N70 il elinize aldığınızda boyut olarak 6600 gibi fakat daha kibar duruyor.. Telefonun tasarımı zaten muhteşem ve bu telefona ayrı bir karizma katıyor... Mükemmel Karizma..
Symbian
Telefonun işletim sistemi symbian 8.1...
Daha önceki versiyonlardan pek farkı menü vs aynı sayılır.. Fakat şu var müzik çalar değiştirilmiş ve galeri tamamen değişmiş çok güzel bir hal almış bana göre... Galeri sistemi ve müzik çaları beğendim...
Ses kalitesi
Telefonun hoparlör sesi 6630'un en az 2 katı.. Çok net ve yüksek bir ses veriyor.. 5-6 Mp3 atarak denedim gerçekten hoparlör iyi.. Fakat kulaklığa gelince durum 6680'den vs pek farksız gibi gözüküyor.. Radio sesi kulaklıkta iyi fakat hoparlöre verince çok kısık bir ses geliyor telefondan... Onu beğenmedim ama mp3 gayet iyi...
Kamera-Resim-Video...
Şuanda 4-5 adet resim ve 1 video çektim telefon akşama kadar bende istediğinizi ekleyebilirim... Foto kalitesi idare eder bence.. Ama video için söylenecek tek söz MUHTEŞEM....
[link=http:/****.de/files/7753445/17112005001.mp4.html]N70 Örnek Video....[/link]
Ekran
Ekran kalitesi 6680 ile aynı diyebilirim.. Video vs seyretmesi gayet rahat oluyor....
Tuş Takımı Kullanımı ve Genel Kullanılabilirlik
Tuş takımı rahat ve yumuşak... Mesaj yazması vs çok kolay... Kullanılabilirlik çok iyi.. Ayrıca telefonda c tuşunun üzerinde bir tuş vardı resimlerde ne olduğu bilinmiyordu o tuş kısayol görevi görüyor ve direk galeri veya müzikçalara bağlanıyor... İyi bişey...
Son Yorum...
Herkese tavsiye edeceğim bir telefondur... Gerçekten bence iyi... Çok karizma gözüküyor telefon.. Ayrıca birde telefon için yavaş denmişit 6600 gibi falan diye.. Ben bunlara katılmıyorum telefon yavaş fakat 6630'a göre yavaş yani 180 mhz gibi duruyor... Bence yeterli derecede hızlı... Arka kapak 6680 gibi değil yalama olacak cinsten durmuyo...
Tüm sorularınızı bu akşama kadar yanıtlayabilirim...
Psn: uzuncelebi Online oyun için ekleyebilirsiniz. Fifa2010
önceki yazılanlardan farklı pek bişe yazmamışsın o yusden ilgi cekmedi galiba. standart nokia sarjı baglanamıyor bence tek eksi yönü bu telefondan memnunum tabi bana 575-600civarı bişeye mal oldu o yusden pek problem değil.
hayırlı olsun van hoıjdonk sık telefon değiştiren biri için iyi bir seçim yapmışsın zaten 3-4 ay sonra değiştirirsin 6681den en bariz farkı video-radyo işte yakında düğün-sünnet vb çekimlere başlarsın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 17 Kasım 2005, 15:26:04 >
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
Sanırım önemsiz bir iş yaptım... İlgi yok baksanıza.. En iyisi mesajı editleyip silmek..
adam trip yapıyo yaw kardeş bence güzel çalışma eline sağlık, forumun kalitesini artırır böle şeyler emin ol.ama cihazın resimlerinin ve çektiği resimlerden bi kısmını direk yapıstırsan daha güzel olur kanımca
Bence nokia nın kamerasındaki tek eksik ne biliyo musunuz dostlar, -ki ben bunu çok inceledim- fotoğrafı pc ye attığımız zaman sanki her yerde hafif hafif kırmızı noktalar var. Hele insan suratında çok belli oluyosa çiçek çıkarmış gibi. 6630 bunu pek yapmıyodu açıkça ama 6680 de vardı, n70 te de bunu düzeltmemişler ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 17 Kasım 2005, 18:20:03 >
ekran çözünürlüğü daha yüksek olmalıydı kamera kalitesi daha iyi omalıydı nokıa büyük bir ağızla N SERİSİ diye bağırdı ama n serisindede eksikler var.bu modelin 6630a göre biraz daha yavaş olması gerçekten çok komik.bumu nokıa kalitesi.
ama tasarım olarak şahane bir telefon vede çok kaliteli bir telefon
"Tenimizi ezebilirsiniz… Ama, ruhumuzu asla… Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga… Gülümser durur inancımız, hürriyet buudunda sonsuzca… Bizi edebilirsiniz, evimizden, tenimizden… Ama dinimizden? Çok şükür, pişmanlık uğramadı semtimizden… Ya siz? Ezeli pis hayvancıklar… Neye yaradı işkenceniz? Dünyanız kara, ahiretiniz zift… Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
Harbiden video dehşet derecede güzel.Ama fotoğraf kalitesini bende beğenmedim.Belki hava puslu olduğu için foto net çıkmamış olabilir.Birde şöyle açık bi havada çekersen ii olur.(Gerçi havalrda artık bozuyo ama)Sen telefonu kassan daha kaliteli fotolar bence çıkabilir.
hadi bunuda çöz van pil ömrü ile 3.5 saat konuşma süresi varki buda belli sebeblerden ötürü[baz istasyonu vb]2.5 saat şarj yanında geçmek çözüm olabilir yada susma hakkını kullanmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 19 Kasım 2005, 11:58:06 >
ama onda video çekim için kullanmıyorsundur fazla şimdi n70i video için aldığına göre video içinde kullanınca 1 gün gitmez bence yada videoyu çok az kullancaksan n70 almanın ne anlamı kalır
Bu arada aklıma gelmişken bir eski yönünü belirteyim..
Tüm symbian telefonlarda kapatma tuşuna basınca yani krımızı tuşa o uygulama arka planda çalışıyordu n70'te mp3 playerda denedim kapatınca tamamen kapanıyor.. Açık uygulama olarak gözükmüyo...
Sadece mp3 için mi geçerli yoksa tüm uygulamalar için mi?
Tüm symbian telefonlarda kapatma tuşuna basınca yani krımızı tuşa o uygulama arka planda çalışıyordu n70'te mp3 playerda denedim kapatınca tamamen kapanıyor.. Açık uygulama olarak gözükmüyo...
ama sanki bu bi bakıma da iyi olmuş, çünkü her zaman kapatılarak çıkılmıo programlardan, program arkada çalıştıkça pil tüketimi de artıyor, tek düğmeyle programdan çıkılabilir yapmışlar...
bu telefon ne kadar 6680 e benzesede özellik olarak daha güzel ve rahat bir telefon,bu yazdığınız özelliklerinide okuduktan sonra bu telefonu daha çok beyendim ve almak istedimm
Bak bu kötü olmuş.Hiç beğenmedim.N-gage var bende kırmızıya bastınmı arkaplanda uygulama çalışmaya devam ediyo.Ancak çıkış dediğinde çıkyıo.bu bahsettiğin şeyin olması hiç hoşuma gitmedi.n-gage müzik çalar eğer telefonda fazla mp3 varsa 30 veya 40sn de açılabiliyo.E şimdi arkaplan işi kalktıysa biz her seferinde müzik çaları açmak için uzun bi süre mi bekliycez.N91 de durum ne olur acaba.Bana baya saçma geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk