Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.861
Cevap
288
Favori
1.531.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J-Smoove

setleri asla abartma büyük kas grupları için misal 10-12 set ideal
    haftada sanırım her bölgeyi bir sefer çalıştırıyosun onda sorun yok
    ısındıktan sonra set aralarında esnet kasları fascia denen illet bi genişlesin
    daima şiddetli çalış antremanlarını bi yere not et bugün şunu şunu yaptım diye haftaya o antremanı yenmeye çalış
    beslenmeyi bence güzel bi rayına sok antreman öncesi meyve suyuna gerek yok karbonhidratlarıda kepekli olanlarını tüket
    gelişme durduysa veya memnun değilsen beslenmeyi biraz arttır,zeytinyağı fındık fıstık tam yumurta bunları ihmal etme
    repeat for infinite muscle and strength

dostum teşekkür ederim esnetmeleri yapacağım. her antrenmanımda bir üst seviyeye çıkmaya çalışarak ilerliyorum dediğin gibi çok iyi faydası oluyor.

tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

açık söyleyim ben fitness yapmayı çok isterdim çünkü yağ oranım gittikçe artıyor. üniversitede artık iyice bir bulking dönemine girip sonra definasyon hedefim var. ama dediğim gibi 1 yıl civarı devam...

hardcore çalışmadan yanayımdır bende, kendi sınırlarımı zorlamadan mutlu olamıyorum, antrenmandan zevk alamıyorum.

1 sene olmadı ben bu spora başlayalı. gerçekten acayip cılızdım önceleri kilom normal olmasına rağmen. bu sürede iyi bir kas kütlesi edindiğimi düşünüyorum..

daha da iyi olacak şu Ukrayna'ya bir gideyim de hele

Eğer spora başlamadan önce dediğiniz gibi acayip cılız biriyseniz gerçekten iyi bir gelişme kaydetmişsiniz.Benim de 6 ay geçti başladığımdan beri ve ben de acayip cılız bir yapıdaydım başlamadan önce.Daha önce de yazmıştım yaklaşık 14 kg aldım ve kollar 26cm'den 36 cm'e ulaştı.Ancak bu 6 aylık emeğin sonunda daha büyük gelişme görmek istiyor insan.
    Senin paylaştığın resimden sonra sormak istediğim;dambıl ile ön kol ve omuz yana açma hareketini çalışırken kaç kg ile kaç tekrar çalışıyorsun?
    Kollarını iyi geliştirmişsin.Acaba başlamadan önce kalınlığı kaç cm'di ve şu an kaç cm yazabilirmisin? Ve kollar için önerebilceğin; şunu şöyle yaparsan daha iyi gelişme kaydedersin diyebilceğin birşey var mı?
    Uzun oldu, kusra bakma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

açık söyleyim ben fitness yapmayı çok isterdim çünkü yağ oranım gittikçe artıyor. üniversitede artık iyice bir bulking dönemine girip sonra definasyon hedefim var. ama dediğim gibi 1 yıl civarı devam...

hardcore çalışmadan yanayımdır bende, kendi sınırlarımı zorlamadan mutlu olamıyorum, antrenmandan zevk alamıyorum.

1 sene olmadı ben bu spora başlayalı. gerçekten acayip cılızdım önceleri kilom normal olmasına rağmen. bu sürede iyi bir kas kütlesi edindiğimi düşünüyorum..

daha da iyi olacak şu Ukrayna'ya bir gideyim de hele

Daha düzgün bir fotoğrofla daha düzgün yorumlar alırsın bence. Bu fotoğraftan karın, göğüs, sırt, kanat gibi bir çok kas grubuna sağlıklı yorum yapılamaz
  • eddy hocam yorum almak çok umurumda değil geçen sayfada bir arkadaş burada body builder yok resim koyun falan demiş de onun için koydum bu resmi. normalde sitelerde resim paylaşmak adetim değildir.

@the_derek:

sanırım lateral raise hareketinden bahsediyorsun. ön taraftan yukarı açarken 10 kg dumbbell'lar ile yanlardan açarken de 7.5 kilo ile çalışıyorum.

kollar benim de 36 cm öyle büyük kollarım yok ama gayet şekilliler başlamadan ölçmemiştim ama 25-26 civarı birşey gibiydi yani oldukça zayıftım.

