Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SKYSTAR2 mi,SKYVISION mu INCA mı.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> SKYSTAR2 mi,SKYVISION mu INCA mı. Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OverClocKing

Sisteme Gözat

19 Kasım 2005; 13:06:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar. Bu üç dijital TV kartından hangisi sizce hangisi daha iyi .
Ve daha iyi olma nedeninin de ne olduğunu söylerseniz sevinirim.
Ona göre alacağım.
Not:Kartlı olmasına gerek yok... İstediğim şifre çözmesi ve kayıt özellikleri.
Şimdiden teşekkürler...

Cowon D2 8Gb / Sennheiser CX300 / KOSS Porta PRO
dasdasq

Sisteme Gözat

19 Kasım 2005; 17:09:46 

skystar2 ben kullanıyom çok iyi diğerlerini kullananlara sormak da lazım. ama en iyi çözen bu benim bildiğim. bu arada aynı soru altı falan oldu bi haftada benim gördüğüm.

"onlar geldiklerinde, bizim elimizde bereketli topraklarımız vardı, onların da elinde İncil.Sonra bereketli topraklarımız onların oldu,bizim ise elimizde İncil kaldı." (afrika atasözü)
Gigabyte

Sisteme Gözat

19 Kasım 2005; 17:42:29 

Skystar 2

ama gercekten ben yeni uye olmama ramen cook goruyom bu tip sorulari

Skystar 2 diyorum baska bi sey demiyorum

http://www.speedtest.net/result/397848243.png
k35

19 Kasım 2005; 18:18:35 

ss2 tavsiye ederim ben 2 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.ayrıca ss2 ile şifreli kanalları da izleyebilirsin.
Network KILLER

Sisteme Gözat

19 Kasım 2005; 18:30:20 

skystar 2 bende de var. Tavsiye ederim yalnız download veri hızı 6Mbit/sn'den yüksek olunca arada problem yaratabiliyormuş. bence problem değil. Skyvision arkadaş aldı. Aynı anda max 4 kanal izleyebiliyorsun. Skystar2'de ise aynı anda sadece 1 kanal izleyebilirsin. Skyvision'da max 8 çanağa kadar, skystar2'de max 4 çanağa kadar bağlayabilirsin. SS2'de kayıt özelliği iyi. ben problem yaşamıyorum. Download için şifre çözmek için modülleri bol. herkes bol bol kullanıyor. Skyvision için uygun modüller yoktu en son baktığımda. Tercih senin ama piyasada ss2 kaldı mı bilmiyorum. Kolay gelsin...

Nokia N73 v4.0839.42.0.1 + AD-41 + Creative EP-630 + OCZ 2GB Micro SD
((( Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız )))

40.95662°N / 29.09235°E
grafiker_erhan

19 Kasım 2005; 19:58:28 

bende daha yeni sky star aldım memnunum..

P4 2,4 Ghz CPU, 1024 Ram, Asus 256 Fx 5700, SkyStar2, ProgDvb
OverClocKing

Sisteme Gözat

19 Kasım 2005; 19:58:28 

Çok teşekkür ederim Network KILLER

Benim için baya iyi oldu bunları öğrendiğim.

Bu arada SKYSTAR2 biz satıyoruz . Stokta da var .
Ama bizde diğerleri de olduğu için yine de sorayım dedim.

Bu SKYVISION hakkında olumlu şeyler duyduğum için öğrenmek istiyordum. İyi oldu. Çok sağol...

öz gür

19 Kasım 2005; 23:46:58 

bendede skystar 2 var bir problemle karşılaşmadım, gayet memnunum..

Core2Duo E6750||Gigabyte P35C DS3R||Twinmos 2*1gb Pc6400||Seagate 250 Gb ||Palit 8600gt Sonic+||Cooler Master Centurion 534+||Nec 3540a Dvd-Rw||X750 F1||Skystar 2||Audigy2 Zs||Megaworks Thx 5.1
enderun

20 Kasım 2005; 1:25:56 

skayvision derim çünki seri yazılım desteği pek iyi değil ama progdvb yi destekliyor şifreli kanallarıda çözüyor bilginize
okiboy

20 Kasım 2005; 2:49:24 

quote:

Orjinalden alıntı: enderun

skayvision derim çünki seri yazılım desteği pek iyi değil ama progdvb yi destekliyor şifreli kanallarıda çözüyor bilginize

skyvision da seri yazılım destegi iyi degıl derken kasıt nedir ne seri yazılımı? ne yazılmış?

prog dvb yi zaten kartların hemem hemem hepsi destekliyor zaten hatta hepsi de diye biliriz

onlarda şifreli kanalları çözuyor sadece skyvisiona özgu bişey degıl yani

saygılar...

10.ur
Quarterback

20 Kasım 2005; 2:55:33 

skystar2 için 12000 sorununa takılanlar varmı?

Intel Celeron 4A, 2000 MHz (5 x 400) * Octek Rhino P4X400-A4P * 768 MB (DDR SDRAM) * NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X * VIA AC'97 * ST (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) * ST (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) * LG (52x/32x/52x CD-RW) * LG (52x CD-ROM) * ADSL DSL206U Aztech * Creative Inspire 4.1 * Twincam2000 * Skyvision * HP PSC 1210 * İnca TV * Premier PRD-9410 * Hyundai V570 * Next YE-5000 XFTA * Labtec Wireless Desktop * SONY DSC P-32 * SONY CCD-TRV46E * HP COMPAQ NX7010
pain

20 Kasım 2005; 12:16:56 

skystar2 aşağıdaki linki incelersen zaten az çok anlarsın

http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=61

PhoneTurk
amd77

20 Kasım 2005; 23:28:58 

pinnacle 400i uydu kartı tavsiyem
angel1

21 Kasım 2005; 11:20:41 

Şifreli kanallar ikiside açıyor zaten, program desteğine gelince progdvb, mytheater ikiside destekliyor.Offline download ve kayıt özelliğ zaten iki kartdada mevcut.
Extra olarak skyvision HDTV desteği var, diseqc motor takabilirsin, pcyi kasmaz,LNB out skyvisionda var skystarda yok.Skystarla ilgili program desteği daha yayğın nedeni kullanıcısnın çok olması, skyvisionda ise online yardım alabiliyorsun teknik destek çok iyi.
quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Ona göre alacağım.
Şimdiden teşekkürler...

MMXex

Sisteme Gözat

21 Kasım 2005; 11:25:26 

quote:

Ona göre alacağım.
Şimdiden teşekkürler...

dvb programlarında en stabilşekilde çalışan kart ss2 dir.İnca ve skyvision kullanan kişiler tanıyorum pek memnun değiller özellikle incacılar. Bende kartımı gold tan almışsım zaten üzeyir abiye selamlar

»Gözyaşlarım deniz benim yüzsende bilmezsin, kirpiğinde mahkum gönül baksanda görmezsin! -- Ayna Fanı
»Intel Quad Core Q6700 - Asus P5Q Deluxe - 2x2gb Team Xtreem Dark CL5 1066Mhz - POV 9800GTX - Wd 2x36gb Raptor Raid0 - Enermax Infiniti 720W - Samsung 226CW - CM RC-690
dreamon

21 Kasım 2005; 11:33:28 

Stable çalışan ne demek?Digital tv kartlarının dvb programları ile uyumlu çalışması en temel özelliktir bu bir üstünlük değildir.Farklar ayrıntılardadır.Yukarıda zaten farklar yazılmış ,ona göre kararını ver.Bir skyvision kullanıcı sı olarak benim tavsiyem skyvision olur sadece.

Rüzgar eken FIRTINA biçer...
OverClocKing

Sisteme Gözat

22 Kasım 2005; 11:06:55 

Valla şaşırdım. Demek ki beni tanıyorlar.
Nerede çalıştığımı söylememiştim ama selamınızı ileteceğim.

Bu arada cevap yazan herkese teşekkürler...

KeanuReeves

22 Kasım 2005; 21:32:30 

skystar2 yi gigabyte ın nf4 anakartları ile kullanan varmı? sorun yaşıyormusunz?bende almayı düşünüyorumda.

