Şimdi Ara

Vw Polo'mu satıyorum - Vw Passat alacağım , ama hangisini ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vw polo aracımı , sınıf yükseltmek amacı ile satılığa çıkardım .

Passat için verebileceğim max para 42.000 TL.

2004- 2005 Model eski kasa 1.9 TDİ Highline lara bakıyorum.

2005 - 2006 Model 2.0 TDİ Comfortline lara bakıyorum .

Birde 2006 - 2009 arası 1.6 FSİ Comfortline ları düşünüyorum , fakat bunlara LPG uygulaması oluyor mu hala çözemedim , kimisi oluyor kimisi olmuyor diyor LPG dükkanlarının ...

Motor güçlerini biliyorum , ama motorlar gerçekten kaç kuruş km de yakıt tüketiyor bilemiyorum... Kullanan sizleri dinlemek benim için en doğrusu olur , ustalar , galericilerin dediklerine itibar etmem ...

Benzinli kullanamam , bütçe olarak beni ciddi derecede zorlar ...

Birde 3 4 sene sonra satmak istediğimde , değer kaybetmeyecek bir araç istiyorum .

Sizlerin değerli tavsiyelerini bekliyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Mesela Lpg kitli aşağıdaki gibi 2004 2005 model 1.8 T highline larda var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-122-000-km-2004-model-passat-highline-2-44433230/detay
  • 2004 - 2005 Model 1.9 TDİ Highline mı ?

2005 - 2007 Model 2.0 TDİ Comfortline mı arkadaşlar ?

Hangisi daha az sorunsuzdur, ikinci elde hangisine kolayca müşteri bulurum ve değer kaybetmez ?

B 5 kasanın içi çok geniş geldi bana B6 kasaya göre fotoğraflarda ? bunu da değerlendirebilirmisiniz ?
  • 2010-2011 model
    1.6 MPI 102 HP
    TRENDLINE

+

LPG

öeririm, bu benzin fiyatında LPG'li ve yüksek model.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-gibi-daha-5-000km-de-passat-1-6-trendline-44751239/detay

Vw Polo'mu satıyorum - Vw Passat alacağım , ama hangisini ???

• bende konuyu açan arkadaş gibiyim...35000 tl para var..tsi mi(jetta) yoksa lpg mi karar veremiyorum..beynim sulanmış durumda iki haftadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guide

Merhaba arkadaşlar ,

Merhabalar ..polo kaç model ve kaça satmayı düşünüyon.bende polo arıyorumda temizinden...
  • Taner Bey , 100 beygirlik 1.6 motor , 1.5 tonluk arabaya nasıl gelir performans açısından ? ilanı inceledim fiyat gerçekten baya makul ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawe

quote:

Merhaba arkadaşlar ,

Merhabalar ..polo kaç model ve kaça satmayı düşünüyon.bende polo arıyorumda temizinden...

2008 Model , 23.000 Km'de , benim arabamdan temiz ve dolu bir polo bulabileceğinizi tahmin etmiyorum . Fiyat Son 25.000 TL
  • quote:

Taner Bey , 100 beygirlik 1.6 motor , 1.5 tonluk arabaya nasıl gelir performans açısından ? ilanı inceledim fiyat gerçekten baya makul ...

http://forum.donanimhaber.com/m_36287121/tm.htm bu başlığı incelemenizi öneririm, makaslara gireyim çıkayım, ışıklarda kimse benden hızlı kalkmasın, otoyolda c sınıfı araçlar beni geçmesin gibi takıntılarınız yoksa performans yönünden sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum

fsi motora lpg uygulanmıyor, uygulayanlar var ama verimli değil, bu konunun ve 1.6 MPI motorun uzmanı da Taner abidir, görür de cevap verirse sizin için fazlasıyla tatmin edici olur

benim görüşüm 2010 trendline almaktansa 2008 falan highline, comfortline alınmasıdır, dolu bir polo'dan inip boş passat'a binmek zor gelebilir

• 2010 model 1.6 MPI 102 HP Trendline PASSAT o kadar da boş değildir.

