Şimdi Ara

Oğuz Sarvanın feneriumda ne işi var ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Oğuz Sarvanın feneriumda ne işi var ??

Oğuz Sarvan’ın Fenerbahçe taraftarı olduğunu herkes biliyor. Yakın zamanda ailesi Fenerium’da alışveriş yaparken görüntüleri çekildi. Kızı biz ailece hasta Fenerbahçe’liyiz şeklinde açıklamalarda bulunmuştu

Bir dönem MHK Başkanlığı yapan Ahmet Güvener de Galatasaray’lıydı. Benim nacizane düşüncem bunlar o kadar da önemli konular değil. Sonuçta hakemlerimiz yetersiz. Evet korkaklar, yetersizler futboldan anlamıyorlar vesaire. Ama MHK Başkanının Fenerbahçe’li olması benim öncelikli konum değildir. Mustafa Denizli Galatasaray teknik direktörü iken bir Fenerbahçe galibiyeti sonrası ‘Feneri’i de yendik, hakemi de yendik, seyirciyi de yendik’ demişti yıllar önce

Televole zamanlarında Oğuz Sarvan’ın evinde Fenerbahçe bayrakları olduğunu, hakemliği döneminde bizi nasıl katlettiğini de gördü bu gözler. Kesinlikle bu makamı hak etmemektedir. Gitsin maraton tribünde Fenerbahçe maçlarını izlesin.!!

Peki bu görüntüleri basın neden vermiyor ? Peki bugun Oğuz Sarvan Galatasaraylı olsaydı çoktan görevinden alınmazmıydı ?

Aykut Kocaman diyorki '' Trabzonsporun penaltıları incelenmeli ''

Hayır Kocaman , sizin oynadığınız Kayserispor ve Gençlerbirliği maçları incelenmeli!!

ayrıca bir gsli renktaşın bu adamla ilgili bir anısını aktarayım
    quote:

2 sene evvel Maratondan ödül almaya gitmiştim, Sarvan gelmişti ödül vermeye. Adam kardeşimde "çıldırtır" t-shirtü var diye resim çektirmem dedi. Kollarını bağdaştırarak kapatmak zorunda kaldı kardeşim. Bende biliyordum Fb li olduğunu ama MHK başkanı diye belki daha da adı anılsın istenmiyor diye düşünmüştüm tüm iyi niyetimle. Fblilerle bol poz vermekten çekinmediğine göre Aziz abisi kızar diye çekilmemiş meğer.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• Herkesin tuttuğu bir takım vardır elbet.Başbakanda Fenerli,cumhurbaşkanıda Beşiktaşlı.

Hatta hatta şu andaki spor bakanı sayın Faruk özak,eski Trabzonspor başkanı.Başkanlık yaptığına göre o da fanatiktir biraz sanırım.Nereye varacağız şimdi peki?

Hem maçları oğuz sarvan yönetmiyor artık,yöneten hakemlerin hangi takımı tuttuğuna dair bir bilgi var mı elimizde?Onuda geçtim,bulunduğu mevkiyi kötüye kullandığına dair herhangi bir kanıt var mı elinizde?

Fenerium'a gitmiş asalım,peki.

KARAKAY
  • _____________________________
    "En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
    Erol Büyükburç!
  • Fenerbahçe kaptanı Oğuz Çetin iken, Oğuz Sarvan da faal hakemdi...
    bazıları bilmeyebilir ama Oğuz Sarvan'a o zamanlar "Büyük Oğuz" denirdi.
    Küçük Oğuz, Fener kaptanı olan elbette.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madar

Herkesin tuttuğu bir takım vardır elbet.Başbakanda Fenerli,cumhurbaşkanıda Beşiktaşlı.

Hatta hatta şu andaki spor bakanı sayın Faruk özak,eski Trabzonspor başkanı.Başkanlık yaptığına göre o da fanatiktir biraz sanırım.Nereye varacağız şimdi peki?