"Sen olmasaydın bu alemi yaratmazdım..."
k35

22 Kasım 2005; 22:15:34 

ss2

onparmak

24 Kasım 2005; 17:26:37 

skystar2 iyi özellikle 2.6D çok verimli çalışıyor.
azmo

25 Kasım 2005; 7:16:55 

ss2 nf4 ile sorunlu ,geçen bir arkadaşın abit nf4 anakartı tamamen mevta etti anakart hiç bir slota takılan kartı algılayamıyordu.genelde firewire yongasıyla ilgili bir sorun var yonga TI ise yakıyor ayrıca zaman zaman daha büyük arızalara yol açabiliyor

quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

skystar2 yi gigabyte ın nf4 anakartları ile kullanan varmı? sorun yaşıyormusunz?bende almayı düşünüyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 25 Kasım 2005, 7:17:54 >

kiran

27 Kasım 2005; 23:14:08 

arkadaşlar altdvb hariç tüm programlar skyvisionlada mükemmel ayrıca kanal geçişleri pc yi az yorması ve teknikdesteği ayrıca oposla falan mükemmel çalışması iştebu yüzden skyvision derim ben www.skyvision-tv.com bi bak forum bölümüde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiran -- 27 Kasım 2005, 23:16:56 >

del inspirion 1300 notebook128 mb ekran kartı256 mb ramskyvision usb 2.0
***BLADE***

28 Kasım 2005; 10:27:34 

SKYVİSİON

ÇOK İYİ Bİ TV KARTI ŞİFRELERİ KIRIYO HİÇ Bİ SORUN YAŞAMIYOSUN

Network KILLER

Sisteme Gözat

28 Kasım 2005; 20:50:06 

quote:

Çok teşekkür ederim Network KILLER

Benim için baya iyi oldu bunları öğrendiğim.

Bu arada SKYSTAR2 biz satıyoruz . Stokta da var .
Ama bizde diğerleri de olduğu için yine de sorayım dedim.

Bu SKYVISION hakkında olumlu şeyler duyduğum için öğrenmek istiyordum. İyi oldu. Çok sağol...

Önemli değil işine yaradıysa ne mutlu...

Nokia N73 v4.0839.42.0.1 + AD-41 + Creative EP-630 + OCZ 2GB Micro SD
((( Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız )))

40.95662°N / 29.09235°E
Northern

28 Kasım 2005; 22:30:47 

skyvisionun bir eksiğini görmediğimi belirtmeliyim
Rex

29 Kasım 2005; 0:54:17 

SKYSTAR2

Rex Derki BAZEN
Hiç neden yokken ağlamak istiyorum, ağlamak...
Bazen de yüzümde sarhoş bir gülümseme, ağzımda bir türkü, gözlerimde yaş.
Üzüntü değil bu, keder değil. Bu AŞK diyeceğim, korkuyorum.
Korkmak için ne çok neden var.
Oysa aşk ruhumuza ve özümüze ve insanlığımıza ve mutluluğa ve tabiki sonsuzluğa açılan bir kaç pencereden biri degilmi.

:::::Neyi Erken Yaşadıysam Hep Ona Geç Kalıyorum:::::
physo

30 Kasım 2005; 9:06:37 

Kur AltDVB yi gör ss2 de kanal geçiş hızını.....

Athlon xp 2600 @ 2060Mhz /Epox 8KRAI-X/768 RAM 400Mhz / 160 HDD / SS2 2,6D + 90 çanak + 03db LNB / J-S 9913 5.1 + Zoltrix Nightingale pro 6x CDRW / DVDRW
arkinkyl

1 Aralık 2005; 13:08:56 

NE BİLEYİM

tonyu_kuk

1 Aralık 2005; 13:12:18 

kaliteyi ucuza yaşa
ss2

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyu_kuk -- 1 Aralık 2005, 13:13:10 >

KORKU: CESARETİN BEŞ DAKİKA GECİKMESİDİR...
ZORU BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ.
İMKANSIZ BİRAZ VAKTİMİZİ ALIR !!!
**site yönetimi web sayfamızı karartığı için kaldırdım.**
sgerrard

1 Aralık 2005; 21:28:38 

OOOOOOOOOOOOOO kimleri görüyorum angel1 gelmiş dreamon gelmiş, yine aynı konular gelmiş foruma,

dreamon hocam gözüm yollarda kalmıştı, ne iyi ettin de foruma geldin, hoşgeldin sefalar getirdin, sen forumdan gidince Skyvizyoncu diğer arkadaşlar ve hangi dvb kartını alayım şeklinde ardı ardına sorular soran arkadaşların hemen tamamı forumu terk etmişti.

