Şimdi Ara

Playstore platformu ve Crysis 2 lansmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TTNET'in yeni oyun platformu PlayStore'un tanıtım etkinliği aynı zamanda Crysis 2'nin dünyadaki ilk lansmanına da ev sahipliği yaptı. TTNET'in pazarlama genel müdür yardımcısı İlker Koçak ile PlayStore platformunu, çevrimiçi oyunlar ve TTNET'in Fiber gibi yeni hizmetlerini konuştuk.





  • Reklamı neden geçemiyoruz ?
  • hız konusunda şıkıştırdı ama deseydin be orda nedir bu fiyatlar anamız ağladı yıllardır lanet olsun özelleştirirsen telekomu böyle olur işte
  • yahu 2 ocak günü 16mbps'e kadar tarifeye geçtim,yaklaşık 10 gün internet gelmedi 6 kere arıza kaydı aldılar hızım 4mbps'e sabitlendi öyle kullanabildim ve 2 ay boyunca 59 lira ödedim.Sonra tekrar 8mbps e çevirdim şuanda sorunsuz kullanıyorum fakat yurtışı çıkışları aşırı berbat,geleyim asıl konuya:
    Şimdi bize crysis 2'yi dünya ile aynı anda ulaştırıyosunuz,çok güzel hatta tebrik etmek lazım,fakat ben bu oyunu online oynamak istediğimde siz bana gerekli altyapıyı veremiyorsunuz,çünkü bu tür online oynanan oyunları yurtdışı serverlarından oynamayı denediğinde oyunun kasmasından oynanmıyor,avrupada adam 30-40 ping'le oynuyor,biz 100-110 arası'nı tutturabilirsek şükrediyoz.Önce ttnet yurtdışı çıkışlarını geliştirsin ki bende online oynamak için crysis oyununu alayım.Bu yurtdışı çıkışları düzelmediği sürece de pahalı bile olsa Steam'dan alırım !!!
  • Üstte TTnet destek hesabı bannerını görüp tıkladım, şikayetler genelde aynı.Yazanların çoğu telefonla zaten arıza kaydı bırakmışlar ve çözülmemiş.Bu formun amacını anladım tabi ne gerek vardı.
    Donanım Haber'e özelmi bu destek hesabı?Öyleyse amaç donanım haber kullanıcılarının sorunlarını çözüyormuş gibi görünüp sempati kazanmak mı?

    Videodaki konuşmacı müşterilemiz varlık sebebimiz demiş, emin olun tekel olmasanız oyun oynayanların hepsi sizi terkeder.
  • TTnet sağlam sponsor oluyor heralde DH'ye. Artık videoları bile geçilmiyor, durdurulamıyor da.
    Crysis 2 lansmanında Crysis 2 hakkında konuşmak yerine yine klasik ttnet dünyasından bahsedilmiş pembe gözlüklerle.

    Vodafone geldi, eskiden kazığı bindiren turkcell kan ağlar hale geldi, aynı zihniyetle varlığını sürdüren ttnetin benzer yollarla en kısa sürede daha da beter olup batmasını diliyoruz.
  • Playstore platformu ve Crysis 2 lansmanı



    Yeterli bir cevap olmuştur umarım 8 Mbit Netlimitisiz tarifem.

    Önce adam gibi internet hizmeti verinde sonra oyuna bilmem neye geçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Mart 2011; 20:56:39 >
  • @loading..
    yurdışındaki arkadaşlar 30-40 ping ile oynuyorlar diyorsun ama biraz yanlışlık var :D
    ben avrupaya en son giren ülke ve gelişme bakımından en kötü olan ülkesi bulgaristan'dayım. burada günlk 50 megabit geceleri 75megabit download hızına sahip bağlantı kullanıyorum ve sadece 30 liraya takabûl eden bir fiyatla kullanıyorum. hiç bir bağlantı hızı sorunu olmayan wow oynuyor olmama rağmen ping değerim 5-12 arası değişiyor. saat gece 12 ye kadar 4-5megabayt/sn download hızım mevcut. gece 12 den sonra 7-8mb/sn oluyor.

