Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: A610 da video çekim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: A610 da video çekim Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Accipiter34

20 Ocak 2006; 17:14:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sizden bir ricam olacak.A 610 un video çekimi sınırsızmı,yoksa 510-520 gibi 30 sn iel sınırlımı.Kafayı üşütcem yaaa .Lütfen bir cevap verin,bu video çekimi yüzünden makinasız kalmak istemiyorum

Mert'çe
Technolog_

20 Ocak 2006; 18:00:46 

Canon A610'un video çekimi hafıza kartın bitene kadar arkadaşım ben şu anda kullanıyorum bence tatminkar derecede ama senin için video çok önemliyse bence video camera almanı tavsiye ederim fakat amacın sadece kısa önemli anları yakalamak ise A610 al pişman olmassın

Canon A610 fotoya hükmetmeni sağlayan full manuel bir makinadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technolog_ -- 20 Ocak 2006 18:03:08 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
madenr

20 Ocak 2006; 22:18:12 

İki işi hem video hemde foto yapan makinalar yerine birini daha iyi yapan aletlere yönelmek lazım.A610 video çekimi fena değil ancak bir ayakla (tripod) çekmek lazım el titreşimi çok bariz öne çıkıyor.Bunun yanında sony video cameram eski olmasına rağmen çok güzel bir şekilde bu titreşimi yok ediyor saygılarımla.

oktayakgoz

21 Ocak 2006; 10:17:21 

video da ki ses sorunu için ben ürünü geri gönderdim yeni ürün sipariş ettim gene aynı olay bir kaç arkadşa sorduk aynı olay ama ben teknik servisi aratıp dinlettiğimde sesi ürün arızalı dedi bana.

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
Technolog_

21 Ocak 2006; 11:13:27 

610 yardım
Sorun şu;

Video Çekimlerinde 640*480 - 30kare/sn'de bir çekim yaptığımda makinenin lcd'sinde herşey normalken bilgisayara dosyayı aktardığımda görüntü normal ilerliyorken ses 3-4 sn ilerden gidiyor.

Ancak yine 640*480 de 15kare/sn de çekim yaptığımda ve bilgisayara aktardığımda bir sorun yok

Bu nedir neden olur normal bir durummudur 640*480 30kare/sn de herşey lcd de normalken neden bilgisayara atınca ses böyle 3 - 4 sn ilerden gidiyor

bu bir sorun mudur yoksa normal bir durummudur, yardım bekliyorum biraz canım sıkıldı yaw

Yardımınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technolog_ -- 21 Ocak 2006 11:14:06 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
fkeles

21 Ocak 2006; 13:16:49 

canon A610 ve s1 is aynı fiyat ikisi arasında kararsız kaldım. s1 oldukça eski bir makina ama optik zoom ve is özelliği ayrica video çekimi oldukça iyi.siz ne önerirsiniz

emintahir

21 Ocak 2006; 16:43:05 

ben yeni a620 aldım ve tam bir manuel cihaz
ben biraz acemilik çekiyorum bu aralar
gece çekiminde pek başarılı sayılmam
bana ne tavsiye edersiniz
saygılar

muratcolak55

21 Ocak 2006; 17:18:44 

emintahir fotoğraf çekimle ilgili forumları gez

almert@e-kolay.net

21 Ocak 2006; 19:35:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Technolog_

610 yardım
Sorun şu;

Video Çekimlerinde 640*480 - 30kare/sn'de bir çekim yaptığımda makinenin lcd'sinde herşey normalken bilgisayara dosyayı aktardığımda görüntü normal ilerliyorken ses 3-4 sn ilerden gidiyor.