çalışmalarda bilindik hareketleri yaptım. vazgeçilmez çalışmam EZ bar Curl'dür. bunda 2.5 kilolarla başlamıştım, şu anda 15'er kiloya kadar çıkardım bu sürede.

tavsiyem kanat sırt ile biceps'i aynı gün çalış. sırt çalışırken aynı anda biceps kası da çalışıyor. ikincil çalışma olarak biceps koyarsan canına okursun kolların aynı şey göğüs - triceps için de geçerli. triceps'i haftada 2 gün çalışıyorum bu arada.

teşekkürler
  • Salona gidenler, aylık ne kadar veriyorsunuz ? İzmirde 70den aşağısı yok, belediye desen aletler eski,klimasız ve iğrenç ter kokusu
  • Bornovada 3 aylık 150tl idi en son çoğu yer, zam yaptılar mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

hımmm işe yarar

ne kadar işe yarar

bir daha çıkar mı ?
  • Ramazanda gittiğiniz salonlar açık olacak mı beyler ? Bizimki sadece iftardan sonra açıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

Ramazanda gittiğiniz salonlar açık olacak mı beyler ? Bizimki sadece iftardan sonra açıkmış

bizimki de iftardan sonra açacak.İnşallah sahura kadar açık olur.Gece body de ne sarar ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

Ramazanda gittiğiniz salonlar açık olacak mı beyler ? Bizimki sadece iftardan sonra açıkmış

bizimki de iftardan sonra açacak.İnşallah sahura kadar açık olur.Gece body de ne sarar ha

Sahura kadar harika olur cidden
  • beyler bulunsun diye bir kaç foto çektim görmek isteyen olursa koyuyorum:

Hepsi simage olmadı kusura bakmayın yaptım ama büyük gözüküyo :))

keep on workin out!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 30 Temmuz 2011; 2:21:42 >
  • 14 aydır vg yapıyorum ancak gecen yaz 3 ay bu kısda 2 ay toplam 5 ay gitmedim 9 ay net yaptım yani suan tam gaz devam ediyorum sadece son 2 ay karın calıstım yazın six pack şart diye 1.ayımda %17 yag vardı suan %6-8 arası değişiyor durumuma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessiyang -- 30 Temmuz 2011; 18:00:28 >
  • ekle 3 hafta oldu başlayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talh4wk -- 30 Temmuz 2011; 18:10:59 >
  • oruç tutmam cardio'yu etkiler mi beyler ? 5 kilo verdim tam gaz giderken yine kilo almak istemiyorum sahurda ve iftarda yine diyet uyguluyorum
  • Kaydımı yaptırdım spor salonuna yüzme+body ikiside var. Yas 18 daha önce yüzmeden başka spor yapmadım. Tavsiyeleriniz neler Aynı gün yüzme+body ağır olurmu yada önce hangisini yapiyim gün icinde ?? Son soru :) Ne kadar bir sürede kol ve karın kası yapabilirim ?
    Yas 18
    Boy 1.75
    Kilo 80
  • Ede nasıl çalışabilirim yardımcı olabilecek düzeyde biri var mı?

2 adet 5kg dambıl bir adet göğüs yayı var elimde
  • liste güncellendi
  • 2 aydır uğraşıyorum ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

Ede nasıl çalışabilirim yardımcı olabilecek düzeyde biri var mı?

2 adet 5kg dambıl bir adet göğüs yayı var elimde

hocam sana evde çalışman için link gönderiyom bak orda evde çalışma programı yazıyo
    BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
    Body Building Programlari
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-building-programlari-t2907.html
  • Varya şu sporda beslenme olmasada olur diyenlere sesli sesli gülüyorum.Kaç aydır okul nedeniyle düzenli beslenemiyordum yağ oranı %14 lerde seyrediyordu.Ölçü aldım mutfağa ve ona göre yemeye başladım 7 aydır düşüremediğim aksine 0.1-0.2 artan yağ oranını %2 düşürdüm.Şuan %12 yağ oranım var 1 ay daha böyle beslenip %10 yaptığımda bitmiştir.Ondan sonrası full karbonhidrata bakar
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.