valla bi kere bütün ayarlar silindi durduk yere onun dışında bi problem yaşamıyorum.
bazen sayfalar bi kerede açılmıyor 2-3 kere enter a basmam gerekiyor yada dns değiştirmem gerekiyor 4.2.2.2 bazende4.2.2.2 iken de açmıyor normal e dönmem gerekiyor
onun dışında bi sorun yok.
birçok eksiği giderilmiş modeme benzemiş alet.
şu an memnunun. evde bundan daaaha dandiik pikatel var onu kullanınca analdım kıymetini.
1.0.6 türkçe sürümünü Voip uygulamasında sorun çıkardığı için 2.1.5-70'e update yaptım. Yorum yapmak için erken olduğundan sonuçları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım.
arkadaslar bende zoom x6 modemimi güncelledim daha sonra modemimin link ısıgı yanmamaya basladı ne yaptıysam olmadı garantıyı aradım modemımı yollamamı ıstedı ucretı sordugumda (garantım doldu)70 dolara yakın tutar dedi yardım edersenız sevınırım
arkadaslar bende zoom x6 modemimi güncelledim daha sonra modemimin link ısıgı yanmamaya basladı ne yaptıysam olmadı garantıyı aradım modemımı yollamamı ıstedı ucretı sordugumda (garantım doldu)70 dolara yakın tutar dedi yardım edersenız sevınırım
1--70 dolar verecek değilsin ya... gider daha ucuza modem alırsın.... garanti yoksa boşver... aklından sil. 2-bence sorun yazılımdan... modemi resetle kendi cd si ile kurmayı dene... güncel olmasın... bak bakalım... ozaman çalışacakmı...çalışırsada elleme... bazen güncellik işe yaramayabiliyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 1 Temmuz 2008; 2:10:06 >
Son firmware'i kullanan arkadaşlar ayarlardan mac filtering'e bakıp resimdekinden farklı bir seçenek olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Ona göre update yapmayı düşünüyorum.Bu arada eğer varsa son firmware'deki sorunları da ekleyebilirsiniz.Umarım torrent indirirken takılma sorunu tekrar geri dönmemiştir.(2.04.70'ı kullanıyorum şu anda)
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
Son firmware'i kullanan arkadaşlar ayarlardan mac filtering'e bakıp resimdekinden farklı bir seçenek olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Ona göre update yapmayı düşünüyorum.Bu arada eğer varsa son firmware'deki sorunları da ekleyebilirsiniz.Umarım torrent indirirken takılma sorunu tekrar geri dönmemiştir.(2.04.70'ı kullanıyorum şu anda)
görüntü seninkiyle aynı. Ver 2.1.5-70 herhangi bir takılma olmuyor torrent indirirken 100kb ile canavar gibi indiriyor
görüntü seninkiyle aynı. Ver 2.1.5-70 herhangi bir takılma olmuyor torrent indirirken 100kb ile canavar gibi indiriyor
Cevap için teşekkürler
Peki bu modemde girdiğimiz mac adresleri haricindeki adresleri ağa kabul etmeyecek bir mac filtreleme özelliği yok mu?
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?