Ancak yine 640*480 de 15kare/sn de çekim yaptığımda ve bilgisayara aktardığımda bir sorun yok

Bu nedir neden olur normal bir durummudur 640*480 30kare/sn de herşey lcd de normalken neden bilgisayara atınca ses böyle 3 - 4 sn ilerden gidiyor

bu bir sorun mudur yoksa normal bir durummudur, yardım bekliyorum biraz canım sıkıldı yaw

Yardımınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar

bilgisayarın yavaş kalıyordur san
iyede 2 mb harcayan b videoyu oynatmak için diye tahmin edyorum; belki videoy virtual dub ile sıkıştırdıktan sonra denemelisin.

privateblue

22 Ocak 2006; 1:17:12 

arkadaşlar almayı düşünenler için a610 kesinlikle tavsiye olunur tüm otoriteler tam not veriyor
en kısa zamanda alıcam video kalitesi içinde bildiğim kadarıyla dvd ye yakın bir kalitesi var 30fps karşılığı.

privateblue

22 Ocak 2006; 1:26:09 

yaa arkadaşlar bu a610 mükemmel alet bu forum sayesinde tanıdım diyebilirim iyikide tanımışım bir çok saçma model arasında dolaşırken a 610 bomba gibi geldi en kısa zamanda alıcam inş.almayı düşünen
arkadaşlar varsa yalçınlar ideal peşinde 580ytl.artı 128 mb.kart mini tripot çanta ve 30 adet baskı hediyesiyle
cazip durumda ole fellikfellik aranacağına bu şartlar goz onune alınarak yalçınlar düşünülebilir

Technolog_

22 Ocak 2006; 1:31:54 

Sirkecide 3 - 4 dükkana sorup peşin 525 ytl + erkayalar garantili alman içten bile değil hatta sana direk adres vereyim

YUVAM FOTG.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Adres BÜYÜK POSTANE CAD.NO:13 SİRKECİ
Telefonu (212) 513 07 08

(reklam amaçlı değildir)

maybach

22 Ocak 2006; 2:06:01 

quote:

Orjinalden alıntı: madenr

İki işi hem video hemde foto yapan makinalar yerine birini daha iyi yapan aletlere yönelmek lazım.A610 video çekimi fena değil ancak bir ayakla (tripod) çekmek lazım el titreşimi çok bariz öne çıkıyor.Bunun yanında sony video cameram eski olmasına rağmen çok güzel bir şekilde bu titreşimi yok ediyor saygılarımla.

Oolum, öyle olacak tabii ki. Fotoğraf makinesi video kamerası değil ya. Video çekmek için kamera alacaksın.

maybach

22 Ocak 2006; 2:11:40 

quote:

Orjinalden alıntı: privateblue

yaa arkadaşlar bu a610 mükemmel alet bu forum sayesinde tanıdım diyebilirim iyikide tanımışım bir çok saçma model arasında dolaşırken a 610 bomba gibi geldi en kısa zamanda alıcam inş.almayı düşünen
arkadaşlar varsa yalçınlar ideal peşinde 580ytl.artı 128 mb.kart mini tripot çanta ve 30 adet baskı hediyesiyle
cazip durumda ole fellikfellik aranacağına bu şartlar goz onune alınarak yalçınlar düşünülebilir

Ben dün aldım A610 520YTL-e aldım Sirkeciden, Technoloq_ isimli arkadaş da sanırım 525YTL-ye almış. Senin söylediğin fiyat hiç de cazip değil. 580 YTL-ye 512 SD alırsın, 30 adet fotoğraf baskısı bir şey değil zaten. Bunları düşün.

maybach

22 Ocak 2006; 2:13:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Technolog_

Sirkecide 3 - 4 dükkana sorup peşin 525 ytl + erkayalar garantili alman içten bile değil hatta sana direk adres vereyim

YUVAM FOTG.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Adres BÜYÜK POSTANE CAD.NO:13 SİRKECİ
Telefonu (212) 513 07 08

(reklam amaçlı değildir)

:))) Oradan mı aldın? Pazarlık yapsaydın 520 YTL-ye verirlerdi, ben öyle yaptım. Neyse, hayırlı olsun.
(reklam değil)

almert@e-kolay.net