Şimdi Ara

9800'den 9780'e Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9800 kullanıyorum ve kızak mekanızması yüzünden cihazı değiştirmeyi düşünüyorum 9780'e geçiş yapsam mı sizce?

• Bnce yapın, hem 9780in görünüşü daha güzel ve karizmatik zaten özellikleri aynı telefonların bi tek ekran dokunmatik değil
  • Surekli internete giriyorum ekran kucuk oldugu icin problem olur mu diye dusunuyorum..
  • Kızak mekanizması niye boyle birseye sebep oldu ki? Bence 9800 u degistirme bosuna, tasarım olarak da daha ıyı oldugunu dusunuyorum
  • Orijinalden alıntı: vandosa

Kızak mekanizması niye boyle birseye sebep oldu ki? Bence 9800 u degistirme bosuna, tasarım olarak da daha ıyı oldugunu dusunuyorum

http://www.youtube.com/watch?v=jeyKtwW4fWI
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Kızak mekanizması niye boyle birseye sebep oldu ki? Bence 9800 u degistirme bosuna, tasarım olarak da daha ıyı oldugunu dusunuyorum

Ben de merak ettim uzun zamandır benim emektar 8900ü 9800e terfi ettirmek için bekliyordum
  • 9780 aldım. Çok rahat be oh. BlackBerry klavyeli olur arkadaş dokunmatik kızak vs blackberry'ye göre değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

9780 aldım. Çok rahat be oh. BlackBerry klavyeli olur arkadaş dokunmatik kızak vs blackberry'ye göre değil.

Ben de Blackberry den vazgeçemeyip dokunmatik olsun istiyordum telefonum.Aslında beyaz bir Blackberry de fena olmaz sanki.Hayırlı olsun bu arada telefonun
  • hayırlı olsun hocam en iyisini yapmışsın
  • Oo hayirli olsun emre abi
  • nasil degistirdiniz beyfendi?? yani uzerine parami verdiniz veya parami aldiniz?
  • Gittim nakit yeni bir 9780 aldim. 9800'I saticam.
  • hocam satabildinizmi ne kadara sattiniz yardiminizi istiyorum cunku bende ayni seyi dusunuyorum...
  • Hayırlı olsun..
  • Telefonlarinizi elden satmak istemiyorsaniz illa dukkana satmak istiyorsaniz Ankarada necatibey caddesindeki telefoncular var gercekten iyi fiyatlar veriyolar. amacim kesinlikle reklam yapmak degil eski telefonumu satmak icin cok yer dolasip bulamadigimdan dolayi sizlere yardimim dokunsun diye oneriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.