    Türkiye de 8mbit bağlantıya 89lira veren biri olarak sorum ttnete. bu nedir Türkiye'nin zorunlu internet servisi ????????
  • Ttnet yetkilileri donanım habere bu reklamları verdiğinize göre ve bu videoların bu sitede yayınlandığını bildiğinize göre bu internet sorunlarıyla ilgili yorumlarıda okuyorsunuzdur herhalde...

    Bu alt yapı sorunlarının ne şekilde ve ne zaman düzeltileceğine dair bir video çekilerek yayınlansa çok daha memnun olacağız...
  • Tanımı nerede olacak yada nezaman yapılacak arkadaslar ..
  • 54 tl verip iyi bir hizmet alamıyorum. bana 8 mbps fiyatına 4 mbps hız veriyorsunuz ve benden 54 tl alıyorsunuz ben 4 mbps kullanırken başka abone 8 mbps tamamını kullanıyor oda aynı fiyat ödüyor bu haksızlık değil mi badem ki bu kadar geniş düşünüyorsunuz bu haksızlığı ve alt yapı sorununu be müşteri hizmelerinde bulunan personelinize şikayette bulunurken bile size 16 mbps verelim diyorlar.bu laçka durumu ben ve benim gibi abonelerde düşünüyorlar.
    Şu unutmayın ipler bir gün bizim elimizde olacak.
  • same shit same plc
  • Vallahi netlimitsiz kullanıyorum hızım sürekli 8mbit... 25gbdan sonra internette hızda düşmüyor.. I love u TTnet
  • TTNet uzun süreden beri oyunlarda pinglerin kabul edilemez ölçüde yüksek, daha da kötüsü loss ve lagların da fazla olduğunu bilmiyor olamaz. Bu gerçeğe karşın, durum böyleyken oyun ve oyuncular üzerinden daha fazla para kazanmayı hedefliyor!

    IPTV'nin bölgemizde kullanılmaya başlamasıyla eşzamanlı olarak zaten sorunlu olan online oyun deneyimi özellikle akşam primetime saatlerinde iyice dayanılmaz hale geldi! Son bir kaç gündür pingler ve packet loss aşırı kötüleşti. Böyle giderse TTnet'i kesinlikle bırakacağım.

    Müşterilerine 1-2 mbit bağlantları ile "sürekli download yapıyorlar, bu bant ihtiyacını karşılayamayız" diye kötü gözle bakıp, kota koyan zihniyet, şimdi 7/24 asgari 8mbit asılan iptv yi ayda 10 liraya veriyor! Hepimiz çok çok iyi biliyoruz ki tüm bu sorunları giderecek ekstra bant genişliği ihtiyacı abone başına sadece aylık bir iki dolar ile karşılanabilir! Ama bizlerden aylık ortalama 50 dolar sökülüp alınırken, tekel olmanın sarhoşluğu içinde müşterisini enayi yerine koyanlar, bizlere iyi koşullar sunmak için yapmaya zorunlu oldukları bu cüzi ödemeyi bile yapmak istemiyorlar. Onların gözü, devletin tüketicilere yaptığı 3 kuruş vergi indirimini kapmakta oldu! Onların aklı, zaten fahiş olan fiyatlarına nasıl zam yapabileceğini, kullanıcıyla nasıl inatlaşacağını, nasıl herkese kota koyacağını ve tüm bunları milyonluk reklamlarla, yandaş köşelerle, basın bültenleriyle nasıl sevimli gösterip başarı hikayesi olarak yutturabileceğini planlamakta oldu... Müşterisini memnun etme amaçlı yatırım ve harcamalarda kullanabileceği paraları reklam ve medya sektörüne saçmayı yeğleyen bir firmanın benim için zerre kadar değeri olamaz!




