Bildirim
TÖVBELER TÖVBESİ *ATV (yeni dizi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet şu an ( 01:00 ) garson patrona kafa tutdu turkcell reklamı geldi sevdim bakalım tekrar yorumlamak üzere iyi seyirler -
Fulya Zenginer zaten tatlıydı. Bu dizide dahada tatlı ve güzel olmuş. Kendi sesini kullanması önemli bir artı. Masumluk katıyor. -
Pelin (Tuba ÜNSAL) gerisi yalan..
Çok güzel, başarılı rol yapıyor, kendi sesi, rol de bence oturmuş karakterine, titizlik takıntısı acayip etkiledi beni..
Şöyle bi kız bulamadık ki.. -
İlk bölümünde garsonun adamın kafasında şişeyi kırması güzeldi. Güzel birşeye benziyor. Bakalım annemgilin sayesinde izliyoruz -
pek şansı yok bu dizinin çünkü yeterli malzemesi yok en fazla 5-6 bölüm bak söyliyim -
sezon finali derler dahada başlamaz -
1 hafta aradan sonra 12 Nisan Salı 22:30'da..
3. bölüm fragman:http://webtv.atv.com.tr/WebTV/videoizle/tovbeler-tovbesi-615799269739/003?target=fragman -
aralarda çıkan parçalar süper -
Atv dizileri hep tırt bi Ezel var doğru düzgün o da bu sezon son -
Durum çok kötü..
Pelin'e aşık oldum..
-
nesi kötü ?
Mahir -
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Fulya Zenginer zaten tatlıydı. Bu dizide dahada tatlı ve güzel olmuş. Kendi sesini kullanması önemli bir artı. Masumluk katıyor.
sevilmez mi bu bakışlar yav...
-
Keremcem, önümüzdeki hafta atv'nin sevilen dizisi 'Tövbeler Tövbesi' ekibine katılacak.Keremcem, 'Oktay Berk' karakterini canlandıracak.
-
way way wayyyy
Keremcem e bak
patron olacak.... dolayısıyle iş yerinden danışmadaki Fulya'yı gözü görecek -
-
Tayfun rolünde iyi gidiyo KRMCM .
aşka bak fiyuuuu.jpg
300 bini saydı gitti Pelin -
şarkılarına bayılıyorum bu dizinin -
ben begendim güzele benziyor baymiyor en azindan -
tutmadı, tutmasına da imkan yok zaten. büyük ihtimalle iki ya da üç bölüm sonra yayından kaldırılacak. diziyi takip eden ''zevksiz'' insanlar çok üzülecek ama yapacak bir şey yok, mukadderat.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X