Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro'nun varisinin beyaz renkli versiyonu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Sony Ericsson'un bir kaç ay önce fotoğrafları internete sızdırılan ve Xperia X10 Mini Pro'nun varisi olarak nitelendirilen akıllı telefonunun beyaz renkli versiyonu ortaya çıktı.


    QWERTY klavyeli telefonun iddia edilen teknik özelliklerine değinecek olursak


    Qualcomm MSM7230 işlemciden (800 MHz veya 1 GHz olabilir) ve Adreno 205 grafik biriminden güç alan telefon, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' versiyonunu kullanacak. Telefonun ekranının 3.0 inç boyutunda ve 320 x 480 piksel (HVGA) çözünürlüğünde olduğu, telefonun led flaşlı kamerasının 720p video kaydı yapabileceği de iddialar arasında yer alıyor.


    Yeni telefonun ne zaman lanse edileceği henüz belirsizliğini koruyor.



    Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro'nun varisinin daha önce internete sızdırılan fotoğrafları
















  • çok güzel şu cihaz ya , çıksa artık !
  • kızaklı bir telefona asla para vermem..
  • öff super bir telefon. gerçi x10 mini , pro modelinden daha populer oldu ama klavyesiz olanıda var mutlaka... yakında onunda spy fotoları çıkar
  • bu telefonun fiyatı x10 mini gibi olursa yazın almanyadan kesin alacaktım. ama sony geçen sene mini'leri mwcde duyurmuştu, bu sene duyurmadı, ne zaman duyurulur ki artık? :(
  • Sonyericsson ise kızaklıda kaykaylı da olsa alırım.Yıllardır S500i kullanıyorum,kızaklı ve hala zerre kadar sorun yok.Başka markalarla karıştırılmamalı.Ben x10,x10 mini ve Aino'yu kullandım bir süre ve Sony markasına tekrardan hayran oldum.Ülkemizdeki distrubitör sorunları yüzünden Sony kan kaybetsede ben ve benim gibi Sony kalitesini bilip ondan şaşmayan kişiler için bu çokda mühim değil.Sabredip başka markalara para vermeden yine de Sonyericsson alıyoruz.Elhamdülillah memnunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.