Şimdi Ara

Nvidia 3d vision discover - 3D Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
9.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Günümüz çağı teknolojilerinden en çok konuşulanlardan biri olan ancak standartlarını kurmak için çok büyük paralar ödemeniz gereken bi sistem olan 3D teknolojisini merak ediyorsunuz. Ancak bu sistemi kurmak için biliyorsunuz ki 3d tv veya 3d monitör, ve 3d shutter-glass gibi gereksinimler var. Elinizdeki monitör veya tv üstünden 3d keyfini yaşamak istiyorsanız, eski sistem mantığında çalışan red/cyan gözlük satıyorum. Kısaca teknolojiyi anlatıcak olursam red/cyan ucuz gözlüklerden biraz farklılıkları var; nvidia 8000 serisinden itibaren verdiği yazılımsal desteği sayesinde ekran kartı gpusu 3d stereoskopik işlem yaparak eldeki 2d imajı 3d olarak gpuda işletiyor ve bunun için üretmiş olduğu bu basit çözüm 3d gözlüklerle 3d derinlik ve efekleri çok rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Red/Cyan kısmında gördüğümüz piyasada çoğu bulabilceğim kırmızı ve cyan filtrelerden biraz daha farklı. Nvidia gpu bu işlemi yaparken kendine kırmızı-koyu bi zemin hazırlıyor ve benim sattığım bu discover gözlük ile bakıldığında film izlerken veya oyun oynarken diğer çoğu gözlükte olan gölgelenmeyi yaşamıyorsunuz. Ürünlerden elimde çok sayıda mevcutur.

Nvidia 3d vision discover - 3D Gözlük Nvidia 3d vision discover - 3D Gözlük

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-discover-main.html

Bu sistem ile oynanabilir oyun listesi:http://www.nvidia.com/object/3d-vision-3d-games.html

Gözlükler için adet olarak fiyatım: 10TL' dir. (Filmlerle ilgili olarak ayrıca pm atabilirsiniz. )
    Her türlü konuda bilgi danışmak ve merak ettikleriniz için pm atabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 16 Temmuz 2011; 0:13:11 >

• aynısı gigabyte gtx 260 ekran kartımda hedıye olarak verıldı gercekten ıse yarıyor ben memnunum monıtorum samsun syncmaster 19 " 997 mb tuplu olan eskılerden
  • Bende herkes temin etsin istiyorum böle bi imkan varken ilk kendim deneyip çok memnun kaldım. Doğrudur zamanında wow bundle olarak bazı ekran kartlarında falanda bundle olarak verilmiş ama yurtdışı dışından başka yerden temin edilmiyor.
  • Bir tane alıp denemek lazım
  • Verelim hocam şimdiye kadar deneyenlerden ve kendimde hep olumlu cevap, gerçekten alınıp pişman olunmuycak bi ürün. Tek sıkıntı anagylphte olan klasik kırmızı tondaki hafif zıtlık durumu (koyu ton vermesi).

Şehirdışı almak isteyenlere yardımcı olurum.
  • Şehir dışına nasıl göndereceksin. Almak isteyenlerde olabilir. kargoyla 15 e gelir yada 16 ya.
  • Ptt araciligiyla yollayabilirim kardes onuda ben ayarlarim problem degil. Sen ilgileniyorsun sanirim almak istiyorsan pm yolla her turlu yardimci olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 19 Mart 2011; 11:36:04 >
  • pm
  • Pmler cevaplandı.
  • HD6850 de kullanmam mümkün müdür? 3d gözlük destreği var diyorlar ama nereden açıcam bulamadım
  • Ati kartlarla kullanmak için başka bir yazılım kulanılıyor bildiğim kadarıyla, iZ3D diye geçiyor nvidianın playerı dışında kullanılan başka bir stereoskopik player daha var filmleride ondan izleyebiliyorsunuz.

Sonuç itibariyle bu gözlükleri ati karttada kullanmak tabiki mümkün.
  • olay yazılımla pek alakası yok arkadaslar 3d vıdeo acın dırek 3d ızleyebılıyorsunuz ya ben ytube dan 3d vıdeo acıyorum gozumun ıcıne kadar gelıyor goruntu
  • Bizde deneyelim. Attık bir tane pm.
  • @bugatti oda bi yöntem tabi, benim bahsettiğim olay orijinal 3d filmleri izlemek için. Youtubede verilen mp4 kalitesi vidyo ile full hd 1080p görüntü arasında dünya fark oluyo

@atalay35 pm cevapladım bilgileri bekliyorum
  • Kusura bakmayın ilanı da kirlettim galiba ama bu gözlükler ile alttaki gözlüklerin farkı var, kırmızı - mavi gözlükte biraz fazla kullanınca yamuluyorum da, allataki gözlük donanim*teknik olarak farklımıdır?
     Nvidia 3d vision discover - 3D Gözlük
  • Alltaki gözlüğü kullanabilceğiniz ortam 3d monitör ve 3dtvlerdir. Hem kendisi hemde ekranlar zaten pahalı bi çözümki çok uzun sürelerde yapıcak baş ağrısını bunda da yaşarsınız zaten.
  • Teşekkürler, ayrıca kusura bakayın eciş bücüş yazmışım, hayırlı satışlar, güzel bir deneyim tavsiye ederim.
  • Problem değil arkadaşım, bilgi paylaşımı herkes için
  • PM
  • Pmler cevaplandı. Bilgiler bekleniyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.