AUTOCAD le ilgili herşey (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Tasarım ve grafik

i_citekci -> AUTOCAD le ilgili herşey (19 Kasım 2005; 22:10:44)

gördümki burada autocad le ilgili bi konu açılmamış ben açayım dedim.bundan sonra benim gibi autocad kullanan veya öğrenmek isteyenlerle burada buluşalım.

iyi günler....[:'(]

i_citekci -> AUTOCAD le ilgili herşey (19 Kasım 2005; 22:15:04)

ayrıca bana sormak istediğinz bişey olursa dilimizin döndüğünce yardımcı olmaya hazırım

h.cagil -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (20 Kasım 2005; 23:00:35)

dostum bencede iyi olmuş.bende böyle bir topik arıyordum.yaklaşık 6 aydır autocad 2004 kullanıyorum,tabi amatör anlamda...iki boyut da fazla takılmıyorum.3 boyutluda bi şeyler yapmaya çalısıyorum.yardımcı kitaplar felan aldım oradan bir iki bişeyler karıştırdım fakat yinede fazla anlaşılmıyo.illa bilen biri olmalı.mesela sana bi sorum olcak.derinlik verme olayı hangi komutlarla oluyordu...yardımcı olursan sevinirim.

teşekkürler

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (20 Kasım 2005; 23:41:32)

Arkadaşlar iyi güzel yapmışsınız ama bu konuya şöyle bir başlıklar ( AUTOCAD nedir? Nasıl kullanılır? Yardımcı olabilecek web siteleri ve kitaplar ortaya koyabiliriz.) koyarsak bence çok güzel olur. Devamını bekliyoruz arkadaşlar.[:'(]

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (20 Kasım 2005; 23:43:48)

arkadaşlar AUTOCAD'le ilgili bildiğiniz kitaplar veya dergiler varmı?

_ETUSCH_ -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (21 Kasım 2005; 17:21:59)

valla bende 2005 kurdum çalışacam ama bir türlü adamakıllı başına oturamadım
netten bi e book indirdim şöyle bi göz attım fena değil ama ingilizce işte

metamania -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (22 Kasım 2005; 14:19:00)

ben mak. müh. örencisiim bu sene autocad i gosteriolar ama yeni başlıyacaklar ve 3 boyutlu çizim yapmak istiosanız solid works ü tavsiye ederim o çok daha kolay autocad biraz kafa karıştırıo özellikle 3 boyutta...ve yaptıklarınızı not etmezseniz,üstünden geçmezseniz hemen unutursunuz solid buna göre çok daha kek bi çizim programı lüp die 3 boyut çiziosunuz cad kadar uraşmazsınız...[:(]

_ETUSCH_ -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (22 Kasım 2005; 15:49:13)

bari nerden bulunuyor solid works onuda yazsaydın daha güsel olurtdu

bi ara catia bulmaya çalıştım hem netten söz verenler hem de bizzat yüzüme karşı söz verenler sözlerini tutmadı lar

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (22 Kasım 2005; 20:26:43)

quote:

Orjinalden alıntı: hard_boy

Arkadaşlar iyi güzel yapmışsınız ama bu konuya şöyle bir başlıklar ( AUTOCAD nedir? Nasıl kullanılır? Yardımcı olabilecek web siteleri ve kitaplar ortaya koyabiliriz.) koyarsak bence çok güzel olur. Devamını bekliyoruz arkadaşlar.[:'(]

hocam sana şu kadarını söyliyim..bu arada bende bayaa dır nete giremedim kusuruma bakmayın.AUTOCAD de yapamiican bişey yoktur bence.tabii birazda hayal gücün ve kabiliyetin olması lazım .tabii bunlar sonraki mevzular.AUTOCAD programı 2d 3d her türlü grafik işlemlerde çizim yapmaya yarar.bakın arkadaslar bende autocad tam anlamıyla bildiğimi idda etmiyorum.zaten bu topik i açmamın sebebi bilmeyen ve öğrenmek isteyenler bilenlerden yardım alarak bilgi alışverişi yani .kitaplara gelince kitaplar benim gördüğüm kadarıyla bilgi amaçlı değilde rant amaçlı bence.bende kitap aldım ama kitap yardımıyla öğrendiğim komut sayısı 5 -6 civarıdır.

