Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tüm ZOOM X6 lar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Cevap: Tüm ZOOM X6 lar buraya Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
space43

5 Kasım 2006; 0:43:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim teknick...

ladex

15 Kasım 2006; 18:31:46 

arkadaşlar geçen gün format attım, başta x6 modemin arayüzüne bağlanıyordum ama bugün modem ayaralarıyla oynadım sanırım, arayüze bağlanamıyorum, doğru şifre giriyorum karşıma boş sayfa çıkıyor, acil yardım edermisiniz, yoksa yine format görünüyor sanırım..

TODAY TOMORROW TOYOTA
teknick

22 Kasım 2006; 23:17:13 

modem ayarlarıyla oynayıp ne yaptın hatırlıyor musun yani hangi ayarlarıyla oynadın?

http://www.teknick.com
Emre8484

25 Kasım 2006; 12:29:47 

Merhaba arkadaşlar,
Bende zoom x6 wireless modem var.Modeme şifre koymak istiyorum fakat WPA yada WEP şifrelemeyi seçtiğimde bağlantı kopuyor.Modemi açıp kapadığımda bağlantı tekrar geliyor ama bir türlü şifre koyamıyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşar cevap yazarlarsa çok sevinirim.İyi günler.

tashuit

25 Kasım 2006; 22:00:36 

Selamlar,

Arkadaşlar şu firmware güncellemenin nasıl yapılacağı adım adım yazabilirseniz sevinirim.

Saygı ve Sevgilerimle.

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
space43

26 Kasım 2006; 14:52:07 

ŞİFRE İÇİN: ''modeme wireless 'tan sifre koymak icin, ethernet kablosuyla modemin konsoluna girmen gerekir. kablosuz bağlantiyla girersen modemle bilgisayar arasındaki kablosuz bağlantın kopuyor. Bu güvenlik için düşünülmüş bir olaymış. Bu yüzden ethernet kablosuyla girip modeme şifre koyman gerekiyor. '' (3.sayfadan -Seymen 1- alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi space43 -- 26 Kasım 2006; 15:38:05 >

Emre8484

26 Kasım 2006; 22:00:46 

space43 verdiğin bilgi için çok tşkrler.

erdinc.e

21 Aralık 2006; 19:28:15 

Selam ben de zoom x6 var ve şifre koyduktan sonra modem e kablosuz olarak bağlanamıyorum.Ancak fabrika ayarlarına geri dönünce bağlanıyrum tabii bu seferde şifre olmuyor.Benim tahmininm windowsta dolayı olbilir..... ama...... bana yaardımcı olabilirseniz sevinirim. .....................
Şimdiden teşekkürler.

errrr
teknick

3 Ocak 2007; 2:31:21 

ilk önce kablo ile bağlanıp modeme gir sonra wireless ayarlarına girip şifre koy ve ayarları kaydet daha sonra kabloyu çıkart ve kablosuz bağlan!

WPA2 için windows bazen sorun çıkartıyor güncel driver'ı indir sorun çıkarsa

http://www.teknick.com
perdeler

27 Ocak 2007; 23:35:00 

slmm
zoom x6 ıle sıfreleme sorununu bende yasıyorum... cıldırıcam.... once kablolu baglanıp sonra kablosuzu secıyorum. kablosuza gectıgımde durum baglandı gozukuyor ama nete gıremıyorum. bunun sebebı ne olabılır lutfen yardım edın her ay dunyanın parasını odemekten bıktım......... lutfennnnnn

sunsal

7 Şubat 2007; 19:19:54 

Selam
konuyu baştan sona kadar okudum yararlı olmuş aynı sorunlar bende de vardı ancak en sonn firmware yükledim düzelmiş gibi görünüyor.(Düzelmedi )
sormak istediğim bazı arkadaşlar wpa yı kapatarak mac adres filtrele yaparak wireless bağlandıklarını yazmışlar bunun nasıl yapıldığını anlatabilirlermi?
Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsal -- 9 Şubat 2007; 23:42:59 >

sunsal

9 Şubat 2007; 23:22:34 

Selamlar
Herkesin yaşadığı sorunlardan birisini bende yaşıyorum, bağlantım devamlı kesiliyor emule programını yükledikten sonra aşırı bir artış oldu bu kesilmelerde, en son firmware yükledim ancak herhangi bir çözüm olmadı. Bu bağlantı kesilmeleri nedense modemi açıp kapamaya gerek kalmadan bağlantıyı onar dediğimde düzeliyor ve bağlantı geri geliyor. Bir arkadaş modemin otomatik olarak DNS sunucusu adresi alamadığı için yaptığını söyledi bunu çözmek için herhangi bir yol varmı. Şimdiden teşekkürler.

balbal

Sisteme Gözat

14 Şubat 2007; 12:31:32 

Herkese selam!
Benim problemim X6 surekli netten düşüyo ama msn kapanmıyo.TCPIP ayarlarını mı değiştiryoduk naapıyoduk bı yardım lutfenn

WTtr

17 Şubat 2007; 2:24:57 

vah vah diyorum ilk kez baktim burdaki zoom x6 yakinislarina demek herkes benim gibi dusunuyor bu modem hakkinda.. Valla arkadas biz ne yaptik ne zorumuz vardi da zoom aldik. Almaz olaydim diyorum acikcasi. O bahsedilen emulede ya da torrent yuklemelerinde kitlenmeler bende de surekli oluyor. Acilan baglanti sayisi arttikca modem daha bi kitlenme egilimine giriyor. Bundan onceki modemim alcatel speedtouch idi hic sorun yasamamistim bu konularda (aslina bakarsaniz hicbi konuda sorun cikarmamisti) taaa ki bozulana kadar. Akilli davranip USR almak varken zoom aldik iste hala atsan atilmaz satsan satilmaz mantigiyla zoraki kullaniyoruz. Herkese kolay gelsin demekten baska aklima birsey gelmiyor. Bakalim firmware update ini yapacagim birazdan durum kotuleyecek mi (pek bi beklentim yok acikcasi..)

Acer 5024WLMi 100gb 5400rpm hdd 1gb ddr 333 ram 128mb Ati x700 Titan G3T soğutma