Bu arada skyvizyon satışları nasıl iyi gidiyor mu? herhalde satışlarda biraz düşme var ki tekrar foruma gelmen icap etmiş, tabi piyasa bu kadar çok skystar2 varken satış yapmak biraz zor, bence skystar ın zayıf ve eksik yönlerini daha çok vurgulamakta fayda var yalan yanlış salla gitsin nasılsa bilmeyenler yutar, skyvizyona da methiyeleri tekrar dizmek hatırlatmak lazım değil mi ya.

bu arada hiç duymadığım şeyler de yazmış arkadaşlar, seri yazılım desteği filan, bunun paralel yazılımı filan da var mı? Hatta belki SATA' sı hatta ve hatta SATA2 si de çıkmıştır belki? herhalde Skyvizyon olarak HDD ithalatına filan başladınız, abicim bu terimler biliyorsun HDD ile ilgili DVB-s ile değil

skyvizyonda 4 kanal izleniyormu skystar da tek kanal izleniyormuş şaşırdım valla ben bunun tersi olduğuna yemin edebilirim, çünkü alt dvb ile çalışan kart skystar2, skyizyon değil, bir de şu çok hoşuma gitti doğrusu 8 çanak anteni nasıl bağlamış arkadaş skyvizyona, dünyada diseqc standardı 4'tür bunun üzerine çıkılamaz, çıkılsa bile 8 li diseqc swich görmedim bilenler anlatsın da bizde öğrenelim cahil kalmayalım. 62 mb data transfer oranının üzerine çıkıldı mı skystar değil sapıtan önce cpu sonra hdd olur.

böyle yalanlarla kimseyi kandırmazsınız, komedi filimlerini de geçtiniz yahuu

çok-ticari-gördüm-sizi yahuuuuu, Ha Ha Ha Ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 1 Aralık 2005, 22:05:17 >

adım sgerrard
bana binbaşı sgerrard diyebilirsiniz
sakalak

2 Aralık 2005; 15:32:26 

bende hiç görmedim 8 li diseq sekiz tane çanak baglayacagına git motorlu sistem al ondan ucuza gelir.artı altdvb de kanal geçişleri çok hızlı alt dvdb ilede sadece ss2 çalışıyor.
drony

2 Aralık 2005; 20:33:16 

ss2 yazılım desteği sayesinde buralarda.... tabiki ss2 yi sadece digital tv için kullanmayacaksınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 2 Aralık 2005, 20:34:25 >

first_axe

3 Aralık 2005; 10:58:02 

valla herkes bir reklam diye bi şeyler yazmış ama ben bir kullanıcıyım yani herhangi bir kart falan satmıyorum SKYVİSİON kullanıyorum ve aldığım günden beri bir sorun ile karşılaşmadım saygılar
angel1

3 Aralık 2005; 11:16:05 

İlk olarak digital tv kartına 8 tane sabit çanak bağlamak mümkün tabiki .2 adt 1/4 diseqc switch i0-12v switchle birleştirerek 8 tane çanak antene çıkabilirsin.Ama arkadaş belkide diseqc motoru kastetmiştir olamazmı böylece 8 değil 18 uydu alabilirsin skyvision kullanarak.
http://www.skyvision-tv.com/forum/viewtopic.php?t=406 skyvision ve skynet ile download hızı 470kb/sn inanılmaz bunada bir göz atarsanız sevinirim.
HDTV(High definition tv) yükssek çözürülüklü yayın standardı anlamına geliyorki henüz bu standarda sahip yayınlar başlamadı.Gelecek 2006 dünya kupası bu standarta yayın yapacak ve skyvision digital tv kartınızla bu standardı yakalamanız ve yüksek çözünrlüklü yayın izlemeniz mümkün olacak.
İnsanları doğru bilgilendirmek ve yardımcı olmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum
Sevgi ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel1 -- 3 Aralık 2005, 11:17:09 >

sgerrard

3 Aralık 2005; 23:36:49 

quote:

