< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 25 Mart 2020; 23:27:49 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 25 Mart 2020; 23:27:49 > |
Korktum gece gece kapatıp youtube dan ajdar çikita muz açtım şimdi biraz rahatladım.
|
islam alemi çok kötü yolda şuan, islam tamamen hurafe ve çarpıtmalarla perişan olmuş durumda, birsürü mesheplere bölünmüşler birbirlerini kesiyorlar, hepsi birlik olup şu israile saldırsalar en azından birşey olacağı yok ama birbirini yemekten iyidir yazık, şeytan oyununu çok güzel oynuyor.
|
O Gün ; Şeytan Ve Ordusu Etrafa dağılıp kaçmaya çalışacaklardır..
Fakat ; O Gün Kaçacak yer yoktur. |
biri demiş sen dincisin
biri demiş sen sağcısın biri demiş sen solcusun biri demiş sen ilericisin devamlı ha bire bu kavramlar her 10 yılda bir yeni isim ve adlar altında bize kimlik diye giydirenler olduğu gibi ne verseler alıyoruz sanki dilenci gibi ! ![]() |
hadis inkarcılarına soruyorum
kuran ayetlerini niye inkar etmiyorsunuz sonuçta kuran ayetlerini de peygamber ve sahabeler nakletmiştir edit: yanlış anlaşılmasın ayetleri inkar edin demiyorum hadis inkarcılığının mantığının yanlış olduğunu söylemek istiyorum |
Kart isimlerini buldum. Meraklısına hediyem olsun:
American Autoduel Association Anti-Nuclear Activists Antiwar Activists Assassination Big Media Blank cards (3) Blank Illuminati card Boy Sprouts Bribery C.I.A. California CFL-AIO Chinese Campaign Donors Clone Arrangers Comic Books Computer Espionage Congressional Wives Convenience Stores Copy Shops Cycle Gangs Deep Agent Democrats Eco-Guerrillas Empty Vee Evil Geniuses For a Better Tomorrow F.B.I. Fast Food Chains Federal Reserve Feminists Fiendish Fluoridators Flat Earthers Fnord Motor Company Fraternal Orders Girlie Magazines Goldfish Fanciers Gun Lobby Hackers Health Food Stores Hollywood I.R.S. Intellectuals Interference (2) International Cocaine Smugglers International Communist Conspiracy Junk Mail KGB KKK L-4 Society Libertarians Loan Sharks Local Police Departments Madison Avenue Market Manipulation Media Campaign Militia Moonies Moral Minority Morticians Multinational Oil Companies Murphy's Law Nephews of God New York Nuclear Power Companies Orbital Mind Control Lasers Parent/Teacher Agglomeration Pentagon Phone Phreaks Post Office Professional Sports Psychiatrists Punk Rockers Recyclers Republicans Robot Sea Monsters S.M.O.F. Science Fiction Fans Secrets Man Was Not Meant to Know Semiconscious Liberation Army Senate Investigating Committee Slush Fund Society for Creative Anarchism South American Nazis Survivalists Swiss Bank Account Tabloids Texas The Bavarian Illuminati The Bermuda Triangle The Discordian Society The Gnomes of Zurich The Mafia The Men in Black The Network The Phone Company The Servants of Cthulhu The Society of Assassins The UFOs The United Nations Tobacco & Liquor Companies Trekkies Triliberal Commission TV Preachers Underground Newspapers Video Games Whispering Campaign White Collar Crime Yuppies |
dusunun gizli bir orgut kuruyorsunuz, dunyadaki herkes biliyor |
Yeni Dünya Düzeni: Gerçeklik Mi, Yoksa Komplo Teorisi Mi?
Yeni Dünya Düzeni (İllumunati, HAARP, Müzik Endüstrisi) teorisi, dünyanın gizli bir grup tarafından yönetildiği fikrine dayanmaktadır. Bu teori, yüzyıllardır tartışılmış ve farklı şekillerde yorumlanmıştır.
İllumunati, 18. yüzyılda kurulan ve siyasi ve entelektüel seçkinlerden oluşan gerçek bir örgüttü. Ancak, günümüzde İllumunati'nin halen aktif olduğu veya dünyayı yönettiği yönündeki iddiaların çoğu komplo teorisidir.
HAARP (Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Araştırma Programı), iyonosferi inceleyen bir bilimsel araştırma programıdır. Bazı komplo teorileri, HAARP'ın iklim değişikliğini manipüle etmek, depremler yaratmak veya zihinsel kontrol için kullanıldığını iddia etmektedir. Ancak bu iddialar bilimsel kanıtlarla desteklenmemektedir.
Müzik endüstrisinin de Yeni Dünya Düzeni ile ilişkili olduğu öne sürülmektedir. Bazı komplo teorisyenleri, müzik endüstrisinin gençleri yozlaştırmak, bilinçaltı mesajlar iletmek ve bir zihin kontrol aracı olarak kullanıldığını iddia etmektedir. Ancak bu iddialar da büyük ölçüde spekülatiftir.
Ayrıca, "şeyh nazım kıbrısi istanbulu boşaltın" ifadesi, 2000'li yıllarda İstanbul'da bir dini lider tarafından dile getirilen bir sözdür ve Yeni Dünya Düzeni teorisiyle doğrudan bağlantılı değildir.
Yeni Dünya Düzeni teorisi, karmaşık ve tartışmalı bir konudur. Bazı insanlar bunun gerçek olduğunu düşünürken, diğerleri bunun sadece bir komplo teorisi olduğuna inanmaktadır. Konuyla ilgili kanıtların eksikliği nedeniyle, Yeni Dünya Düzeni teorisinin doğru olduğunu veya yanlış olduğunu kesin olarak söylemek zordur.
|
|
The proper function of man is to live, not to exist. I shall not waste my days in trying to prolong them. I shall use my time.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 20 Mart 2011; 0:11:34 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() DH Yüzücüler Derneği Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez. Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. |
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
|
|
büyükkk zen düğününde ve tom waits şarkı söylerken keman çalıyordu brahms ve mahler içiyordu şarap.bir ağacın tepesine çıktılar kitap ayracı yapmaya ve yeraltından notların arasına sıkıştırdılar dostoyevskiyi anarken...
"Yaşamak için benim tek bir sebebim var: Belkide bir daha yaşayamama ihtimalim ! " The Narrator |
|
![]() Lok'tar ogar! Victory or death! It is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental of truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die FOR THE HORDE! |
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
|
![]() DH Yüzücüler Derneği Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez. Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. |
|
büyükkk zen düğününde ve tom waits şarkı söylerken keman çalıyordu brahms ve mahler içiyordu şarap.bir ağacın tepesine çıktılar kitap ayracı yapmaya ve yeraltından notların arasına sıkıştırdılar dostoyevskiyi anarken...
"Yaşamak için benim tek bir sebebim var: Belkide bir daha yaşayamama ihtimalim ! " The Narrator |
|