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (22 Kasım 2005; 20:31:39)

quote:

arkadaşlar AUTOCAD'le ilgili bildiğiniz kitaplar veya dergiler varmı?

hocam valla önerebilcem bir kitap yok çünkü kitaplar hakkında görüşümü arkadasımın birine cevap olarak yazdım.sen yinede benim tesirimde kalma piyasada bir sürü kitap var.bendekini sorarsanız biraz eski bir kitap AUTOCAD 2000, alfa yayınevinin 1999 basımlı ben onu kullanıyorum.birde okulda okurken SDÜ.üniversitesi basımlı kitap vardı onları kullanıyorum.

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (22 Kasım 2005; 20:35:13)

quote:

Orjinalden alıntı: metamania

ben mak. müh. örencisiim bu sene autocad i gosteriolar ama yeni başlıyacaklar ve 3 boyutlu çizim yapmak istiosanız solid works ü tavsiye ederim o çok daha kolay autocad biraz kafa karıştırıo özellikle 3 boyutta...ve yaptıklarınızı not etmezseniz,üstünden geçmezseniz hemen unutursunuz solid buna göre çok daha kek bi çizim programı lüp die 3 boyut çiziosunuz cad kadar uraşmazsınız...[:(]

valla ben solid vorks ü de karıştırdım hemen hemen ikonlar ve ne işe yaradığı mantık olarak AUTOCAD e yakın ama tabii herkezin bildiği program daha kolay gelir.ben AUTOCAD derim yani bence daha pro.

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (22 Kasım 2005; 20:43:11)

_______ bu arada arkadaslar autocad de yapılmış döküman isteyen varsa belirtsin temin edebilirim._____

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 13:35:17)

Arkadaşım tamam bakalım şu dökümanlara. Sana zamet [:'(]

_ETUSCH_ -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 13:51:56)

çizimlerinizi filan koyup naıl yatığınızı anlatsanız

(çok şeymi istedim ne)

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 20:18:08)

quote:

Arkadaşım tamam bakalım şu dökümanlara. Sana zamet [:'(]

hocam sen bakalım demissinde bir sürü cad de yapılmış ögeler,materyaller hangi birini getireyim sen bana lazım olanı söyle ben sana getireyim veya bende yoksa temin edeyim.

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 20:22:35)

quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

(çok şeymi istedim ne)

hocam getireceğim çok yakında merak etmeyin,sizlerle paylaşcam,çizim yapmaya gelince,ben burda çiizim olayını tamamını anlatamam.

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 21:15:38)

quote:

Orjinalden alıntı: h.cagil

dostum bencede iyi olmuş.bende böyle bir topik arıyordum.yaklaşık 6 aydır autocad 2004 kullanıyorum,tabi amatör anlamda...iki boyut da fazla takılmıyorum.3 boyutluda bi şeyler yapmaya çalısıyorum.yardımcı kitaplar felan aldım oradan bir iki bişeyler karıştırdım fakat yinede fazla anlaşılmıyo.illa bilen biri olmalı.mesela sana bi sorum olcak.derinlik verme olayı hangi komutlarla oluyordu...yardımcı olursan sevinirim.

teşekkürler

hocam extrude ikonuyla,klavyeden yazarak veya ikonundan yaparsın ve hangi bakış yönünden (view) bakıyorsan derinlik birimi girersin ve bakış yönünün tersine doğru girdiğin birim kadar derinlik verecektir.

h.cagil -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 21:25:09)

quote:

Orjinalden alıntı: i_citekci

quote:

Orjinalden alıntı: h.cagil

teşekkürler

hocam extrude ikonuyla,klavyeden yazarak veya ikonundan yaparsın ve hangi bakış yönünden (view) bakıyorsan derinlik birimi girersin ve bakış yönünün tersine doğru girdiğin birim kadar derinlik verecektir.
hocam çok sağol.

