Bildirim
Dragon Age 2 Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk oyununu almadığım için pişman olmuştum. Artık ikincisini alırım dedim ama beklediğimden kötü çıktı o yüzden vazgeçtim. _____________________________ PS3Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5PS4GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne | -
hemen izliyorum teşekkürler _____________________________ url=http://eu.playstation.com/psn/profile/dhiozy312/][/url]
-
ÜÇÜNCÜ YORUMM _____________________________ 42 -
İnceleme güzel olmuş yine her rpg gibi oynamıyacağım bir oyun :) sonu yine yapmışsınız. :D _____________________________ -
hemen izliyorum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Güzel inceleme teşekkürler puanıda tam hakettiği gibi bence _____________________________ -
güzel inceleme :) _____________________________ -
Her turluuuuuuuu fan boylar buraya _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Yine süper bi son _____________________________ -
İnceleme çok güzel olmuş teşekkürler _____________________________ -
Bu oyun beklediğimden düşük almış . _____________________________
Nothing's real until you feel -
Açıkcası beklediğim kadar güzel olmamış.
Ama yinede her zaman kendini insana oynatan oyunlardan bitanesi DA2 :)_____________________________ -
Zuhahahahaha son mükemmel!! :D:D:D _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
inceleme için teşekkürler hemen izliyorum _____________________________ -
Hoş bi oyun değil. _____________________________ Noided. -
sonunda ki nedir ya _____________________________ -
Fazla puan almış bence. _____________________________ -
herzamanki gibi incelemelerde en sevdiğim sahne en son :) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Grafikler ne kadar kötü nası 8 alıyor anlamadım.6-6.5 en fazla 7 bence. _____________________________ Steam ID = KrMDc (Ki|ler E×clusive™)
Benzer içerikler
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- mortal kombat 11 karakterleri
- dan houser
- baldur"s gate 4
- gta 5 enhanced
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X