Bildirim
Philips 32'' Full Hd Led Televizyon 32PFL6605H/12 Logitech z506 5+1 Bağlayabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olabilecek arkadaşım yok mu? -
alamazsın çünkü tvde dijital ses çıkışı yok ama belki z506 kendi içinde 2+1 i ayırıp 5+1 yapabilirse anca o zaman olur ama düşük ihtimal. -
quote:
Orijinalden alıntı: fbm333
alamazsın çünkü tvde dijital ses çıkışı yok ama belki z506 kendi içinde 2+1 i ayırıp 5+1 yapabilirse anca o zaman olur ama düşük ihtimal.
hocam nasıl dijital ses çıkışı yok... DIGITAL AUDIO OUT ne demek oluyor peki? -
yaaa pardon sen deyince resmin altında gördüm bide senin sub daki arkada olan turuncu renkli girişin optik giriş olması gerekiyor eğer ona optik kablo ile bağlarsan çıkması gerekiyor ama bu seferde bakalım tv 5+1 ses destekliyormu genelde optik çıkışlar destekler ama denemeden öğrenemiyeceksin gibi. -
Arkadaşlar bu ürünü şimdi aldım :) ama bir türlü tv ye bağlayamadım... aracı bir aparat mı kullanmam lazım girişleri birbirine uygun değil... tv nin kulaklık çıkışından kullanınca sesi 2+1 alıyorum... Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? -
Konu biraz eskimiş ama cevabını bende merak ediyorum.. -
Bu iki ürün ve sorun bendede var malesef yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba bir türlü tv den ses alamadım:(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X