Şimdi Ara

IncraseBux'tan '5031,88 $' Ödeme Aldım [Ödeme Kanıtı İçeride]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
6
Favori
50.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  IncraseBux'tan '5031,88 $' Ödeme Aldım [Ödeme Kanıtı İçeride]

Arkadaşlar merhaba,

Size Incrasebux'tan bahsetmek istiyorum

Ocak 2011 ortasında üye oldum ve en üst düzey üyelik olan

Investor üyeliği aldım.

Minimum zamanda, maksimum referans sayısına ulaştım, 5200 referansım var.

Artık hesap sadece kar üretme amaçlı çalışacak, günde 8 dakikamı ayırıyorum.

Şuan ki durumumu baz alırsak aylık ortalama 1500 dolar civarı net gelir sağlıyor, bu mükemmel bir rakam.

(Ben günde 20 USD kar getiriyor diye girmiştim halbu ki)

Çalışmadan bu parayı almak için,

Bankada 470.000 TL'lik vadeli mevduat hesabınız olması lazım ki size aylık bu kadar gelir sağlasın.

IncraseBux'ın şuanda 500.000 üyesi var,

24 Ağustos 2008'den bu yana site aktif ve ödemeleri sorunsuz yapıyor.

Sitenin en güzel yanı ödemeler "ANINDA" Paypal/Alertpay'e yapılıyor,

günlerce, aylarca beklemek yok, bir tık ve para anında Paypal'da.

Investor, Premium veya Paid üye olmaya karar veren arkadaşlar referans linkim ile üye olursa sevinirim

Özel Mesaj atmanız yeterli.

Her türlü yardım ve desteği vereceğim.

Arkadaşlar bu sayfada gördüğünüz ödeme kanıtları şahsıma aittir.

Ödeme kanıtlarımı istediğiniz sitede yayınlayabilirsiniz.

Aldığım ödeme kanıtları aşağıda ve diğer sayfalardadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 17 Eylül 2011; 19:11:59 >

• 2,888 dolarlık verdin artık her ay ortalama 1500 dolar civarı para kazanacağım diyorsun ilginç bence çok kaptırma kendini bana pek sağlıklı gelmedi neyse.
  • selam arkadasim sitedeki adini problem olmazsa soylermisin ?
  • Hayırlı olsun hocam. Cesaret edebilsem bende girecem bu işe
  • Hayırlı olsun aylık kâr çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

selam arkadasim sitedeki adini problem olmazsa soylermisin ?

quote:

Orijinalden alıntı: comm

Hayırlı olsun aylık kâr çok güzel.

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Hayırlı olsun hocam. Cesaret edebilsem bende girecem bu işe

Çok sağolun arkadaşlar.

• siteye girince farkettim :) hayirlisi olsun tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

siteye girince farkettim :) hayirlisi olsun tekrardan.

sağol dostum.
  • Titan saadet zinciri gibi, en üstteki parayı alır fakat alttakiler 1 $ toplayacağım diye yırtınır durur. Herkes minimum zamanda, maksimum referans sayısına ulaşma şansına yada konumuna sahip değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Titan saadet zinciri gibi, en üstteki parayı alır fakat alttakiler 1 $ toplayacağım diye yırtınır durur. Herkes minimum zamanda, maksimum referans sayısına ulaşma şansına yada konumuna sahip değil.

Referans'ları parayla satın alıyorsun.Bunda önemli olan şans değil o kadar parayı yatıracak cesaretin olması
  • Bu kadar büyük üye potansiyeli oluşturduysa 15bin üzeri upgrade hesap da iyi kazanıyordur. Uzun yıllar bu siteye bişey olmaz kanaatindeyim ancak asla para batma ihtimali olan işlerde birilerini yönlendirmem :) Düşünsenize bir konu vasıtasıyla binlerce kişinin üye olmasına neden oluyorsunuz ve ilerleyen aylarda site batıyor, yönlendirdiğiniz kişilerin vebali kimin üzerinde ? Diyeceksiniz herkesin aklı var düşünsün ona göre kararını versin, ama yayınlanan ödeme capsleri ister istemez insanın aklını başından alıyor :) Üstelik verilen bilgiler ödemeler 100% gerçek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalga17 -- 28 Mart 2011; 16:05:11 >
  • Arkadaşlar,

Incrasebux.Com'dan bir ödeme daha aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 6 Nisan 2011; 20:42:09 >
  • " Siteye 2,888 dolarlık yatırım yaptım, şuandan itibaren 30 gün içinde yatırımımın "TAMAMINI" amorti etmeyi hedefliyorum." demişsiniz.

2888 dolar cebinizden nakit çıkan mı yoksa refleriniz tıkladıkça gelen para dahil mi? Dahilse cebinizden nakit ne çıktı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Serdar -- 31 Mart 2011; 2:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalga17

Bu kadar büyük üye potansiyeli oluşturduysa 15bin üzeri upgrade hesap da iyi kazanıyordur. Uzun yıllar bu siteye bişey olmaz kanaatindeyim ancak asla para batma ihtimali olan işlerde birilerini yönlendirmem :) Düşünsenize bir konu vasıtasıyla binlerce kişinin üye olmasına neden oluyorsunuz ve ilerleyen aylarda site batıyor, yönlendirdiğiniz kişilerin vebali kimin üzerinde ? Diyeceksiniz herkesin aklı var düşünsün ona göre kararını versin, ama yayınlanan ödeme capsleri ister istemez insanın aklını başından alıyor :) Üstelik verilen bilgiler ödemeler 100% gerçek ..

aynen herkesin aklı fikri var....

ogameci zaten uzun zamandır bu olaya başladığını da söylemişti...biz de bir konu altında detaylı bir anlatım yapmasını istiyoduk açıkçası...

ben referans olayından felan pek birşey anlamadım ondan para yatırmıyorum ama hayırlı olsun ogameci umarım umduğun rakamlardan fazlasını da kazanırsın....

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

" Siteye 2,888 dolarlık yatırım yaptım, şuandan itibaren 30 gün içinde yatırımımın "TAMAMINI" amorti etmeyi hedefliyorum." demişsiniz.

2888 dolar cebinizden nakit çıkan mı yoksa refleriniz tıkladıkça gelen para dahil mi? Dahilse cebinizden nakit ne çıktı ?

Cebimden nakit çıkan para dostum.
  • banada 448 dolar geldi dün sistem süper işliyor
  • güzel sistem
  • sistem iyiymiş.Aldığın paralarıda yatır daha fazla kazan
  • Birisi şu sistemin nasıul çalıştığını, nasıl kazanıldığını ve kaybedildiğini, kazanma şansının ve kaybetme riskinin ne düzeyde olduğunu açıklayabilir mi?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Birisi şu sistemin nasıul çalıştığını, nasıl kazanıldığını ve kaybedildiğini, kazanma şansının ve kaybetme riskinin ne düzeyde olduğunu açıklayabilir mi?..

Sistemin nasıl çalıştığını yukarıda ki video'dab öğrenebilirsin dostum, tüm bilgiler mevcut.

Incrasebux'a para yatırıpta zarar eden görmedim şimdiye kadar ama risk'ten kastettiğin sitenin kapanması ise

onu site sahibinden başkası bilemez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.