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 22:09:21)

Hocam herşey için sağol bekliyoruz seni buraya. [:'(]

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (23 Kasım 2005; 22:43:02)

hocam burda nasip kısmet olursa tüm yaptıklarımı bi kalsöre toplayıp paylaşcam merak etmeyin ama şuan yani bu gün getiremedim en yakında getirmeye çalısacağım

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (24 Kasım 2005; 23:37:19)

tamam hocam bekliyoruz. [:'(]

designerselman -> AutoCAD (27 Kasım 2005; 14:20:04)

Arkadaşlar merhaba

AutoCAD konusunu forumda yeni farkettim uzun zamandır girmiyordum siteye. Neyse bende bir konuyu araştırırken tesadüfen gördüm konuyu. burada anladığım kadarıyla bilgi paylaşımı yapılmak isteniyor bu çok güzel ama paylaşım yapacak çok fazla kişi yok gibi ben 98-99 dan bu tarafa AutoCAD kullnıyorum. Bilgi döküman vs isteyen arakadaşlara konularla alakalı adres verebilir döküman hazırlayabilirim. Yanlız bir sorunumuz var bilgi döküman isteyen arkadaşlar ellerini çabuk tutsunlar 2 haftaya kadar askerim. Arkadaşlar konu başlığını öldürmeyelim hep canlı tutalım ki bilgilerimiz paylaştıkça çoğalsın dimi. Herkese iyi çalışmalar

h.cagil -> Cevap: AutoCAD (27 Kasım 2005; 17:07:49)

valla beyler bende aynı ben de yaklasık 4-5 aydır AUTOCAD kullanıyorum.bu topic de bilgi alışverişi yapalım diye açmış arkadasın biri ama baktımda fazla soru soran yok, ya AUTOCAD kullanıcıları olayı bitirnişler aşmışlar artık yada okuyanların hiçbirinde fazla AUTOCAD temeli yok. başka yerlerde bu bilgileri parayla satıyolar ama burdaki arkadaslardan tık yok.neyse sorusu olanlara her zaman kapımız açık iyi günler[:)][sm=s16.gif]

guenen -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (27 Kasım 2005; 17:17:45)

quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

katılıyorum [:(] ek olrak döküman, video varsa paylaşalım bir zahmet [:)]

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (28 Kasım 2005; 17:58:31)

Arkadaşlar çok sağolun. Bende yeni sayılır AUTOCAD e başlayacağım nerden başlayım ne yapayım pek bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. [:'(]

quickzotic -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (28 Kasım 2005; 18:32:17)

Arkadaşlar ben autocad öğrenmek istiyorum. Mak. müh. 1.sınıf öğrencisiyim. Bölümde AutoCAD öğretmiyolar. 4.sınıfta seçmeli ders ve benim kendimi geliştirmem lazım. Şöyle elinizde veya internette bulabilip kullanabileceğim bir kaynak warmı? Şu an bende AutoCAD 2004 var. Sürümler arasında büyük farklar var mı? Yardımcı olursanız sevinirimmmm

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (28 Kasım 2005; 22:30:39)

quickzotic arkadaşım AUTOCAD 2004 ü nereden bulduğunu söylüyebilirmisin. Banada lazım.

Claymore -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (29 Kasım 2005; 11:29:51)

Autocad 2000 de save edilmiş bir dosyayı 2002 yada 2004 versiyonundan baskı alırken kağıt kenarlarında "educatıonal product" yazıları çikıyor..Allah aşkına bilen yok mu bu nasıl giderilir..?

Sinyor_13^^ -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (29 Kasım 2005; 12:00:10)

i_citekci Autocad e yeni başladım bana kaynak temin edebilirmisin veya elinde autocad le yapılmış çizimler varmı

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (29 Kasım 2005; 12:45:29)

HOCAM SEN ÇIKTIYI ALIRKEN MODEL PENCERESİNDEN ALMIYORSUN GALİBA LAYOUT PENCERESİNDEN DEĞİLDE MODEL PENCERESİNDEN AL İSTERSEN BİRDE ORDAN DENE

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (29 Kasım 2005; 12:47:30)

quote:

Orjinalden alıntı: Sinyor_13^^

i_citekci Autocad e yeni başladım bana kaynak temin edebilirmisin veya elinde autocad le yapılmış çizimler varmı

HOCAM SUAN İŞYERİNDEYİM AKSAMA GETİREYİM

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (29 Kasım 2005; 16:15:03)

i_citekci bende yeni başladıım arkadaşın dediği gibi banada çizim yada kaynak getirebilirmisin.

