Şimdi Ara

Uçak Gemisi olan ülkeler ve bizim durumumuz. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cwr


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rotflmao
    quote:

    Orijinalden alıntı: cwr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
    Bizim uçak gemisine şuanda ihtiyacımız yok. Zaten kıbrıs şuanda bize uçak gemilerinin verdiği faydaların çoğunu veriyor. Boşa masrafa gerek yok. Ayrıca biz Amerika gibi değiliz diğer ülkelere çıkartma yapalım savaş çıkaralım. Türkiye hep arabulucuk yapıyor bu zamanlarda.


    Libya`ya istersek saldırabiliriz hatta tek başımıza bile yönetimlerine el koyabilecek güçteyiz ama neden Müslüman Müslümanı öldürsünki? Zaten büyük devletlerin istedikleride bu değil mi? Unutmayın zamanında Libya`da bizim topraklarımız arasındaydı.

    Merhaba;

    Dahi anlamindaki da ayri yazilir.
    Libya'da degil Libya da olacak.

    İyi Aksamlar


    Adam hiç olmazsa faydalı bilgiler vermiş, dil kurallarına çok meraklı olsak yazım klavuzu tutardık yanı başımızda.

    Gereksiz insanlarla dolu bu dünya

    Merhaba;

    Arkadasin bilgilerini sorgular nitelikte bir sey yazmadim. O kadar dilbilgisi kurallarina uygun bi yazinin sonunda ayrik yazilmasi gereken da'nin bitisik yazilmasi goze battigi icin belirtmek istedim. Zira durumdan rahatsiz olursa kendisi belirtir diye dûsünüyorum.

    İyi aksamlar

    Uyabildiğim kadar dil bilgisi kurallarına uymaya çalışıyorum. Bilgim dahilinde ` fazla yazdık diye yapmayın bu kadar. O kadar hata yapan kişiler var.

    Bilgiler için teşekkürler. İyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freut Mich


    quote:

    Orijinalden alıntı: nurisexygüzel

    quote:

    Orijinalden alıntı: hamzanur

    AKP bir ABD projesidir
    AKP nin son 8 senede yaptığı ülkeyi ayrıştırmak, askeri itibarsızlaştırmak, her türlü savunma planlarını darmadağın etmekti. Şu andaki aşama muvazzaflarında tutuklanması.
    Libya ordusu ciddiye alınır bir ordu değil ve şu anda Libya ciddi bir saldırıyla karşı karşıya.
    Bizim başımıza gelmez demiyelim şu anda darmadağın edilen, itibarsızlaştırılan orduda emir komuta zafiyeti olması kaçınılmaz. Yani ülke savunmasında büyük soru işaretleri var.BOP böyle bir proje ve eş başkanıda RTE maalesef....




    Senin yaşın yetmez 2000 öncesini hatırlamazsın.Tr nin %48i de abd tarafından yapılan robotlar onlar oy kullanıyor.Benim adım kemal mazot 1,5tl olacak , askerlik 21gün yaz tatilinde,her kadına 600tl maaş vericem diyen adamdan ne beklersiniz anlamam.Nasıl yapıcan bunları diyorlar benim adım kemal ben yaparım diyo


    Önce adamın yazısını oku, sindir öyle yorum yap. Adam birini kötülerken başka bir insanı övmemiş, yada karsılastırma yapmamıs. Mantığına ve yorumlarına hayran kaldım. İşte At gözlüklü milletimiz. Şu Aziz Nesin üstad, işi gercekten de biliyormus arkadas...




    Sen boş konuşma adamın her konuya yazdığı mesajlara bak öyle konuş her mesajında akpye oy verenleri küçümsüyor.Size mi kaldı kimin kime oy vereceğini belirlemek isteyen istediğine verir.Seninde yaşın 18i geçsin sende git kime verirsen ver.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.