Şimdi Ara

LİPPİ-TOLUNAY KAFKAS-ŞENOL GÜNEŞ-ABDULLAH AVCI-MUSTAFA DENİZLİ-FATİH TERİM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Sanıyorum,önümüzdeki sezon bu isimlerden biri takımın başında olacak.Tolunay Kafkas aslında gönüllerde var ama bir risk bu kadar sportif başarısızlıktan sonra.

    Abdullah Avcı'nın ise uzun süreli anlaşmalarda başarılı olabileceği düşünülüyor,yani ilk 2 yıl şampiyonluk gelmeyebilir ama uzun süreli bir çalışma gelecek adına kalıcı başarılar getirebilir se de Galatasaray ilk yıl şampiyon olmak zorunda.

    Şenol Güneş tercihi ise,sistem ve ekol açısından tatmin eder,eleştirileri bitirir,Şenol Güneş'im düşünülmesi surpriz değil,ve kendisi de istiyordur.Şenol Güneş dedikodusuna ben inanıyorum.


    Mustafa Denizli ismi belki tartışmaları bitirir ama gelecek ve uzun vadeli başarı açısından Mustafa Denizli bence yanlış isim.Kısa vadede sadece ilk yıl başarı isteniyorsa Mustafa Denizli aslında ilk düşünülecek isim.

    Fatih Terim tercihine gelince,çok fazla istekleri olur,Başkanı aşar,bu durumda yönetimin anlamı kalmaz.Gelirse yüksek paralarla ciddi masraflarla transferler yapılacağı kesin.Fatih Terim kendini riske atmaz,masraflı bir transfer yapar.Futbol'a kimsey, karıştırmaz hatta herşeye karışır,başarısızlık durumunda ise günümüze kadar etkisi olan Özhan Canaydın'ın durumuna düşer Başkan ve yönetim.

    Aslında Fatih Terim'i istemez ne Başkan ne de yönetim ama tepkileri muhalif sesleri en keskin kesme tercihi Fatih Terim'dir.Buna rağmen günü kurtarma adına atılaca adımlardan uzak durmayı da düşünebilir Başkan.

    Benim kişisel görüşüm ve tercihim ise,Lippi yada Tolunay Kafkas'ın ikna edilebilmesidir.Özellikle Tolunay Kafkas uzun vadede uluslararası başarılar getirebilecek bir isim bana göre.Futbol görüşünü,oynatmak istediği ekolü ve sistemi seviyorum,güveniyorum da.Sadece G.Antep takımında değil,Kayserispor'da yapmak istedikleri çok dikkatimi çekiyordu.Bence hem kişisel yetemek ve mücadele futbolunu hemde takım oyununu üst seviyede tutabilecek bir isim.

    Lippi'yi yıllardır takip ederim,sözlerini genellikle okudum ne zaman konuşsa.Lippi'yi Lucescu ya benzetiyorum.Çok benziyorlar düşünceleri ve futbolcu yönetimleri açısından.

    Bu arada Lucescu'yu tercihler arasına yazmadım,çünkü Lucescu'nun Türkiye'de Fenerbahçe dışında bir takıma tekrar geleceğini sanmıyorum.Gelirse Fenerbahçe için gelir.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.