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (30 Kasım 2005; 12:46:22)

quote:

i_citekci bende yeni başladıım arkadaşın dediği gibi banada çizim yada kaynak getirebilirmisin.

GETİREYİM HOCAM SANADA GETİREYİM.AMA BANA BİRAZ MÜSADE EDİN ŞUAN MEŞGULÜM BİRAZ

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (30 Kasım 2005; 12:48:23)

quote:

Orjinalden alıntı: quickzotic

Arkadaşlar ben autocad öğrenmek istiyorum. Mak. müh. 1.sınıf öğrencisiyim. Bölümde AutoCAD öğretmiyolar. 4.sınıfta seçmeli ders ve benim kendimi geliştirmem lazım. Şöyle elinizde veya internette bulabilip kullanabileceğim bir kaynak warmı? Şu an bende AutoCAD 2004 var. Sürümler arasında büyük farklar var mı? Yardımcı olursanız sevinirimmmm

HOCAM BEN MAKİNA PROJESİ FALAN ÇİZİYORUM İSTİYORSAN SANA GÖNDEREYİM.GERÇİ SENDE ÇOKTUR HERHALDE CAD DE YAPILMIŞ PROJE .NEYSE İHTİYACIN OLURSA SÖYLE

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (30 Kasım 2005; 13:47:57)

i_citekci çok sağol. Bekliyorum... [:'(]

Sinyor_13^^ -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (30 Kasım 2005; 13:50:30)

banada banada banada banada banada banada banada banada banada [>:]

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (1 Aralık 2005; 12:34:45)

arkadaslar ! buradan CAD iyi kullanan arkadaslara sesleniyorum.size bi sorum olacak.AUTOCAD da 3d yapılmış gir tane gül,yani bildiğimiz gülü yapabilecek nitelikte veya yapan varmı varsa lütfen getirsin.veya bana bir tane herhangi bir civata,üzerine somunun gireceği yatak dediğimiz somunun içeride dönerek ilerlemesine yarayan raylarıda olan bir civata.varsa çizen lütfen onuda getirsin.

teşekkürler

i_citekci -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (1 Aralık 2005; 12:38:25)

arkadaslar birde sizden şöyle bişey istiyorum.AUTOCAD de yapılıp render aldığınız en iyi garfikleri getirip.burada karsılastırma yapalım.ne dersiniz. ha birde mimar yokmu yaa aranızda

hard_boy -> Cevap: AUTOCAD le ilgili herşey (1 Aralık 2005; 13:49:04)

Bence çok güzel olur arkadaşım [:'(]

ivonal -> CAD - CAM için bende buradayım (6 Aralık 2005; 15:06:48)

arakadaşlar bu forumu bugun farkettim. autocad mastercem solidworks üzerinde deneyimlerimi paylaşmak ve bilgilerinizle bililerimi güncellemek isterim. her zaman birbirimize destek olursak autocad in teknolojisine ayak uydurabiliriz.

ivonal -> CAD - CAM (6 Aralık 2005; 15:13:50)

solidworks de yaptığım bir çalışma. (zaman 13 saat) bitirme projesi

[image]local://upfiles/119940/DAAC8D9278BC4CF2813526FEF9D2F5F5.jpg[/image]

ivonal -> Cevap: CAD - CAM (6 Aralık 2005; 15:17:45)

CATİA ile ilgilenenler döküman paylaşımı yapmak istiyorum. elimde catia dökü-manları var . bunları sizlere gönderebilirm.

