Şimdi Ara

9 Liraya Cepten 1 GB İnternet. Başardık! (Yeni Yıl Tarifesi ve Faturasız Hatlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tepkilerimiz cevap verdi, en azından bir tarife için 1 gb neti 9 liraya fırsatını kaptık

Yeni Yıl Tarifesi Cepten Internet Paketi* 1 GB 9 TL

1 GB Data yazıp, 5555'e gönderin.

Şimdi Yeni Yıl tarifesindekiler ve Faturasız hat sahipleri ayda sadece 9 TL'ye tam 1 GB Cepten Internetin Keyfini Çıkarıyorlar! Pakete kaydolmak için Yeni Yıl Tarifesi kullananlar 1 GB Data yazıp 5555'e, Faturasız hat kullanıcıları ise 1 GB yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderilmesi yeterli.

İşte buuuuuuuuuuuuuuuu

7 Senedir Avea kullanıyorum bu bir şeyi gösterdi tekrardan, hep bir şekilde gönlümü yapmasını biliyorlar

Bu koşullarda tarifenin fiyatı 34 liraya
    Her yöne 400 dakika + 4000 sms + 1 gb internet

Son nokta konulmuştur.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeniyil_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.yeniyil

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/1gb_9tl.shtml?pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz.1gb9tl&pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz

# 1 GB Cepten Internet Paketine kaydolmak için "1 GB Data" yazıp 5555 kısa koduna ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.
    # 1 GB Cepten Internet Paketini iptal etmek için "IPTAL 1 GB Data" yazıp 5555 kısa koduna ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.
    # 1 GB Cepten Internet Paketi bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan data miktarı ilgili fatura dönemi sonrasında silinir. Bir fatura dönemi içerisinde 1 GB'ın tüketilmesi durumunda ücret: 5 Kr/MB'tır. Paket, bir fatura dönemi içerisinde sadece 1 kez satın alınabilir ve iptal edilmediği sürece her fatura döneminde otomatik olarak yenilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 8 Nisan 2011; 17:24:45 >

• böyle bir saçmalığı ilk kez görüyorum. sadece bir tarifeye nasıl özel olabilir. diğer tarifedekilerin 9 tlsi 9 tl değil mi.
  • Rakam çok iyi gerçekten

Çokta güzel tarife olmuş oluyor

Ancak diğer tarifelere kapalı olmasıda şaka gibi
  • turkcellin 100 mb'ti 10 tl
    Ama tum tarifelere dahil olmasi gerekirdi, buda buyuk bir eksiklik.
  • iste bu ! ... guzell olmus,

avea sasırt bizii =) =) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 15 Mart 2011; 15:48:27 >
  • hocam nesi güzel allah aşkına ben yararlanamıyorumki bundan ben 400 dakikayı ay bitmeden çok rahat harcarım saçmalığa bak ya yine kaldık 100 mb a
  • Kampanyaya devam edelim. Gelecek gelecek :) az kaldı vodafone'a geciyordum. Süper oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Kampanyaya devam edelim. Gelecek gelecek :) az kaldı vodafone'a geciyordum. Süper oldu.

vodafone da sakatmış ya belli bir kotadan sonra deli edicek kadar yavaşlıyormuş bağlantı ama bizim kampanya devam etsin ya 100 mb fiyatına 250mb versinler yeterli :)
  • NEREDESİN TURKCELL NEREDESİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Kampanyaya devam edelim. Gelecek gelecek :) az kaldı vodafone'a geciyordum. Süper oldu.

vodafone da sakatmış ya belli bir kotadan sonra deli edicek kadar yavaşlıyormuş bağlantı ama bizim kampanya devam etsin ya 100 mb fiyatına 250mb versinler yeterli :)

Hangi tarifeyi kullanıyorsun sen? Dahil olduğu tarife sayısını arttırlar belki.

