Şimdi Ara

MONSTER® P150HM-P170HM SERİSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
3
Favori
52.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işletim sistemi kurulu gelecek. fakat aktive işlemini biz yapacağız (gönderecekleri cd kutusunda ki şifreyle).

işletim sistemi cd si gelecek.

bütün driverlar yüklü gelecek. driver cd sinide gönderecekler. zaten sürücüler bir süre sonra sitede destek bölümünede upload edilecek.

15-16 sında bilgisayarları bekliyorlarmış. mehtemelen 20 sinde bizim elimizde olacak :-( bak şimdi kafayı yiyecem valla.............

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancokluk -- 11 Temmuz 2011; 10:03:31 >
  • Ins daha fazla gecikme olmaz
  • gelesede laptoplar alsak yaa ^^
  • ses sistemi ve kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?
    yine dynaudio kalitesi olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: crower74

ses sistemi ve kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?
    yine dynaudio kalitesi olacak mı?

Sn. crower74;

http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-GTX460M-MONSTER-Q6P150HM01.html linkinden "ÜRÜN ÖZELLİKLERİ" bölümüne bakarak aradığınız gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Bu ürün modelimizdeki ses kartının markası THX TruStudio PRO™ Audio ‘dur. Oldukça kaliteli net ve berrak bir ses deneyimi sunan THX TruStudio PRO™ Audio ses kartı ile bu notebook modelimiz üzerinde taşıdığı 1x Subwoofer + 2x Speaker ile de adından çokça söz ettiriyor ve THX TruStudio Pro Audio 7.1 Kanal Audio output özelliği ile kulaklık, mikrofon ve S/PDIF & Line-In çıkışları sayesinde 7+1 'e kadar harici ses çıkışı desteğini verebiliyor. Aynı zamanda hem MONSTER® Q63P150HM01 15.6", hem MONSTER® Q72P150HM01 15.6" ve hem de MONSTER® Q72P150HM02 15.6" ürün modellerimiz aynı ses kartı desteğine sahiptir.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için...
    150HM modeli daha stoklarınıza girmemiş anladığım kadarıyla ama bu model teşhir amacıyla mağazanızda var ise haftasonu incelemek üzere gelmeyi planlıyorum...
    iyi çalışmalar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

Işlemciye cok iyi açıklama getirmişsiniz. Bi sorum vardi benim, gtx560 ile 3d görüntü almamız mümkünmu? Bunun icin illede 3d vision destekli monitör mu lazim yoksa piyasada satılan 32-42 inç samsung sony toshiba lcd tv lerden 3d film izleme şansımız varmi?

Sn. frkn3d;

1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M 192-Bit DX11 ekran kartının 3D desteği bulunmaktadır. Ancak bu özelliği kullanabilmeniz için en az 120Hz. tazeleme oranına 3D özellikli bir LCD monitöre Dual Link DVI kablo yardımıyla notebookunuzu bağlamanız gerekmektedir. Diğer taraftan ekran görüntüsü harici 3D LCD monitöre aktarılmalı ve notebook ekranından o an görüntü gelmiyor olduğundan emin olunaraktan Nvidia 3D Vision Kitini notebookunuza bağlayıp Nvidia'nın uygun 3D Vision driverlerını notebookunuza tanıtarak bu özelliği notebookunuzda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Özetleyecek olursak;

1-3D özelliğini destekleyen bir ekran kartı,
    2-En az 120Hz. tazeleme oranına sahip bir 3D LCD Monitör,
    3-Dual Link DVI kablo,
    4-Nvidia 3D Vision Kit.

Dileyen müşterilerimiz Kadıköy'deki mağazamızda gelerek sizler için bu özelliği sergilediğimiz showroomumuzda kurulmuş DEMO standımızı ziyaret ederek deneyimlerini buradan tüm forum üyeleri ile paylaşabilir.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Osmaniyeden kadıköye gelme şansım olsadı keşke
    cevap için teşekkürler...

• 18 e günler kaldı bakalım ne sorun çıkıcak çok merak ediyorum.
  • özgür bey ürünlerin ayın 15 i gibi stoklarınızda olacağını söylemiştiniz .. e malum yarın ayın 15i yok mu bir gelişme???
  • Biraz bilgilendirme yapsanız iyi olacak.
  • 15 ine girdik evet bilgilendirme istiyoruz.
  • ben aradım bilgi aldım, hafta içi gelecekmiş sonrada dağıtacaklar işte, az daha sabredeceğiz :D
  • bende sordum banada haftaya haftasonuna gelecek dediler. yani kendileri bile bilmiyor nezaman geleceğini bir 1 ay daha bekleyebiliriz.
  • peki sorun neymiş, bu sefer niye gecikmiş ? niye ortada hala kesin bir tarih yok !?
  • Bir arkadaşada seri numaralarını yazıyoruz hafta içi göndermeye başlıcaz diye bilgi vermişler.
  • yetkili biri bir açıklama yapıp net bir bilgi verse iyi olacak
  • Benim sipariş adresim de değişti umarım habersiz göndermezler bilgisayarları.
  • Bi yandan lys yi bekliyorum bi yandan da monsteri... Cok skci yaa. Bi gelseydi bilgisayar
  • ürünler ayın 23 ünde uçaklı kargoyla yola çıkıyormuş ve 28 temmuza kadar teslimatların gerçekleştirilmesi planlanıyormuş.

temmuzun 2. haftası falan derken tarih temmuzun son haftasına kadar sarktı inşallah daha da sarkmaz
  • çok geçççç yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull_lord

18 e günler kaldı bakalım ne sorun çıkıcak çok merak ediyorum.

baya sorun çıkıyo muş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.