  • Şu pingler bi düzelsin doğru dürüst online oyun oynayabilelim o zaman alırız.
  • Arkadaş, TTnet şuan Türkiye'de tekel konumunda. Bence TTnet şirketi geliştirmek için boşuna kasmasın. Bu fiyata mevcut hızlarla, bu yüksek ping'lerle 10 yıl kendini sabitlese müşterilerinde azalma olmaz, hatta artma olur. Çünkü karşısında tam anlamıyla rakip bir firma yok. Tekelliğin verdiği o özgüvenle birşeyler yapmak için çabalıyorlar ama ne kadar tatmin edici, tartışılır... Bence öncelikli fiyat tariflerini daha cazip yapmalılar. Gün geçtikçe ucuzlayacağına artıyor fiyatlar. Bizleri uyutarak fiyat arttırıyorlar. misal devlet %15 olan özel iletişim vergisini %5'a çektince 29 TL olan 4 gb kotalı 26,25 oluyor. ancak NET4 paketi yaptılar gene 4 gb kotalı, fiyat tekrar 29 tl oldu. eee ne oldu aradaki o devletin vatandaşlara yarasın diye yaptığı 2,75 TL indirim, hooop TTnet'in cebine inmeye başladı... daha ne diyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gazilim

    Ttnet yetkilileri donanım habere bu reklamları verdiğinize göre ve bu videoların bu sitede yayınlandığını bildiğinize göre bu internet sorunlarıyla ilgili yorumlarıda okuyorsunuzdur herhalde...

    Bu alt yapı sorunlarının ne şekilde ve ne zaman düzeltileceğine dair bir video çekilerek yayınlansa çok daha memnun olacağız...


    Türkiye'de kendi altyapısı ile hizmet veren 3 şirket var.Uydunet,Superonline ve TTnet.Herkes cebini doldurma peşinde,kimse rekabete girmiyor ve ciddi yatırımlar yapmıyor.Ne kadar konuşursak konuşalım bu vaziyette ttnetteki bu durum değişmeyecektir.
  • Merhaba Yukarıdaki arkadasların dediklerine aynen katılyorum.

    TTNET Destek forumuna bu mesajım hakaret var diye silindi. TTNET gibi firmadan hizmet almaya zorlanıyoruz ve adamlar paralarıyla herkesi kullanıyorlar. Mesajım aşağıda bunu nden silmişler acaba 2 gündür Crysis 2 link ve kodunu gönderemiyorlar ve Müşteri hizmetlerinden cevap yok. Şaka gibi.

    Sevgili Arkadaslar

    Sinirimden ne diyecegimi bilemiyorum. Bugune kadar TTNET in hemen hemen her hizmetini satin aldım ve para odedim. Buna IPTV dahil.

    Son olarak TTNET uzerınden Criysis2 satın aldım ve 2 gundur oyun kodunu ve linkini gondermiyorlar. Musteri hizlerini en az 5 kez aradım herkes baska birsey soyluyor kımsenın bir birinden haberi yok. Once 45dk-1 saat ıcınde gelir dediler sonra 24 saate cıktı ve suan ne zaman olur bilemiyoruz kayıt aldık dediler.

    Son olarak hat kopması var dıye arıza actırdım ve IPTV kullandıgım halde hızımı 16 Mps den 9Mps dusurmusler. Neden diye ardıgımda Net limitsiz kullanıyorsunuz sizin hızınınz zaten 8 mbs den fazla o yuzden hızınızı dusurelım dediler.

    Inanmıyorum ya Nasıl musteri hızmetleri nasıl bir Internet saglayıcıdan biz hızmet alıyoruz.

    Ne diyeyim 6 aydır paramızla rezil oluyoruz.




  • bunlar utanmadan insanların gozunun içine bakarak yalan söyleyebiliyorlarsa gerisi boş, siz ne derseniz deyin enayi omayanlarda mecburi bu interneti kullnıyor, ne yazıkki benim bulundugum bolgede oldugu gibi bircok yerinde alternatifi yok.
  • PlayStore girmiyor neden arkadaşalar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.