Ben mevcut paketimin yenilemesini iptal ettim. Fatura kesim tarihi 23'üne kadar mevcut kotamla idare ediceğim, daha sonra 1 gb'a geçiyorum. 4. ayım ücretsiz ay, herhalde sadece internet paketinin ücretini alacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

NEREDESİN TURKCELL NEREDESİN

O uyuyor, lütfen bağırma
  • mevcut avea kullanıcıları bu tarifeye gecmek istedimi 35 tl istiyorlar saka gibi biz sagılıcak sıgırız sanırım aveadan nefret ediyorum vodafone un 25 tllik tarifesine gecmek istedim ondada 26 yasındasın dediler hor gördüler alayına ban ne diyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

mevcut avea kullanıcıları bu tarifeye gecmek istedimi 35 tl istiyorlar saka gibi biz sagılıcak sıgırız sanırım aveadan nefret ediyorum vodafone un 25 tllik tarifesine gecmek istedim ondada 26 yasındasın dediler hor gördüler alayına ban ne diyeyim...

Numara taşımaya yaşı tutan bir akrabanızla birlikte gidip, kullanıcıyı o göstererek alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

NEREDESİN TURKCELL NEREDESİN

O uyuyor, lütfen bağırma

=)
  • quote:

quote:

mevcut avea kullanıcıları bu tarifeye gecmek istedimi 35 tl istiyorlar saka gibi biz sagılıcak sıgırız sanırım aveadan nefret ediyorum vodafone un 25 tllik tarifesine gecmek istedim ondada 26 yasındasın dediler hor gördüler alayına ban ne diyeyim...

Numara taşımaya yaşı tutan bir akrabanızla birlikte gidip, kullanıcıyı o göstererek alabilirsiniz.

peki hat o gösterdiğimiz kişinin üzerinemi geçiyor yoksa sahibi yine aynımı kalıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

quote:

peki hat o gösterdiğimiz kişinin üzerinemi geçiyor yoksa sahibi yine aynımı kalıyor ?

Hattın sahibi değişmiyor.

Mesela babanın üzerine hat, beraber gidip o tarifeye geçiyorsunuz. Hat babanın üzerine ama oğlum kullanacak hattı diyor, hattı kullanacak kişi olarak onu gösteriyorlar. Hat hala babanın üzerine oluyor ama Genç Avantaj tarifesine geçilmiş olunuyor.

Muhtemelen TC filan isteniyordur tarife tanımlanırken. Avea'nın Genç Avea tarifesinde böyle durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 15 Mart 2011; 21:17:48 >

• vodafone ihtiyaçlarımı karşılamasa bu tarifeye geçerdim kesin. Çok iyi f/p tarifesi ilk çıktığındada dedim şimdide diyorum.
  • Bence mukemmel olmus, bunu bir baslangıc olarak goruyorum, devami her uc gsm firmasindan da gelecektir. Ayda 34 liraya 400 dakika her yone + 4000 sms + 1 Gb internet, 1 Gb internet bana gore Voda sinirsizdan pek farkli degil, sinirsiz kelimesi sadece rahatlik hissi veriyor, yoksa benim 1 Gb gectigim yok. Buradaki tek sorun altyapi. 2G sebekesinde ve cekimde sıkıntı yasadigim avea bana bu hizmeti ne kadar sunabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Bence mukemmel olmus, bunu bir baslangıc olarak goruyorum, devami her uc gsm firmasindan da gelecektir. Ayda 34 liraya 400 dakika her yone + 4000 sms + 1 Gb internet, 1 Gb internet bana gore Voda sinirsizdan pek farkli degil, sinirsiz kelimesi sadece rahatlik hissi veriyor, yoksa benim 1 Gb gectigim yok. Buradaki tek sorun altyapi. 2G sebekesinde ve cekimde sıkıntı yasadigim avea bana bu hizmeti ne kadar sunabilir ?

Ayrıca hız düşürmesi de yok. Ben imzamdaki başlıkta 9 liraya 1 gb net modelini önermiştim. Gerçekleşmesi beni ayrıca mutlu etti bu yüzden
  • ben vodafone a uçuyorum heryöne kamu alımına başlamışlar yine kamu kimliğide istemiyorlar 29tl aylık+8 tl sınırsız internet 6 ay sonra 40tl olcakmış ama arar devam sözü alırlar 29 dan devam ederim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.