Şimdi Ara

Friends With Benefits (2011) | Justin Timberlake - Mila Kunis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Friends With Benefits (2011) | Justin Timberlake - Mila Kunis

Hikaye iki profesyonel ve sürekli çalışan iki iş insanı çevresinde gelişiyor. Meşgul yaşamları yüzünden bir türlü biriyle çıkmaya veya bir eş bulmaya vakit ayıramıyorlardır. Bu yüzden bir anlaşma yaparlar ve bu anlaşma insanlarla çok bağ jurmadan samimi olcakları yönündedir. Ama işler karışır ve anlaşmayı yapan oğlan, anlaşmayı beraber yaptığı kıza vurulur. Ama sorun kızın anlaşma sonucu başkasıyla çıkıyor olmasıdır…

Filmin başrollerini Justin Timberlake ve Mila Kunis üstleniyor.

www.fwb-movie.com

22 Temmuz 2011 (ABD)
    30 Eylül 2011 (Türkiye)

• Güzele benziyor.Böyle filmler başlarda hep komedi başlar.Sonra hemen duygusala sarar gerçi.Ama bu film izlenir yine de.
  • Kesinlikle Mila Kunis için izlenir diyorum.

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çerez niyetine vakit geçirmek için izlerim iyi olmuş.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • az önce izledim. güzel film izletiyor kendini.

Mila kunis
  • Ben izledim ve hiç sıkmadı.New York ve L.A den güzel görüntüler var. Çerezlik bir film ama izlenir.

Mila Kunis

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • Ömrümden 1.5 saat şöpe gitti, aman siz yapmayın böyle bi' hata.

Filmde klişeleri eleştiriyolar romantik komedilerle ilgili, ama kendileri de klişe.
    Ayrıca filmin türünü tam bilmiyordum, tumblr'da muhtemelen ergenlikten çıkamamış birinin attığı bi' postta, filmden bir diyalog görüp merak ederek izledim.
    Tavsiye etmiyorum, 4/10
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.