ivonal -> Cevap: CAD - CAM (6 Aralık 2005; 15:20:57)

bakıyorumda bir çok kişi bu programları temin edemiyorlar. ( autocad 14 - 2000 - 2000i - 2002 - 2004 - 2005 - 2006 -) ( solidworks 98 - 2000 - 2003 ) (catia v5r6) (3dsmax 5 - 6 ve eğitim cdleri) isteyen olursa gönderebilirim.

hard_boy -> Cevap: CAD - CAM (6 Aralık 2005; 15:29:32)

arkadaşım bana gönderebilirmisin programı 2004 [:'(]

ivonal -> Cevap: CAD - CAM (6 Aralık 2005; 15:32:38)

hangi programı istiyorsan mail at veya msn e gel ivo_nal@yahoo.co.uk

ivonal -> Cevap: CAD - CAM (6 Aralık 2005; 18:46:05)

hardy_body arkadaşım. benden program istedin bende göndereyim dedim ama ilgilenmedin galiba.

i_citekci -> Cevap: CAD - CAM (7 Aralık 2005; 20:57:22)

quote:

Orjinalden alıntı: ivonal

solidworks de yaptığım bir çalışma. (zaman 13 saat) bitirme projesi

[image]local://upfiles/119940/DAAC8D9278BC4CF2813526FEF9D2F5F5.jpg[/image]

hocam eline sağlık gerçekten iyi olmus ama şu dikkatimi çekti objenin etrafındaki sınır çizgilerini neden kaldırmadın.bence öyle daha iyi olurdu

TooBy -> Cevap: CAD - CAM (7 Aralık 2005; 21:00:54)

Auto Cad iyi olmuş bende kullanıyorum ama profca değil sadece şirketimizin işini görecek kadar biliyorum ama gerçekten öğrenilmesi gereken bir program. Bu düşüncenizden dolayı tebrik ediyorum. [:'(]

ivonal -> ...amaç belli arkadaşlar (8 Aralık 2005; 0:13:43)

bakın herkes birşeylerle uğraşmak ister hobileri filan vardır. benim şu anda çalıştığım iş ile bu tasarım konusunda hiç bir alaka yok. ama benim bir hastalığım vardır . tasarım üzerine kendimi geiştirmek için elimden geleni yaparım. ve bu işi öğrenmek isteyenlerede elimden geldiğince burada olsun veya başka bir yerde herzaman yardımcı olurum. belki ben sizlerden dahada amator olabilirim. bende arşiv döküman arıyorum. (herkes akıl verebilir ama asla kabiliyet veremez)

ivonal -> Cevap: CAD - CAM (8 Aralık 2005; 0:29:44)

dedğiğin gibi sınır çizgilerini inceledim ama resim de bu şekülde gözüküyor. aslında bu tamamen amatorce yapılmış bir projeydi ragele hiç bir ölçü veya kaynak olmadan yapılmış bir şey sadece lisede çalıştığım torna tezgahından aklımda kalanlarla yaptım. bir çok kişi inanmadı ama inanlarda çıktı. isterseniz bir de siz solidworks te kontrol edin üzerinde istediğiniz değişiklikleri düzeltmeleri yaparsanız bende hatalarımı bulmuş olurum.( sanırım solidworks2003 te yapmıştım onun için eski versiyonda açamayabilirsiniz)

http://www.****.com/?d=ICKM3IMK

quickzotic -> Cevap: CAD - CAM (8 Aralık 2005; 21:12:01)

İ_çitekçi arkadaşım elinde döküman varsa bana yollayabilirmisin. Ben bu teknik resime daha yeni başladım. yeni olduğum için şu an sadece 2 görünüşten perspektif çiziyoryz derslerde falan. Bize bu sene autocad öğretilmiyo. Kendi çabamla öğrenmeye çalışacağım. Şu an 2 görünüşüten görünüş çizmede falan sorunlarım var. Verilen zaman süresinde resim çizimini yetiştiremiyorum. elinde çizimler falan varsa pratik yapmak için bana yollarsan sevinirim:

i_citekci -> Cevap: CAD - CAM (8 Aralık 2005; 21:49:11)

quote:

