Şimdi Ara

TinyUmbrella IOS 4.2.1 de Exit Recovery Fonksiyonu Çalışmıyor! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde Simfree bir Iphone 4 var, 4.2.1 de SHSH kaydı alınmıştı.
    Push problemi vardı temiz bi restore atayım dedim, nedense apple serverlarda sorun olduğunu söyleyen bir hata verdi Itunes, sonra DFU moda aldım (host da değişiklik yaptıktan sonra) Shift + Update yapıp 4.2.1 orjinal dosyayı gösterdim, yükleme sonunda klasik itunes 10xx hatasını verdi. Tiny Umbrella ile Exit Recovery yapıyorum cihaz yeniden açılıp kapanıyor ancak DFU'dan çıkmıyor. Shift + Restore yaptığımda da aynısı oluyor, 4.3 ü indirip yükleme fırsatımda olmadı maalesef, bir fikri olan varmı ?

Edit: Başlık Değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 15 Mart 2011; 11:03:03 >

• Arkadaşlar serif61 nickli arkadaşın bana ifade ettiğine göre 4.2.1 lerde Tiny Umbrella da ki Exit Recovery fonksiyonu çalışmamaktadır. Internette ki araştırmalarda aynen bunu gösteriyor (http://www.dkszone.net/ios-4-2-1-recovery-mode-exit-supported-tinyumbrella) bu konuda bir çok insan madur, hatta bazı linklerde IOS 4.2.1 e güncelleyenler T.Umbrella ya güvenip Restore yapmasınlar falan yazıyor

şuanda cihaz recovery moddan çıkmıyor, Custom Fw atmak için Snowbreze denedim ancak ipsw leri kabul etmedi nedense
    şuanda tek görünen yol 4.3 e geçicez mecburen.
  • Ben henuz denemedim ama tinyumbrella nin sitesin de ayrica windows icin bir fix recovery programi var, denedin mi onu?
  • fix recovery de bir işe yaramıyor, daha önce gp ile jb yapmıştım, fix yapınca siyah ekranda consol görünümünde bir menü açılıyor, GP nin Jb programı çalışıyor sonra donup kalıyor orada.

birazdan 4.3 e update edicem, artık jb bekleriz napalım
    bu 4.2.1 i de Green Poison u da oldum olasım sevmedim bu gidişlede sevmem sanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Ben henuz denemedim ama tinyumbrella nin sitesin de ayrica windows icin bir fix recovery programi var, denedin mi onu?

edit:
    bahsettiğim consol şöyle bişi

http://img815.imageshack.us/f/grnt0376.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 15 Mart 2011; 12:15:11 >

• SHSH yedeklemenin de bi espirisi kalmadi desene
  • Ayni sorun dun bendede vardi.

ireb programini kullanarak custom fw 4.1.2 yukledik su an sorunsuz kullaniyorum.
  • valla 4.1 de geçenlerde exit recovery yaptım olmuştu ancak, 4.2.1 de restore dan çıkmıyor, baya bi yabancı forum karıştırdım ama çözümünü bulamadım, herkes şikayetçi. Zannedersem ileride çözerler, tabi ne zaman?

Şu android telefonlar Iphone kalitesine ulaşsa, yazılım ve donanım olarak, bir de tek rom olsa zırt pırt rom çıkarmasalar iphone dan vazgeçicem, ancak HTC de yaşadığım yeni çıkan rom ve radio ları deneme kabusuna dönmemek için iphone a bağlıyım, birde programları ve stabilliği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fix recovery i nasil kullandin, sanirim cihazi DFU moda alman gerekiyor.
  • evet cihazı DFU moda alınca Fix Recovery tuşu açılıyor bastığında eveti seçiyorsun oluyor
    ancak bir şey olmadı
    ireb i deniycem, ama her türlü 4.3 e geçicem, çünkü dediğim gibi 4.2.1 den tiksindim artık :D
    quote:

bu fix recovery i nasil kullandin, sanirim cihazi DFU moda alman gerekiyor.
  • 4.3 orjinal fw yi shift restore yaparak yüklemeyi denedim yine itunes 1013 hatası veriyor, kablo resmi çıkıyor
  • Hosts dosyasinda Cydia server aktif kalmistir, duzeltip PC yi resetle. iReb sonucunu yazarsan sevinirim.
  • host dosyasını tamamen temizleyip restart atıcam

Ireb fayda vermedi bu arada...

quote:

Hosts dosyasinda Cydia server aktif kalmistir, duzeltip PC yi resetle. iReb sonucunu yazarsan sevinirim.
  • green lie jb yap cihaz recovery mod dan çıkar hem de jbli olursun:)
  • Host dosyasını değiştirdim aç kapa yaptım tekrar restore yaptım bu sefer açıldı çok şükür.

