Şimdi Ara

Avea Mobilvizyon 31Marta kadar 'ÜCRETSİZ' SE ayarları içerde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
54.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MobilVizyon, canlı veya önceden kaydedilmiş video görüntülerinin sesli olarak cep telefonundan izlenmesini sağlayan servisitir.

Cep telefonunuzdan TV seyredin, trafik kameralarına ulaşın, IMKB�de işlem gören hisse senetlerini takip edin! Üstelik 31 Mart 2006�ya kadar ÜCRETSİZ

Önce telefonunuza bu ayarları yapın
    # Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

# İsim: AVEA MOBILVIZYON

# APN: mobilvizyon

# Kullanıcı kimliği: mobilvizyon

# Şifre: mobilvizyon -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/ AVEA MOBILVIZYON/Düzenle

# Şifre isteme: Kapalı

# IP adresi: ...

# Kimlik doğrulama: Normal

# Data sıkıştırması: Kapalı

# Başlık sıkıştırma: Kapalı

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Tercihli servis -> GPRS ve GSM -> Seçiniz

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/Yeni profil/Ekle

# İsim: AVEA MOBILVIZYON

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Gelişmiş

# Anasayfayı değiştir:

# İsim: Avea Anasayfa

# Adres:http://mobilvizyon.avea.com.tr -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Ayarlar

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# İnternet modu: http

# Proxy kullan: Evet

# Proxy adresi: 213.161.151.201

# Port numarası: 8080 -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Akış seçenekleri

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# Proxy kullan: Hayır

sonra eğer wap ayarınız warsa telefonda "wap.avea.com.tr" sayfasından "mobilvizyon"a sonrada burdan" aktivasyon-deaktivasona" tıklayın ve burdanda" mobilviyon erişim noktasını tanımlamak için tıklayınız linkine tıklayın" 9245 ten mesaj gelir servisiniz açılmıştır diye sonra kapatın açın
    etkin servis ayarını bağlantıdan internet ayarlarından avea mobilvizyon olarak değiştirin ve internet servsilerinden bağlantı sağşlayabilirsiniz

Televizyon Kanallarının Listesi

* CNN Türk
    * NTV
    * Kanal D
    * ATV
    * Numberone TV
    * TGRT Haber
    * Fashion TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergen_baba -- 15 Şubat 2006 18:29:06 >

• sonyericssonlarda streming desteği var demiştim ama takan olmamıştı

ellerine sağlık arkadaşım.z800de denemek istiyorum ama avea hattım yok
  • evet mp4 oynatıcılı tüm SE telefonlarda kullanılıyor ve görüntü nokia ya göre gerçekten çok daha akıcı ve net
  • se lerde tv izlenemez diyenlere kapak olsun diyelim

dostum sen deneyebildin mi hiç? anlatırsan sevinirim biarz bilgi verebilir misin? yani izlerken sorun olabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

se lerde tv izlenemez diyenlere kapak olsun diyelim

dostum sen deneyebildin mi hiç? anlatırsan sevinirim biarz bilgi verebilir misin? yani izlerken sorun olabiliyor mu?

yok ben hepsinde test etme imkanım oldu ve sorunusz izleniyor.
  • yanıtladığın için teşekkür ederim

bu topik üst konu olsa keşke sonyericssonlarda ''TV İZLENMİYOR'' diyenler görsün
  • hay allah telsim için de var mı bi şiler???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

hay allah telsim için de var mı bi şiler???

sanmıyorum telsimde mp4 üzerinden oynatım yapılmıyor , açılmaz bence ama denemek gerek tabi
  • Arkaşadım bu gerçekten süper bir şey! Daha önce aveada mobilvizyon olduğunu duymuştum. Telsimin internet sitesindede buna benzer bir şeyle karşılaşmıştım ama TÜRKİYENİN EN büyük OPERATÖRÜ olan turkcell böyle bir özellik desteklemiyormuş!
    Benim sormak istediğim şey şu. Bildiğim kadarıyla tv izlerken alınan data üzerinden kontör düşüyormuş. Mesela bir dakikada kaç kontör düşüyor, yada on dakikada? Çok kontör yemiyorsa sırf bu yüzden avea hattı alabilirim... wallaaaa!!!
  • dakikası yaklaşık olarak 270.000 lira ama tam olarak fiyat 95 kb 135.000 binlira
  • dakikası yaklaşık olarak 270.000 lira ama tam olarak fiyat 95 kb 135.000 binlira
  • EVET Bİ DEFA İZLENEMEDİĞİNİ İDDİA ETMİŞLERDİ BANA DA MAALESEF.
    ASLINDA BİRAZ YUKARIDA DURSA İYİ OLUR.
    BEN KENDİM BUGUNE KADAR K700 K750 VE W800 DE İZLEDİM.
  • arkadaşlar kontörlü hatlarda olmuyormu ve hangi kanallar var biraz daha genişi bir bilgi verebilirmisiniz zaten olmaması kötü olurdu ben w800i me 1 milyar saydım ve her özellik olması lazım varda zaten çok memnunum kullanan arkadaşlar biraz bilgi lütfen
  • evety a kontürlülerde oluyormu.. oluyorsa kaç kontür oluyor falan biraz bilgi verebilirmisiniz..
  • kontörlü hatlara olur
    dakkası yakşalık 2,7 kontördür
    ayrıntılı bilgi bu linkte http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=servisler/multimedya/mv_sss.html&menustate=2&pagemenu=multimedya.mobilvizyon

ayrıca yapılması gereken bir işlemi untumşum bağlatıda ki kış seçeneklerinde avea mobilvizyonu seçiyoruz
  • cok pahalı!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenky

cok pahalı!!!!
    bence çok pahalı değil
    data wap dediğin servisin bile dakkası 120 binlira her operatörde
  • bır dızı seyretsen 45 dk.???? yada bır mac 90-100 dk.. valla arkadasım bana gore asırı fazla..
  • datawapın dksı 1 kontür yani saati 6 ytl
    tv izlemek ise saati 15 milyon
    bencede çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

datawapın dksı 1 kontür yani saati 6 ytl
    tv izlemek ise saati 15 milyon
    bencede çok pahalı

daha ilginç bir hesap yapayım
    avaeadan bir maçı izlemek...........................30 milyon
    dijitürkten lig tv aylığı...................................30 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 26 Kasım 2005, 11:46:48 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.