Şimdi Ara

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasayı ilk kez modladım. ama halen eksikler var:( fanları boyamak için neon sprey die aldım ama değilmiş :( 24pin atx leri sökemediğimden sleeve yapamadım :( YGS dönüşü hemen başladım ve akşam bitirdim :)
    henüz eksikler var. kasayı modelleme için kullandığımdan işlemci daha önemli. İŞLEMCİ FANINI 2 TL ye aldığım faber castel fosforlu kalemle üşenmeden 4 defa üst üste boyadm ve artık oda parlyor :) yanında molexlere de sürdüm kalemden :D

Hi LEVEL 2 x 2 GB DDR2 800 >>> 1066mhz
    4adet 1TB caviar black(sipariş) + 500gb caviar black
    AMD athlon II x4 640 3.0 GHZ >>> 4.20 GHZ
    Aerocool vx9 + 500W highpower

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

DEVAM..

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

DEVAM..
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

DEVAM..
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

DEVAM..
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

DEVAM..BU MODDA KASAYI %70 SESS,ZLEŞT,REREK SER,N TUTMAYI AMAÇLADIM
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

Aerocool vx9 MOD + OC 2

1 saatlik tam yük testi...
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

ESKİ
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

YENİ
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

BENCHMARKLARhttp://forum.donanimhaber.com/m_49284731/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49314026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 24 Mayıs 2011; 16:07:08 >

• Kapak pleksi olsaydı kasanın içini siyaha boyayabilirsin diyecektim. Bu şekilde de güzel duruyo. Ancak kasanın içine verdiğin emek bence sergilenmeye değer.. Pleksi işine el atsan süper olur :)
  • kasanın orjinalliğini bozmak istemiyorum o bakımdan:) ama pleksiyi düşündüm tabiki gene yan tarafın dikey stabilize görüntüsünü bozmadan mesh yerine pleksi takabilirim. yani yan kapağ kesip biçmeden :) yan kapa uygun bi sticker blursam güzel olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 27 Mart 2011; 23:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

kasanın orjinalliğini bozmak istemiyorum o bakımdan:) ama pleksiyi düşündüm tabiki gene yan tarafın dikey stabilize görüntüsünü bozmadan mesh yerine pleksi takabilirim. yani yan kapağ kesip biçmeden :) yan kapa uygun bi sticker blursam güzel olur :)

o şekilde de güzel olur kesmeye gerek yok.. Zaten kasanın şuanki şekli pleksiye elverişli..
  • nasıl sticker gider kasaya :) tüm gövde yi kapayalak şekilde siyah ve kırmızını hakim olduğu

örnek
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 27 Mart 2011; 23:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

nasıl sticker gider kasaya :) tüm gövde yi kapayalak şekilde siyah ve kırmızını hakim olduğu

örnek
     Aerocool vx9 MOD + OC 2

bu da ayrı bir mesele.. Sticker ve Pleksi'ye her zaman evet diyorum.
  • güzel kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk moda göre güzel olmuş tebrik ederim..
    Kasanın İçini mutlaka boyamalısın dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 5 Nisan 2011; 5:27:58 >
  • Sormayı unutdum Sleeve için kullandıgınız malzemeyi nereden temin ettiniz acaba , gözüm bi yerden ısırıyor ama cıkaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 5 Nisan 2011; 5:26:07 >
  • ilk moduna göre başarılı ( sleeve görüntüsü cok hoş ) arkadaşımızn dediği gibi kasa içini mutlaka boyamalısın başarılarının devamını dilerim
  • Renkler güzel olmuş. Kasanın içide siyah yaparsan çok daha iyi olur. Tebrikler.
  • Harika güzel olmuş
  • dediklerinizi dikkate alacağım. şimdi neon sprey bulabilsem fanalrı tekrar neonla boyicam :) siyah sprey le astarda alıp kasayı boyarım :) ama bi sıkıntı var ki ne sıkıntı. kasa yan kapak mesh olması fanların hava akımı için iyi oluyor ancak ızgara olması uğultuya sebep. pleksi yaparsamda hava giriş yeri olmaz :)
  • eline sağlık çok güzel olmuş
  • YENİ RESİMLER EKLEDİM... fan , molex ve ekran kartınada acık değindim :) deneme amaçlı psu yada sürdüm ama bi kısmına sürünce kötü oldu. o kısımları silmeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 7 Nisan 2011; 23:02:31 >
  • bende de vs 9 var hocam üst kısma egzost fan yapmayı düşünüyorum nasıl birşey yapmalı sizce dışardan bağlamam gerekiyor fanları.. içerden bağlanmıyor anakarta değiyor işlemci soğutucuya değiyor..

tavsiyen nedir ?
  • yeni mod ressimler. ve overclock eklendi...
  • Mod devamı eklendi.. :)
  • vx -9 pro vardı bende.aslında çok hoşbir görünümü var ama cidden iç hacmi çok küçük.midgarda terfi ettiğimde aradaki farkı çok iyi görmüştüm.o yüzden ne kadar kablo saklarsan sakla en basit modifiyede bile içerisi çok kalabalık görünüyor.bence buna rağmen iyi iş çıkarmışsın tebrikler.
  • ışıklar dehşet duruyor güzel olmus.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.