06fthtky@
    hocam tavsiyen için teşekkür ederim ancak GP ile Jailbreak yapacağıma gider 1000 dolar verir programların orjinallerini alırım daha iyi.
    Jailbreakden de nefret edicem bu adamların yüzünden.

Geo çıkardığı zaman yapıcam SHSH kaydım var istesem 4.2.1 e dönebilirim ama 4.3 ile JB siz kullanmak daha mantıklı şuan benim için.
  • Merhabalar
    bizhy arkadasın yasadıgı hersey dun benimde basıma geldi herseyi denedim recovery moddan
    cıkamadım o dediginiz programlarıda denedim genede olmadı cihazım simfree olmasına ragmen.
    Hatta host dosyasına o İP kılıklı numaralarıda girdim gene olmadı. Bugun gittim telefoncuya verdim onarsın die
    Bakalım nolcak ama farkettigim bisi var
    Bu forumlarda bu zalak sey cok kolay gibi anlatılıyor. Asla alakası yok masaustum binlerce
    third party programla doldu artı youtube dan bi ton video izledim cok karmasık bisi JB bilmiosan bilene parayla yaptırmak cok daha
    sinirsiz stressiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 15 Mart 2011; 15:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii
    Merhabalar
    bizhy arkadasın yasadıgı hersey dun benimde basıma geldi herseyi denedim recovery moddan
    cıkamadım o dediginiz programlarıda denedim genede olmadı cihazım simfree olmasına ragmen.
    Hatta host dosyasına o İP kılıklı numaralarıda girdim gene olmadı. Bugun gittim telefoncuya verdim onarsın die
    Bakalım nolcak ama farkettigim bisi var
    Bu forumlarda bu zalak sey cok kolay gibi anlatılıyor. Asla alakası yok masaustum binlerce
    third party programla doldu artı youtube dan bi ton video izledim cok karmasık bisi JB bilmiosan bilene parayla yaptırmak cok daha
    sinirsiz stressiz.

Hocam bende kafayı siyirdirim jb den vazcgectim, iOS 4.3 U indirdim host dosyasını temizledim, tekrar restore yaptım suanda sorun kalmadı

Ama yukarıda verdigim linki incelerseniz 100lerce insan şikayetçi bu durumdan

• 06fthtky nin soyledigi mantikli, JB li kullaniyorsan denemekte fayda var, recovery e girdikten sonra DFU ya alip greenpoison...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 15 Mart 2011; 17:47:38 >
  • Host dosyasını temizledim demissin.
    Bundan kastın su 74.208.10.249 gs.apple.com
    #127.0.0.1 gs.apple.com adresini mi silion yoksa dosyanın alayını mı silion anlamadım.
    Bide save lediginde admin lazım dior ki ben zaten adminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 15 Mart 2011; 17:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii
    Host dosyasını temizledim demissin.
    Bundan kastın su 74.208.10.249 gs.apple.com
    #127.0.0.1 gs.apple.com adresini mi silion yoksa dosyanın alayını mı silion anlamadım.
    Bide save lediginde admin lazım dior ki ben zaten adminim.

Hocam her iki satırı da sildim
    Ama restart yap sistemini aksi takdirde olmuyor
  • Not defterini bos olarak ac, hosts dosyasini surukleyip icine at, acilacak.
    74.208.10.249 gs.apple.com
    #127.0.0.1 gs.apple.com
    iki satirida sil, bu islemi yaptiktan sonra kaydederek cik fakat bundan sonra Tinyumbrella yi birdaha calistirma, tekrar eski haline doner. Bilgisayari resetle, bundan sonra iTunes ile hatasiz 4.3 yukleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 15 Mart 2011; 18:45:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.