Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda65

Beyler bakin kimse sesini cikarmiyor ortalik gerilmesin diye ama sizde anlayin.Biz mecburmuyuz unlock haberi ararken fransiz orange tim bilmemne muhabbetlerinizi gormeye.Gidin baslik acin ne istiyosaniz konusun

Arda65, sen de haklısın ancak burada olan herkes unlock ile ilgilendiği için var. Farklı çözüm yollarından da burada bahsediliyorsa bundan niye rahatsız oluyorsunuz ki.
    Herkes için unlock en önemli konu ama, bu da birileri için (hem de köklü) çözüm olabilir.
    Neticede şu fiyattan aldım, şu fiyata satarım, veya beklemekten bıktım satacağım deyip milleti strese sokmaya çalışmıyoruz...

Umarım herkes için bir çözüm yolu bir an önce bulunur...
  • @darkbluestaz ortamı geren felan yok arkadaşım, Relax
  • veence:
    "People tell me they pray every hour for an unlock. It's all so overrated. It's a *phone*... If that's what you pray for, your life is good."
    Ne dersiniz, alıştıra alıştıra mı söylemeye karar verdiler.. Güzel bir bakış açısı ama.
  • Yabanci forumlarda adamlar kesin gozuyle bakiyorlar olaya,bizde millet basiyor kufuru :)
  • Orange muhabbetine kizanlar sizde uzattikca uzattiniz,2mesaj atip suscaklardi siz iyice buyuttunuz elli mesaj oldu,susalim lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurel -- 13 Mart 2011; 17:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Yabanci forumlarda adamlar kesin gozuyle bakiyorlar olaya,bizde millet basiyor kufuru :)

hangi forumlar hocam bunlar pm den atarsaniz,bende takip etmek isterim :)
  • Az kaldi az biliyorum sabaha unlockla uyanacagiz daha oncekide boyle oldu sabah unlock cikmisti dejavu:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: imuratk

Az kaldi az biliyorum sabaha unlockla uyanacagiz daha oncekide boyle oldu sabah unlock cikmisti dejavu:))

eskidendi onlar eskiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: imuratk

Az kaldi az biliyorum sabaha unlockla uyanacagiz daha oncekide boyle oldu sabah unlock cikmisti dejavu:))

Dahada öncede ul beklenirken bu seferkine benzer olaylar yaşanıyormuydu? Cıkacaktı cıkmayacaktı teoriler felan yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Yabanci forumlarda adamlar kesin gozuyle bakiyorlar olaya,bizde millet basiyor kufuru :)

hangi forumlar hocam bunlar pm den atarsaniz,bende takip etmek isterim :)

eet kardeş banada PM atarmısın (=
  • Benim fikrim ki kaynak Musclenerd simdi adamlar Sole bi sacmladi kırdık bu bnm httmi kırdı bu kivirma annadi herkes arkasından comex buldum ynlislikla yolladım bu su oluyo arkadaslar adamlar unlocku yaymak için bkliyolar kbul etmek lazim ki başka hacker yokmu bu konuda yok arkadaslar bu Guvenlik sistemiyle uğrasan yok bu adamlar bkliyo sen de apple ben derim keyif :)))
  • MuscleNerd 8 saattir ses yok bence buldu unlock u.saat 8 de yayinlayabilir dikkatiniz onda olsun demedi demeyin
  • bizim o kadar iyi işi bilen hackerlarımız var bunlar neden bu ıse gırmıyor acaba bu yazılımlar ucretsız oldugu için mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil
    MuscleNerd 8 saattir ses yok bence buldu unlock u.saat 8 de yayinlayabilir dikkatiniz onda olsun demedi demeyin

Adam amerikada ve gun icerisinde 8 saatini uykuya ayiriyor olmasin? ;) ;)
  • Bence Unlock tarihi yakındır. iOS 4.3 çıkmadan önce uluslararası piyasadaki Unlock muhabbet yoğunluğu ne idi şimdi ne? Acaip değişti herkes unlock'tan bahsediyor. Birde 4.3 çıkmadan önce nck kırma yönteminden kimse bahsetmezdi. En azından bu yöntem bile diğer ınsanlarda bir bilinç oluşturdu. Hakkımızda hayırlısı....
  • amerika bizden 8 saat geride bu isle ugrasan adamlar bence gecesini gunduzune katar 8 saat uyumaz daha az uyur bence.bugun cikabilir.sunday is funday olabilir bugun icimde bi his var bugun cikicak diyor
  • bugun kızılay da dogubank cep tel borsası adında bı yere gıttım adama unlock çıktımı falan dıye zarf attım adam o daha çıkmaz yaza kadar beklersın ıstersen 1000 tl verıyım dedı ama öyle bı dedıkı dusunuyodum satmayı pat dıye atlayınca vazgeçtım malum bızım esnafa pek guven olmaz çok çakal bı havası vardı:D ya arkadas umutlanmayım umutlanmayım dıyorm ama al ıçımı yıne bı umut sardı artık 8 e kadar mal gıbı beklerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

amerika bizden 8 saat geride bu isle ugrasan adamlar bence gecesini gunduzune katar 8 saat uyumaz daha az uyur bence.bugun cikabilir.sunday is funday olabilir bugun icimde bi his var bugun cikicak diyor

kerdeşim inş dedğin gibi olr... ama sanırım uyuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

bugun kızılay da dogubank cep tel borsası adında bı yere gıttım adama unlock çıktımı falan dıye zarf attım adam o daha çıkmaz yaza kadar beklersın ıstersen 1000 tl verıyım dedı ama öyle bı dedıkı dusunuyodum satmayı pat dıye atlayınca vazgeçtım malum bızım esnafa pek guven olmaz çok çakal bı havası vardı:D ya arkadas umutlanmayım umutlanmayım dıyorm ama al ıçımı yıne bı umut sardı artık 8 e kadar mal gıbı beklerım

Arkadaşım gittiğin yerin adresini PM atarmısın? ben satmaya razıyım.

• telefon bılmem ne dedı pm atamadım:) burdan söyleyım açıkçası pek adres falanda bılmem ama ssk ıs hanı turkerler falan varya galıba zıya gökalp caddesı ssk ış hanının tam karsında dogubank tel borsası. ben içerı gırıp sag taraftakı ılk stand dakı adamla konustum 1000 verıyım dedı.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.