İlk olarak digital tv kartına 8 tane sabit çanak bağlamak mümkün tabiki .2 adt 1/4 diseqc switch i0-12v switchle birleştirerek 8 tane çanak antene çıkabilirsin.Ama arkadaş belkide diseqc motoru kastetmiştir olamazmı böylece 8 değil 18 uydu alabilirsin skyvision kullanarak.

bilmiyorsan anlatayım, 13 volt LNB beslemesi için şarttır ve gereklidir, 13 volt hem LNB beslemesinde kullanılır hem de vertikal yayınların izlenmesi için gerekli olan işareti verir, bunun altındaki voltajlarda LNB ne yaparsan yap çalışmaz, 18 volt ile dikey vertikal yayından yatay horizontal yayına geçiş yapılır bir de 0 ve 22 khz var ki 0 da alt band 10700-11700 mhz yayınları izlersin 22 de ise üst band 11700-12750 mhz yayınları izlersin. kusura bakma ama elimden en az 20-30 model uydu alıcı 5-6 model de pc kartı geçti ama 0-12V işaret veren bir cihaz görmedim. eğer bu voltajı skyvizyondan verdiğini iddia ediyorsan ki "8 tane sabit çanak anten bağlamak mümkün" dediğine göre bunu kasdediyorsun, 0 volt verdiğinde o bahsettiğin ön swich senin işaretini algılasa dahi ne yazık ki 0 volt ile LNB'yi çalıştırabilmen mümkün değil, 12 Volt ise LNB'ye alt band yatay polarizasyon komutundan başka bir işaret vermeyecektir 13 Voltta olduğu gibi. zaten böyle birşey mümkün olsa bütün cihazlara koyarlardı ama mantıken böyle bir imkan olmadığını elektrikten az anlayanlar bile kavrayacaktır. Eğer swichi dışardan besliyorsan bu skyvizyonun değil tüm cihazlara uygulanabilir daha da iyisi sürgülü swich kullanmak bana göre bu 4 kademeli sürgülü swichle 16 tane anten bağlarsın sisteme.

quote:

HDTV(High definition tv) yükssek çözürülüklü yayın standardı anlamına geliyorki henüz bu standarda sahip yayınlar başlamadı.Gelecek 2006 dünya kupası bu standarta yayın yapacak ve skyvision digital tv kartınızla bu standardı yakalamanız ve yüksek çözünrlüklü yayın izlemeniz mümkün olacak.

bugün uydu yayınlarından ve uydu yayınlarını almaya yarayan pc kartarından hiç anlamayanlar bile HDTV'yi sadece skyvizyonun değil tüm software pc dvb kartların alabilme kabiliyetine sahip olduğunu bilirler, izleyebilmek için de 19" monitör lazım onu atlamışsın. üstelik görüntü kalitesi ss2 ve diğer ürünler gibi kaliteli olmayan skyvizyon ile HDTV izlesen ne olacak izlemesen ne olacak onu da çözebilmiş değilim.

quote:

skynet ile download hızı 470kb/sn inanılmaz

seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben openskydan 780 kb/sn gördüm Skystar2 kartı ile.

quote:

İnsanları doğru bilgilendirmek ve yardımcı olmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum

sen tüccarsın ve bu forumda malını satmak için bulunuyorsun, zaten ne elektrikten ne de uydu teknolojisinden birşey anladığın yok, yani senin anlattıklarınla inasnların bilgileceği filan yok hepsi yalan yanlış şeyler güya skyvizyon şöyle böyle sözleri ve kelime oyunları ile çakallık yapıp milleti kandıracaksınız derdiniz o.