Orjinalden alıntı: quickzotic

İ_çitekçi arkadaşım elinde döküman varsa bana yollayabilirmisin. Ben bu teknik resime daha yeni başladım. yeni olduğum için şu an sadece 2 görünüşten perspektif çiziyoryz derslerde falan. Bize bu sene autocad öğretilmiyo. Kendi çabamla öğrenmeye çalışacağım. Şu an 2 görünüşüten görünüş çizmede falan sorunlarım var. Verilen zaman süresinde resim çizimini yetiştiremiyorum. elinde çizimler falan varsa pratik yapmak için bana yollarsan sevinirim:

hocam sen makina mühendisiydin dimi .hocam bende inşaat teknikerliğini bitirdim.hocam buradan dosya göndermek zor oluyo ama yarın öğleyin 12:20 gibi msn e gel ordan yollayayım burdan tüm arkadaşalara söylemiş olalımda.yarın 12:20 gibi vaya bundan sonraki günler onlıne olduıktan sonra herzaman kapım açık arkadalar.adresim [:o] fast_cowboyy@hotmail.com

i_citekci -> Cevap: CAD - CAM (8 Aralık 2005; 21:52:18)

quote:

Orjinalden alıntı: ivonal

dedğiğin gibi sınır çizgilerini inceledim ama resim de bu şekülde gözüküyor. aslında bu tamamen amatorce yapılmış bir projeydi ragele hiç bir ölçü veya kaynak olmadan yapılmış bir şey sadece lisede çalıştığım torna tezgahından aklımda kalanlarla yaptım. bir çok kişi inanmadı ama inanlarda çıktı. isterseniz bir de siz solidworks te kontrol edin üzerinde istediğiniz değişiklikleri düzeltmeleri yaparsanız bende hatalarımı bulmuş olurum.( sanırım solidworks2003 te yapmıştım onun için eski versiyonda açamayabilirsiniz)

http://www.****.com/?d=ICKM3IMK

hocam sana ben bi ismimin yazdığı ve yanında yine AUTOCAD yaılmış 3d gül le birlikte aldığım render lar var onları raın getireyim buraya atayımda bir bak istersen.

bade -> Cevap : Acil Yardım 1 günüm Kaldı (8 Aralık 2005; 22:37:04)

Arkadaslar;
Ben elev komutunu kullanarak bir 3boyutlu resim çizdim ama buna renk veremiyorum.
Nasıl Yapacağımı Bilen Varsa Acil Yardıma İhtiyaçım var...

i_citekci -> Cevap: CAD - CAM (9 Aralık 2005; 12:13:26)

arkadaşlar nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum render i AUTOCAD de aldım

i_citekci -> Cevap: Cevap : Acil Yardım 1 günüm Kaldı (9 Aralık 2005; 21:07:06)

yorumu olan yokmu

bade -> Cevap: Cevap : Acil Yardım 1 günüm Kaldı (9 Aralık 2005; 21:39:31)

Ya arkadaşlar Bana Neden Yardımcı Olmuyorsunuz Ya...
Ben Resmi Nasıl 3D yaparım Arkadaşlar Acele Yardım Lutfen

[image]local://upfiles/120624/40CB8A0012F34C3A8865C994A2A5AAAE.jpg[/image]

ivonal -> güzel olmuş?? (9 Aralık 2005; 23:27:16)

ama autocad in materyallerini daha iyi kullanarak daha göze çarpıcı bir daha canlı olabilirdi. diye düşünüyorum. haddimi aşmadan. [:'(]

ivonal -> ilgileniyiorum. (9 Aralık 2005; 23:29:44)

BADE .. bu akşam elimden geldiğince never ile olan problemini çözmeye çalışacağiım.

ivonal -> :) (9 Aralık 2005; 23:42:33)

( never ) için üzgünüm başka bir forumda kullanacağım kelimeyi buraya yazmışım. elev komutuna gelince. ucs koordinat sistemini ne için kullanıyorsun. kullansan bile bunun renklendirme işlemini render demi yapıyorsun eğer renderde yapıyorsan renklendirememe söz konusu bile olamaz. sen yinede yaptığın işlemi kontrol et [:'(]

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.96875