Hem maçları oğuz sarvan yönetmiyor artık,yöneten hakemlerin hangi takımı tuttuğuna dair bir bilgi var mı elimizde?Onuda geçtim,bulunduğu mevkiyi kötüye kullandığına dair herhangi bir kanıt var mı elinizde?

Hocam insanların kalbini kötü niyet bürümüş maalesef.

Cuma günkü maçtan sonra bile şunlar yapılıyor. Maalesef çoğu kişi böyle.
  • .oğuz sarvan döneminde fenerin ne yaptığına bakın isterseniz ne şampiyonluk var nede tr kupası ikiside finalde kaçtı.... Fanatik bi fenerbahçeli olması bunu değiştirmedi.... O zamanlar temiz lig diyenler... Şimdi neler diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkesin tuttuğu bir takım vardır elbet.Başbakanda Fenerli,cumhurbaşkanıda Beşiktaşlı.

gençler -fener maçı bu konuda en büyük kanıttır söze gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

quote:

gençler -fener maçı bu konuda en büyük kanıttır söze gerek yok..

KARAKAY

• Oğuz Sarvanın ailesi FB ama Sarvan Fenerbahçeli değildir.

Oğuz Sarvan' ın hakemlik döneminde yönettiği Fenerbahçe maçlarını hiç izlediniz mi çok merak ediyorum. Ben izledim. Fenerbahçe yenik iken ve maçların son dakikalarında beraberlik işin ciddi ataklar yaparken FB olduğu ve FB kolladığı iddia edilen Sarvan Maçları en fazla 1 dakika uzatır ancak FB önde olduğu ve rakiplerin çok tehlikeli gelmeye başladığı maçlarda maçları 4 dakika uzatırdı. Fenerbahçe kaç defa puan kaybetti bu yüzden bir bilseniz.

O sebeple bu konuyu açan arkadaş bilip bilmeden konu açıp Fenerbahçe'ye sallayıp durmuş.

Ulusoy hangi takımı tutuyordu acaba

tamam işkembeden sallıyorsunuz da bari başlığı filan düzgün atın.

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • Oğuz Sarvan cinsiyet değiştirmiş galiba.
  • Haluk Ulusoy Fenerbahçe-Beşiktaş maçından önce Demirörenlere misafirliğe gittiğinde kimsenin gıkı çıkmamıştı.
    Sene başında Beşiktaşın eldeki yabancılarını görüp flaş 6+2+2 kararını aldıklarında da Fanatik Fenerli denmemişti.

HER 18 KİŞİ 17 YÜREK BİR SANAR, 1 TEK YÜREK FENER ATAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Oğuz Sarvan cinsiyet değiştirmiş galiba.

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.hogan

Adamlar nasıl saldıracaklarnı şaşırdı valla gülüyorum sadece pepermonda yenilen yemekleri unutmadık ey bieşiktaşlılar ey cimbomlular...

+1907

İki defa son maçta şampiyonluk kaçıran takıma bu iftiraları atmak yalnızca saçmalıktır.
  • şekip mosturoğlu federasyondayken açıklama yapıyordu aman efendim biz kesinlikle tarafsızız ...fenerbahçeyi kollama gibi bir durum söz konusu değil diye ... ama nasıl olduysa federasyondan ayrılır ayrılmaz fenerbahçede göreve başladı ...ayrıca gözlemciler kurulu başkanı sustalı kemalı da kimse unutmaz herhalde ... fenerbahçe galatasaray maçında gözlemci olduğu maçda fenerbahçe tribünün sahaya attığı bıçağı kamufle derken yakalanmıştı ... oğuz sarvanda burdakilerin çoğunun yaşı yetmez hatırlamaya ama hasta fenerbahçelidir ... yönettiği her fenerbahçe maçları olay olurdu .... getirin tarafsızlığı herkesce kabul edilen kişileri bu tür dedikodularda yapılmasın ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.