Sizden bir ricam olacak.A 610 un video çekimi sınırsızmı,yoksa 510-520 gibi 30 sn iel sınırlımı.Kafayı üşütcem yaaa .Lütfen bir cevap verin,bu video çekimi yüzünden makinasız kalmak istemiyorum
Canon A610'un video çekimi hafıza kartın bitene kadar arkadaşım ben şu anda kullanıyorum bence tatminkar derecede ama senin için video çok önemliyse bence video camera almanı tavsiye ederim fakat amacın sadece kısa önemli anları yakalamak ise A610 al pişman olmassın
Canon A610 fotoya hükmetmeni sağlayan full manuel bir makinadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technolog_ -- 20 Ocak 2006 18:03:08 >
İki işi hem video hemde foto yapan makinalar yerine birini daha iyi yapan aletlere yönelmek lazım.A610 video çekimi fena değil ancak bir ayakla (tripod) çekmek lazım el titreşimi çok bariz öne çıkıyor.Bunun yanında sony video cameram eski olmasına rağmen çok güzel bir şekilde bu titreşimi yok ediyor saygılarımla.
video da ki ses sorunu için ben ürünü geri gönderdim yeni ürün sipariş ettim gene aynı olay bir kaç arkadşa sorduk aynı olay ama ben teknik servisi aratıp dinlettiğimde sesi ürün arızalı dedi bana.
Video Çekimlerinde 640*480 - 30kare/sn'de bir çekim yaptığımda makinenin lcd'sinde herşey normalken bilgisayara dosyayı aktardığımda görüntü normal ilerliyorken ses 3-4 sn ilerden gidiyor.
Ancak yine 640*480 de 15kare/sn de çekim yaptığımda ve bilgisayara aktardığımda bir sorun yok
Bu nedir neden olur normal bir durummudur 640*480 30kare/sn de herşey lcd de normalken neden bilgisayara atınca ses böyle 3 - 4 sn ilerden gidiyor
bu bir sorun mudur yoksa normal bir durummudur, yardım bekliyorum biraz canım sıkıldı yaw
Yardımınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technolog_ -- 21 Ocak 2006 11:14:06 >
canon A610 ve s1 is aynı fiyat ikisi arasında kararsız kaldım. s1 oldukça eski bir makina ama optik zoom ve is özelliği ayrica video çekimi oldukça iyi.siz ne önerirsiniz
ben yeni a620 aldım ve tam bir manuel cihaz ben biraz acemilik çekiyorum bu aralar gece çekiminde pek başarılı sayılmam bana ne tavsiye edersiniz saygılar
Video Çekimlerinde 640*480 - 30kare/sn'de bir çekim yaptığımda makinenin lcd'sinde herşey normalken bilgisayara dosyayı aktardığımda görüntü normal ilerliyorken ses 3-4 sn ilerden gidiyor.
Ancak yine 640*480 de 15kare/sn de çekim yaptığımda ve bilgisayara aktardığımda bir sorun yok
Bu nedir neden olur normal bir durummudur 640*480 30kare/sn de herşey lcd de normalken neden bilgisayara atınca ses böyle 3 - 4 sn ilerden gidiyor
bu bir sorun mudur yoksa normal bir durummudur, yardım bekliyorum biraz canım sıkıldı yaw
Yardımınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar
bilgisayarın yavaş kalıyordur san iyede 2 mb harcayan b videoyu oynatmak için diye tahmin edyorum; belki videoy virtual dub ile sıkıştırdıktan sonra denemelisin.
arkadaşlar almayı düşünenler için a610 kesinlikle tavsiye olunur tüm otoriteler tam not veriyor en kısa zamanda alıcam video kalitesi içinde bildiğim kadarıyla dvd ye yakın bir kalitesi var 30fps karşılığı.
yaa arkadaşlar bu a610 mükemmel alet bu forum sayesinde tanıdım diyebilirim iyikide tanımışım bir çok saçma model arasında dolaşırken a 610 bomba gibi geldi en kısa zamanda alıcam inş.almayı düşünen arkadaşlar varsa yalçınlar ideal peşinde 580ytl.artı 128 mb.kart mini tripot çanta ve 30 adet baskı hediyesiyle cazip durumda ole fellikfellik aranacağına bu şartlar goz onune alınarak yalçınlar düşünülebilir
İki işi hem video hemde foto yapan makinalar yerine birini daha iyi yapan aletlere yönelmek lazım.A610 video çekimi fena değil ancak bir ayakla (tripod) çekmek lazım el titreşimi çok bariz öne çıkıyor.Bunun yanında sony video cameram eski olmasına rağmen çok güzel bir şekilde bu titreşimi yok ediyor saygılarımla.
Oolum, öyle olacak tabii ki. Fotoğraf makinesi video kamerası değil ya. Video çekmek için kamera alacaksın.
yaa arkadaşlar bu a610 mükemmel alet bu forum sayesinde tanıdım diyebilirim iyikide tanımışım bir çok saçma model arasında dolaşırken a 610 bomba gibi geldi en kısa zamanda alıcam inş.almayı düşünen arkadaşlar varsa yalçınlar ideal peşinde 580ytl.artı 128 mb.kart mini tripot çanta ve 30 adet baskı hediyesiyle cazip durumda ole fellikfellik aranacağına bu şartlar goz onune alınarak yalçınlar düşünülebilir
Ben dün aldım A610 520YTL-e aldım Sirkeciden, Technoloq_ isimli arkadaş da sanırım 525YTL-ye almış. Senin söylediğin fiyat hiç de cazip değil. 580 YTL-ye 512 SD alırsın, 30 adet fotoğraf baskısı bir şey değil zaten. Bunları düşün.