Bildirim
Foxconn'dan AMD Fusion Atağı AHD1S-K mini-ITX Anakart video inceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel bir ürün -
mini-ITX Anakartlar çok hılzı gelişiyor. bu ankartta gayet güzel olmuş :) -
1saat önce eski incelemelere baktım da mustafa abi çok degişik geldi :d onu hd görmek büyük bir zevk .Anakart'a gelince mini ITx ler yerine normal bir ankart
almak daha iyi olucaktır . -
mesut bey bence E-350'nin hakkını yemişsiniz biraz :) sonuçta atom işlemcilerle karşılaştırdığımızda fusion serisinin en alt seviye ürünü olmasına rağmen aldığı FPS değerleri çok çok iyi derecede. Batman veya Dirt 2'yi 20 FPS gibi değerlerde çalıştırması o güç tüketimlerinde özellikle bir başarı bana kalırsa. Atom N450'lerla zuma deluxe te 20 fps'in altına düştüğümü biliyorum ben ki dirt 2 nin menüsüne girmesi bile söz konusu değil :D -
Güç tüketimi açısından gayet güzel...
Sadece internet ve ofis uygulamaları için ideal...
Fiyat da uygunsa alınası bir ürün... -
bu sisteme takılabilinecek ram limiti zaten belli
peki neden ramları sabitlemeşler !?
çok yakında yeni modellerde
sabit on board ram chipleri ile birlikte gelecek
bu şekilde hem performas daha stabil olacak hemde daha ucuz ! :) -
güncel bir ekran kartı takıp biraz uğraşsaydınız anakartla gördüğüm en kısa inceleme olmuş :) -
bu platformla nettop yada htpc güzel kurulur..
inceleme için teşekkürler.. -
güzel anakart, mini itx kasalarda tam işlemci yeri üstünde fan olan modeller var. hem kasa için ısı sorunu hemde işlemci ısı sorunu bu şekilde giderilebilir.. _____________________________ Dh nin yeni ahlaki erdemleri;
hırsızlık, fuhuş, ahlaksızlık.
bunlarla ilgili eleştiri yaparsanız ceza alırsınız.
fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz. -
satan biyer varmı türkiyede ? -
valla güzel ürün süper mi medya yada download,upload bilgisayarı :) -
Bunu alıp sadece download yapıcaksın :D elektrik bile harcamıyo 7/24 download :D:D _____________________________ -
Gigabyte GA-E350N-USB3 anakartıda çok iyimiş
Foxconn AHD1S-K göre Artılar +
+ Cpu Ufak bir Fan ile soğutuluyor
+ Usb 3.0
+ Optik çıkış
tabii fiyat daha pahalı .
bu ürünler türkiyeye ne zaman gelir
http://www.pcpro.co.uk/reviews/motherboards/365650/gigabyte-ga-e350n-usb3/comments_____________________________ -
2 yıldır kulplu mini-ITX kasa arıyorum, bu piyasayı sevmiyorum. -
download için ideal bir sistem
_____________________________ Hırs seni kul etmesin, Allah seni hür yarattı -
gigabyte olanı bi sitede satış listesinde gördüm fakat fiyatı baya el yakan cinsten ve stok da kalmamış görünüyo... fiyatları düşmesi için piyasaya baya bi yayılması lazım artık türkiye ye gelsede yaygınlaşsa şunlar şahsen kardeşim için bitane almayı pilanlıyorum oyun oynamıyo ve sadece günlük kulanım için alıcam bitane hem sesiz bi pc olur hem ufak hemde maliyet açısından uygun olur şuan amd2500 işlemcili bi pc kulanıyoki bu ondan kat kat iyi olur hemde az elktirik tüketir atıyorum bi arkadşım geldi zaman en kötü 2 pc açıp world of warcraft yan yana oynayabilirz çok rahat da açıcana eminim biran önce piyasaya düşmelerini 4 gözle bekliyorum ha bu arada bir arkadaşın dediği gibi tam bir 7/24 download pc tasaruf ampulünden daha düşük güç tüketiyo xD -
benim elektriği su gibi kullanan p4 3.0 + nvidia fx 5200 dan daha iyi olabileceğini düşünüyorum(buna yorum bekliyorum arkadaşlar
)
İ7 720q işlemcili laptopa sahibim fakat download etmeye kalktığımda uzun süreli işlemlerde hem cihaz ısınıyor hemde işlemci güç tüketimi fazla..download,nette gezmek,720p izlemek,flashları donmadan izlemek gibi şeyler için bir fusionlu almayı planlıyorum ne dersiniz bu durumda? p4 + fx5200 1080p film izleyemiyorum.. Evde hurda gibi duruyor_____________________________ Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Hz. Mevlana -
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
benim elektriği su gibi kullanan p4 3.0 + nvidia fx 5200 dan daha iyi olabileceğini düşünüyorum(buna yorum bekliyorum arkadaşlar
)
İ7 720q işlemcili laptopa sahibim fakat download etmeye kalktığımda uzun süreli işlemlerde hem cihaz ısınıyor hemde işlemci güç tüketimi fazla..download,nette gezmek,720p izlemek,flashları donmadan izlemek gibi şeyler için bir fusionlu almayı planlıyorum ne dersiniz bu durumda? p4 + fx5200 1080p film izleyemiyorum.. Evde hurda gibi duruyor
Smdi en yakın magazaya git :p mini ıtx bi anakart al kur babalar gibi 1080p hd izle download yap elektrikte ymz babalar gibide download yapar
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- telefonda fotoğraf boyutu küçültme
- netflix kodları
- vpn ne işe yarar
- youtube arka planda oynatma iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler