Şimdi Ara

Galaxy 1GHz'de çalışan GeForce GTX 550 Ti HOF modelini kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Ekran kartı üretiminde Nvidia'nın ayrıcalıklı iş ortaklarından birisi olan Galaxy, incelemesini yayınladığımız özel tasarımlı GeForce GTX 550 Ti modeline ek olarak, yüksek çalışma frekansına sahip özel bir çözüm daha hazırladı. GeForce GTX 550 Ti HOF (Hall of Fame) olarak isimlendirilen yeni model, tasarımı ve saat hızlarıyla dikkat çekecek gibi görünüyor. 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF116 GPU'sunun güç verdiği DirectX 11 destekli ekran kartı, 192x paralel işlem birimine ve 192-bit bellek veri yolu desteğine sahip.


    1GB GDDR5 bellekle gelen özel tasarımlı ekran kartı, yukarıda da belirttiğimiz üzere fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak sunuluyor. Grafik işlem birimi 1000MHz'de çalışan kartın paralel işlem birimleri 2000MHz ve bellekleri de 4600MHz'de görev yapıyor. 3+1 fazlı güç tasarımına ve yüksek kaliteli komponentlere yer verilen kart, metal kaplı özel soğutucu tasarımı ve beyaz renkli baskılı devresiyle, GeForce GTX 550 Ti tabanlı referans modellerden ayrılmayı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.


    Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer verilen GeForce GTX 550 Ti HOF (Hall of Fame) için henüz herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.











  • kart şekil olmuş
  • Kullanılan soğutma sistemi ile PCB uzunluğu diğer modele göre daha uzun doğal olarak.
  • aynı filmlerdeki işte böle olmalı oem dediğin
  • Aslında çift gpulu ucuz versiyonları çıksa, ne güzel olurdu? (:
    ölü gpu aslında bunlar ama, olsun bütçesi dar gelirliler için iyi fiyatlandırmalarla satılabilrdi, maliyet yükseleceğinden GTX 470 fiyatına satarlardı ve kimse almazdı, ama o grafik kartının maksimum üretim maliyeti çin'de : 27$ Çok sömürüyorlar bizleri, çoook!
  • soğutucuya uygun fanıda aynı rekte boyasalarmış tamamdır derdim 7/10 zaten bu karta bu kadar makyaj olmasa satamazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 24 Mart 2011; 16:14:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.