Şimdi Ara

Star Wars: The Old Republic'ten Oyuniçi Videolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Bu ay piyasaya çıkan Dragon Age 2'nin yanı sıra Mass Effect 3 üzerinde de çalışan Bioware tarafından geliştirilen Star Wars: The Old Republic'in oynanış videoları Pax East'ten sızdı.

Yıl sonunda piyasaya çıkması beklenen ve Electronic Arts'ın 300 milyon dolar yatırım yaptığı oyun başarılı olmazsa yayıncı firmayı büyük zarara uğratabilir. Tabi başarılı olursa elde edilecek gelir ise çok yüksek olacaktır.

Grafiksel olarak oldukça hoş görünen oyundan beklentiler çok yüksek. Gerek Star Wars, gerekse de Bioware oyunlarının hayranları kaliteli bir yapımla karşılaşmak istiyor. Buna rağmen EA'in yatırımcıları ise oyunun başarılı olacağını düşünmüyor.

Henüz resmi çıkış tarihi açıklanmayan oyunun yeni videolarını aşağıda bulabilirsiniz.

• Tam tahmin ettiğim gibi berbat bir oyun
  • videoda iyi görünyo ....
  • 300 milyooo cidden inanılmaz , kar yapması zor bir oyun
  • gokuba

kaç numara gözlük takıyosun
  • http://www.swtor.com/media/trailers/taral-v-developer-walkthrough Burdan anlaşılır şekilde izleyebilirsiniz
  • Jedi ve Sith lerin hareket halindeyken özgürce ışın kılıcıyla dalmasını isterdim. Ama burda mob un dibine gibip saldırma tuşuna basınca otomatik kendi saldırıyor. Halbuki ışın kılıcıyla insan özgür olmak ister. Şuan için oyunun en büyük eksikliği bence bu dövüş sisteminin eski tarzda olması.
  • quote:

Jedi ve Sith lerin hareket halindeyken özgürce ışın kılıcıyla dalmasını isterdim. Ama burda mob un dibine gibip saldırma tuşuna basınca otomatik kendi saldırıyor. Halbuki ışın kılıcıyla insan özgür olmak ister. Şuan için oyunun en büyük eksikliği bence bu dövüş sisteminin eski tarzda olması.

Kesinlikle... Düşman laser tabancayla seri ateş ederken yanına gidip yarım dakika boyunca kılıçla vurabiliyor eleman :O
  • BSC Misafiri

15.03.2011 15:54:46

yapma ya :)))
  • MMO dan bahsediyoruz dövüş sisteminin böyle olması beklen bir durumdu zaten DA2 gibide olmasın tabi ama bende sıkıldım bu tuşa bas saldır mantığından RPG lerde iyi kötü bir değişim var umarım MMO larda bu değişimden nasibini alır.
  • BSC Misafiri denen oyun berbat dedim bitti uzatma yorumunu yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.