adım sgerrard
okiboy

4 Aralık 2005; 2:20:45 

ammaaaaaaan s.gerrard gene bol keseden atmış.volt lar lnb ler bandlar polarizasyonlar bagalamalar neler neler gene bizleri kullanarak rant peşinde ya bizi karıştırmadan pazarlamanı yapsana biz sana bişey demiyoruz zaten senı bilen biliyor merak etme pazarlamacı 780 kb/sn mi

s.gerrard dostum bukadar atma bünyene zarar valla

10.ur
deheci

5 Aralık 2005; 2:21:40 

quote:

Orjinalden alıntı: sgerrard

quote:

bilmiyorsan anlatayım, 13 volt LNB beslemesi için şarttır ve gereklidir, 13 volt hem LNB beslemesinde kullanılır hem de vertikal yayınların izlenmesi için gerekli olan işareti verir, bunun altındaki voltajlarda LNB ne yaparsan yap çalışmaz, 18 volt ile dikey vertikal yayından yatay horizontal yayına geçiş yapılır bir de 0 ve 22 khz var ki 0 da alt band 10700-11700 mhz yayınları izlersin 22 de ise üst band 11700-12750 mhz yayınları izlersin. kusura bakma ama elimden en az 20-30 model uydu alıcı 5-6 model de pc kartı geçti ama 0-12V işaret veren bir cihaz görmedim. eğer bu voltajı skyvizyondan verdiğini iddia ediyorsan ki "8 tane sabit çanak anten bağlamak mümkün" dediğine göre bunu kasdediyorsun, 0 volt verdiğinde o bahsettiğin ön swich senin işaretini algılasa dahi ne yazık ki 0 volt ile LNB'yi çalıştırabilmen mümkün değil, 12 Volt ise LNB'ye alt band yatay polarizasyon komutundan başka bir işaret vermeyecektir 13 Voltta olduğu gibi. zaten böyle birşey mümkün olsa bütün cihazlara koyarlardı ama mantıken böyle bir imkan olmadığını elektrikten az anlayanlar bile kavrayacaktır. Eğer swichi dışardan besliyorsan bu skyvizyonun değil tüm cihazlara uygulanabilir daha da iyisi sürgülü swich kullanmak bana göre bu 4 kademeli sürgülü swichle 16 tane anten bağlarsın sisteme.

sgerrard'ın dediği gibi voltajın diseqc anahtarlamasında rolü yok. Anahtarlama sayısal olarak olarak yani komutla yapılır. 4'ten fazla sabit lnb yi birden fazla diseqc anahtar kullanarak pc kartla gezmek mümkün. Diğer kartlar için birşey diyemeyeceğim ama ss2 ve AltDVB programı ile bunu yapabilirsiniz.

[img]http://img321.imageshack.us/img321/3793/smoking1zzzzzzzzzzzzz1dv.gif[/img]
angel1

5 Aralık 2005; 17:15:06 

sevgili s.gerrard sana cevap vererek forumu kirletmek istemiyorum. "elimden 20-30 model uydu alıcı 5-6 model de pc kartı geçti " diyen bir kişini basit bir kullanıcı olmadığı zaten anlaşılıyor .
Kendine iyi bak selamlar

ereker

5 Aralık 2005; 20:38:11 

arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar beni bir konuda aydınlatırsanız memnun olurum.
bazı tv kartlarında bulunan diseqc 1.2 motor desteği karta entegre bir sistemmi yoksa
sadece yazılım desteğimi? hepinize saygılar ve sevgiler.

sgerrard

6 Aralık 2005; 1:33:33 

yazılım desteğidir ama ben kullanmamanızı öneririm bu hem satın alacağınız uydu kartı için gerekl hem de güç kaynağınızın ve bilgisayarınızın geleceği için önemli, taktım çalıştırdım süper diiyen arkadaşlar çok forumlarda ama bununla beraber bir o kadar kişi pc kartını psu'sunu ve anakartını yakan arkadaşlar da mevcut.

bunun için ekstra kullanılan ürünler var onlardan alırsanız hem siz rahat edersiniz hem de bilgisayarınız rahat eder şahsi kanaatim bu.

adım sgerrard
Sayfa:   [1] 2 3   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> SKYSTAR2 mi,SKYVISION mu INCA mı. Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nintendo DSi
Nintendo'nun yeni DS sürümü inceleme köşemizde.
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız