Şimdi Ara

Trabzonspor - 14 Mart Basın Toplantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Trabzonspor - 14 Mart Basın Toplantısı

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun mesnetsiz, suçluluk psikolojisine dayalı ve içerik olarak Başkanımız Sayın Sadri Şener’e saldırı niteliğindeki açıklamalarına gereken cevap 14 Mart Pazartesi günü verilecektir. Kamuoyuna duyurulur.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6754#Icerik

• Konya macinda hata falan olursa of of. :)

Sucluluk psikolojisi falan yoktu. Iftira dolu aciklamalardi mesnetsiz olan.

Ne deseler etkisi olmaz bundan sonra. Bizim aciklamada hicbir iftira yoktu cunku.
  • Zaten pat diye cevap vermek hata olurdu. Hazırlanıp öyle çıkmak lazım fb gibi
  • Ha saldiri da hic yoktu yani. Su mesaj bile bizim aciklamanin ne kadar etkili okdugunun gostergedi.

Saldiri olmadigi icin bu aciklamada bile iftira var.

Insallah kazara Konya macinda hata falan olmaz kazara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Trabzonspor - 14 Mart Basın Toplantısı

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun mesnetsiz, suçluluk psikolojisine dayalı ve içerik olarak Başkanımız Sayın Sadri Şener’e saldırı niteliğindeki açıklamalarına gereken cevap 14 Mart Pazartesi günü verilecektir. Kamuoyuna duyurulur.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6754#Icerik

Bu kadarda saçmalanmaz.Adam varsa bir belgeniz savcılığa gidin hemen durmayın dedi.Yoksa susun dedi.

Susmayı bilmiyorlar tabi ne yapalım.

• Istedikleri kadar hazirlansinlar hocam. Bugunku dersten sonra isleri zor.

Dedigim gibi bizim macta ya da kendi maclarinds hata olursa belki. Ama yine yetmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizimkiler iyi hazırlanmıştı hatta baya iyiydi. Trabzonspor'un açıklamalarında bir değişiklik olacağını zannetmiyorum suçluluk psikoloji yazmışlar ya şaka gibi izlememişler sanırım hiç basın toplantısını
  • İstedikleri kadar barkovizyon,sinevizyon,sunum munum yapsınlar.Bu ülkede bundan daha etkili bi basın toplantısını anca ve anca Başbakan yapardı.Vız gelir tırıs gider.
  • Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes! Neyine cevap vereceksin, kapaktan öte bir şey durumdasın zaten, adam sana istersen savcılığa bile git diyor, bunlar hala cevap verme peşinde; küçüksün ts, küçük!
  • Mesnetsiz kelimesinin anlamı bilmiyor sanırım bu açıklamayı yapan kişi. Mesnetsizce iftiralar savuran Sadri Şener'in kendisiydi. Şekip Mosturoğlu her şeyi "mesnetleriyle" birlikte sundu ve anlattı, daha neyin açıklamasını yapacaklar?
  • Yahu dedigim gibi bu hafta hakem kozu olmazsa hicbir sey yapamazlar.

Ha gene iftira edilirse, savcilik orada deriz.
  • Bir nevi Trabzonda yanıt vererek suçluluk piskolojisini üzerlerine alarak kabul etmişler.

Neyi açıklayacaklar merak ediyorum. Herşey tüm belgeleri ile ortada ve açıklandı. Daha önce TFF ve Aziz Yıldırım için övgüler yağdıran bir başkanın Şampiyonluk potasından düşmeye - bu süreçte kendi maçlarında alehlerine yapılan hiçbir hata yok - başladıktan sonra eleştiriler yağdırıp, özürler dileyen; şaka olduğunu söyleyen bir süreç.

Ayrıca açıklama Fenerbahçe Spor Kulubü adına yapılmıştır.
  • fener inşallah hakem hataları ile kaybeder şampiyonluğu da inşallah o zaman ben görürüm bunları.hadi şampiyonluğu kaybetme sebebi olmasın birkaç hafta puan kaybetsinler hakemlerin bariz hatalarıyla.o zaman da inşallah biz hakemler hakkında konuşmadık falan derler.nasıl konuşmamışlarsa şimdie kadar onu da anlamadım ya neyse...
    ulan arkadaş hakemlerin artniyetli olduğunu düşünmüyorum diyorsun hem de hakem hataları en aza indirilsin diyorsun.hata olduğunu kabul ediyorsan artniyet yok diyorsan diyeceksin ki bu hakemler hata yapacak bu olacak buna alışmamamız lazım.o zaman inandırıcı olacak söylediğin.peki hakemlerde artniyet olmadığını düşünüyordun da her hakem hatasında niye ortalığı ayağa kaldırdın?federasyona saydırdın hakemlerin koridorlarda yolunu kestin(hakem odası basmadın olsun hadi yedik bunu diyelim)
    bide demişki demişki hakem odası basma olayı şehir efsanesi ceza verirlerdi böyle olsa.tabi aziz yıldırım hakem odamızı bastı ama sorun değildi aramızda hallettik ama göstermelik bi ceza lazımdı tabi 21 gün verdik iş tatlıya bağlandı diyecekti dimi bunu mu bekliyordu bu adam?bide süper açıklamalar falan demiş fenerliler.hey allam ya... bu ne trt4 çocuk kuşağımı?

aziz yıldırımın da yüzü yok herhalde grip oldum ayağına kendisi değil sağ kolunu çıkarmış tvye... e tabi bi gün hakem tehdit edip ertesi gün hakemlerin artniyetli olduğunu düşünmüyoruz diyemez bir insan 30 kere istifa ettim geri döndüm diyebilen biri olsa bile yapmaz artık herhalde bunu...

ha buraya yazıyoruz niye buraya yazıyoruz bunları çünkü ekselansları fenerbahçenin forumlarına yazamıyoruz...

• Bknz. ilkerinanç - Herşeye cevabı olan adam -

Biz de nerde kaldı bu diyoduk :))
  • Yahu sakin olun.Açıklama yapılacak denmiş sadece.Mosturoğlunun yaptığı açıklama ayet değil haşa.

Mosturoğlu über açıklama yaptı üstüne açıklama olmaz diyen ciddiye almaz,Fenerbahçe Büyüklüğü başka büyüklüğe benzemez efendime söyleyeyim Şampiyon olmak mümkün Fenerbahçe olmak imkansız deyip kendi dünyasında yaşayabilir.

Aziz Yıldırım ın toplantıya gelmemesinin sebeplerinden bir tanesi dün ortaya çıkan Yaşar Büyükanıt haberleriyle ilgili olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Bknz. ilkerinanç - Herşeye cevabı olan adam -

cevap verilecek komik şeyler söylemeyecek kimse o zaman.ne yapalım huyumuz kurusun...
  • quote:

Aynen.

Birkac gundur tutarsizliklari gosterdik.

Istedigini desin, klavye degil de Cumhuriyet savciligina gitsin.

Bugunku dersten sonra muhattap olmaya gerek yok zaten.
  • Ilkerinanc

Hakem odasi diyenler gibi iftira atarsiniz anca.

Adam acigiz, dileyen kanitlasin diyor.

Insanin icinde kotu niyet olmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Aynen.

Birkac gundur tutarsizliklari gosterdik.

Istedigini desin, klavye degil de Cumhuriyet savciligina gitsin.

Bugunku dersten sonra muhattap olmaya gerek yok zaten.

ne dersi?adam 2004 den beri vermişler eline bir metin okuyup duruyor.hatta itiraf etmiş bi yerde ben bunları daha öncede söyledim aynısı falan demiş.her açıklamasında böyle heyecan yapıyorsunuz... klasik mosturoğlu geyikleri..
    ağzın iyi laf yapması her zaman haklı olduğunu göstermez sadece zeytinyağı gibi nasıl üste çıkabilirsin onu ispatlar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.