Şimdi Ara

hollandadan iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biliyorum git forumu araştır diyeceksiniz ama yaklaşık 1 saattir araştırıyorum forum resmen çöplüge dönmüş neyse arkadaşım şu an hollandada benden haber bekliyor yarın alıp c.tesi günü gelicek ama aldırsammı aldırmasammı diye tereddüte düştüm sırf unlock yüzünden acaba oradan alacagı telefon kilitlimi olacak yoksa kilitsizmi o telefon kilitliyse buraya geldiginde çalışacakmı çalışmayacakmı ve bana hangi versiyonda gelir jb yapabilirmiyim acaba cevap verriseniz çok sevinirim kusura bakmayın yeni bir konu daha açıyorum ama çaresiz kaldım

• Unlock olacaksa aldir

Alacagi yere bi sorsun eger calisir garantisi verirse aldr

Byk ihtimal 4.3 gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 25 Mart 2011; 15:12:02 >
  • peki lockluysa burada unlock yapabilme şansımız olucakmı ?
  • Gevey ile yapabilirsin oda ekstra 100$

Eger ucuz ise cihaz bunu dusunebilirsin
  • Bence alma dostum daha doğrusu Hollandadan alma çünkü en azından diğer Avrupa operatörlerinin kilitleri açılabiliyor factory unlocked olarak. burdaki listeyi kontrol et
    http://forum.donanimhaber.com/m_47747580/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47749018
  • Alıcaksan sim kilitsiz al rahat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansayan

Alıcaksan sim kilitsiz al rahat et

:) benim arkadaşım pek anlamaz sim kilit di şuydu buydu ona ne diyim böyle al diye :) basit bir şekilde veya satıcıya ne sorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saticiya pek guvenmesin
  • satıcı satıcı unlock der simlock cıkar aynı bızım yedıgımız numara gibi.
  • telefonu aldırdım hollanda mediamarkt tan sim kilitsiz ilginiz ıcin çok sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperennnn

telefonu aldırdım hollanda mediamarkt tan sim kilitsiz ilginiz ıcin çok sagolun

Hayırlı uğurlu olsun diyelim...
  • quote:

Fiyat ne kadar acaba?
    Bir de Tax Free alabiliyor mu?
    1 ay sonra da benim bir arkadasim gelebilir de o bakimdan sordum.
    Saygilar.
  • fiyat ne usta uygunsa bende aldırmayı düşünüyorum
  • quote:

Hayırlı olsun hocam,Allah çiziksiz kullanmak nasip etsin.
  • benimde teyzem getirdi çok uğraştım ama dün itibariyle yaypel diye bi firma buldum adamlar yarım saatte açtılar nasıl iştir anlamadım üstelik hiç bi program kullanmadan sadece itunes update yaptım şimdi mutluyum
  • media mark mı kesin simlock
  • Arkadaslar amsterdam media markt da beyaz iphone4 satiliyor mu bilgisi olan paylasirsa sevinirim
  • Hocam fiyatta yazsaydiniz keske, cevabinizi alip gitmek bize fayda saglamiyor size sagladigi kadar.
  • arkadaslar fiyati ben yaziyim bari, arkadasimiz alacagini alip gitmis gibi gorunuyor. fiyat 16 icin 600, 32 icin 700. sim kilitsiz mi diye ozellikle sordum, evet dediler. ''media mark mark mi kesin simlock'' diyen arkadasimiz neden boyle bir yorumda bulundugunu soyleyebilir mi acaba? cunku yarin almayi dusunuyorum... tesekkurler...
  • Ben Hollanda 'da yaşıyorum.
    Burada 3 operatör iPhone satıyor. KPN, T-Mobile ve Vodafone.

KPN ve Vodafone 'un sattığı iPhone 'lar unlock olarak satılıyor. Her hangi bir kilit yok.
    T-Mobile 'ın sattığı iPhone 'lar T-Mobile 'a kilitlidir.

Aldığınız yere cihazın hangi operatör tarafından verildiğini sorun. Ona göre lock mu değil mi öğrenirsiniz. Ben geçtiğimiz gün Media Markt 'da Vodafone 'un iPhone larını gördüm, onlar kilitsiz. Ama sordurmanızda fayda var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.