Şimdi Ara

Rage'in Web Sitesi Güncellendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

         Bethesda ve id Software, yıkıntılar arasında geçecek shooter / yarış oyunu Rage'in web sitesinin güncellendiğini duyurdu.

     

         Rage'in web sitesine girdiğiniz taktirde (The Game sekmesi) karşınıza çıkan interaktif menünün sağ al kısmında Locations, Chronicles, Armory ve Garage seçeneklerini barındıran bir bar bulunuyor. Bu seçeneklerden Rage'de bulunacak silahlar, bölgeler, araçlar ve daha fazlası hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Hatta bu içerikleri üç boyutlu olarak inceleyebilir ve kısa tanıtım videolarına göz atabilirsiniz.

     

         Ayrıca 17 Şubat'ta yayınlanan Rage fragmanındaki arka plan müziği olan "Burning Jacob's Ladder - Mark Lanegan" parçasını da yine siteden ücretsiz indirebilirsiniz. Eğer izlemediyseniz ilgili video aşağıda bulunuyor.

     








  • Rage'deki post-apocalyptic ortam çok güzel renk paleti gerçekten bunu çok iyi veriyor. Çorak topraklarda olduğumuz hissini iyi yansıtacak gibi. Farklı farklı çeteleri olması araba sürüşü çok eğlenceli olacak :D Umarım haritası çok küçük değildir altta birde araba olunca çok daha küçük gelir çünkü. Fallout'tan hala biraz eksik kalmış olan post-apocalyptic ortam açlığımı bakalım bu oyun giderebilecek mi merak ediyorum. Heyecanla beklemekteyim.
  • Eklemeyi unuttum Mad Max atmosferini verebilirse tadından yenmez :D
  • Uzun zamandır geliştiriliyor, büyük ses getirecek bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.