Sadece Ön Sis Farları, Yağmur ve Far Sensörü yoktur, Coming Home/Leaving Home yok (ama proğramlanabiliyor), ondan başka araçta Cruise Control ve Digital Klima CLIMATRONIC ve Darabalı Orta Konsol (şu anda TRENDLINE'da yok), Çok Fonksiyonlu Deri Direksyon ve Deri Vites Topuzu, Mercekli Farlar ve LED Stoplar, Lastik Basınç Kontrol Sistemi ve 230V Priz (şu anda her ikisi de TRENDLINE ve COMFORTLINE'da yok), Orta Konsolda 2 Çekmece (B7 kasa Yeni PASSAT'ta yok) gibi donanımlar var ve bu araçlar 40-42-44 bin TL'ye satıldı, resmen kapışıldı tabi.

Şu anda 1.4 TSI ve diğer benzinliler 4,20 TL'ye benzin almak zorundayken 1.6 MPI'ler 2,00 ve 2,25 TL arasında satılan LPG ile sorunsuz çalışmaktadır. B6 kasa TRENDLINE B7 kasa TRENDLINE'dan çok daha doludur, sırf Cruise Control, Digital Klima CLIMATRONIC, Lastik Basınç Kontrol Sistemi ve 230V Priz için bile bu araçlar alınır.

• Hiçbir şüpheniz olmasın. Aynı araca sahip çok sayıda kullanıcı var, performansı yeterli. Kendim de çok defa kullandım. Evet, 6 silindirli 300 HP değil ama her yönü ile gayet makul, ama herşeyden önce LPG'ye uyumu bu motoru bu kadar değerli kılıyor. Bu motor bu kasada bu fiyata bir daha gelmeyecek dedim, öngörülerimin üçü de gerçekleşti, şu anda en ucuz PASSAT 1.4 TSI TRENDLINE, epey bir donanımı yok, motoru da LPG'ye uygun değil. Takdir sizin.

quote:

Taner Bey , 100 beygirlik 1.6 motor , 1.5 tonluk arabaya nasıl gelir performans açısından ? ilanı inceledim fiyat gerçekten baya makul ...
  • İlandaki araç satılmış bile...!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

2010-2011 model
    1.6 MPI 102 HP
    TRENDLINE

+

LPG

öneririm, bu benzin fiyatında LPG'li ve yüksek model.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-gibi-daha-5-000km-de-passat-1-6-trendline-44751239/detay

• quote:

İlandaki araç satılmış bile...!!!

quote:

2010-2011 model
    1.6 MPI 102 HP
    TRENDLINE

+

LPG

öneririm, bu benzin fiyatında LPG'li ve yüksek model.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-5000-km-de-super-temiz-pasat-37684677/detay

bu nasıl abi? Yanlış görmediysem RNS510 da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Mart 2011; 23:40:05 >

• RCD 510 var, 6'lı CD değiştiricili (sağda ve solda 3'er tuş var, ama RNS 510'da 4'er tuş var).

Ama bu araç da kaçırılmazmış...

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-5000-km-de-super-temiz-pasat-37684677/detay

• quote:

RCD 510 var, 6'lı CD değiştiricili (sağda ve solda 3'er tuş var, ama RNS 510'da 4'er tuş var).

quote:

ilana navigasyon yazmış da ben de RNS sanmıştım demek ki bildiğimiz navigasyon cihazı hediye edecek yanında

• "Büyük Ekran" artık otomatik olarak "Navigasyon" şekllinde tanıtılıyor! İlginç bir pazarlama taktiği, bilmeyenler gerçekten navigasyon sanıyor. Halbuki bu sistemleri imâl edenler GPS tabanlı Navigasyonun ne kadar da kolay bir şekilde dokunmatik ekranlı bir araç içi ses sistemine entergre edilebileceğini şöyle omuzlarının üstünden Çin'e bir bakıp görseler ne kadar büyük sükse yapacaklar ama RNS 510 Türkiye'de küçük bir araç fiyatına satılıyor, tabi ÖTV ve KDV de eklenerek.

quote:

quote:

RCD 510 var, 6'lı CD değiştiricili (sağda ve solda 3'er tuş var, ama RNS 510'da 4'er tuş var).

quote:

ilana navigasyon yazmış da ben de RNS sanmıştım demek ki bildiğimiz navigasyon cihazı hediye edecek yanında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hawe

quote:

Merhaba arkadaşlar ,

2008 Model , 23.000 Km'de , benim arabamdan temiz ve dolu bir polo bulabileceğinizi tahmin etmiyorum . Fiyat Son 25.000 TL

Bundan temizi anca sıfırdır, kendisi o kadar titizdir ki aracına herkesi almaz bile

• Malesef binmesinler abi
  • @crazyarif; doğrudur arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.