklısın zaten EA sports tam anlamıyla simulasyon yapacagız demedi simulasyon arcade arası sim agırlıklı olacak dendi oyuzden normal ama bana gore 2si arasında kalmıs cogu kısıyı memnun edecektır, bence gt5 seven bırısıde oyunu keyifle oynar
yoksa dıger 2oyunun sim konusundakı tecrubesı tartısılmaz ama suda var EA bu oyunu 2.seriyi 1,5senede yaptı yani 3-5yıl ugrassalarki hiç tarzları degıldırkimbilir ne ortaya cıkar sanırım yeni nesilde cok farklı oyunlar gorebılırız
-
güzel konu dostum daha izlemedim bi bakalım,gt5 i geçebilecek bir oyun bu jenerasyonda zor gibi -
Grafik , atmosfer sürüş fizikleri/dinamikleri açısından GT5 açık ara önde.Forza hakkında yorum yapmayacağım.SAnki dandik videolar seçilmiş gibi geldi.Shift 2 için ise kokpit aksiyonları iyi olmuş diyebilirim.
Benzer içerikler
- gta 5 kamera açısı değiştirme ps4
- ps4 araba yarışı 2 kişilik
- blur türkçe yama
- f1 24 türkçe yama
- ps5 araba yarışı 2 kişilik
- forza horizon 5 ps4
- en iyi ps5 oyunları
- ücretsiz araba oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X