burası yeri değil biliyorum ama sanırım forumda A700 kullanan kimseyi bulamayacağımdan size bir soru sormak istiyorum; makro modda netlik ayarlarken bir ses geliyor, bu sizin makinelerinizde de mevcut mu. ses tıkırtı gibi birşey. (CANON A700)
Arkadaşlar ben bulabilirsem ikinci el temiz bir a610 almak istiyorum. (Yenisini alamaktansa gider yurtdışı a640'a 600 veririm) a610'nun ikinci el fiyatı ne hangi aralıktadır? Bildiğiniz gördüğünüz bir yer var mı?
arkadaşım ben bi ara gittigidiyorda görmüştüm 400 istiyodu sanrsam hafazı kartı şarjlı pil şarz cihazı kılıf falanda veriyodu yanında ama şimdi baktım satılmış heralde gözükmüyor bi tane daha var gittigidiorda şu an 450 istiyo ama yanında 1gb hafıza kartı veriyormuş ama bence pahalı
arkadaşlar vatanda a610 9 taksit 470 YTL a620 de 530 YTL piyasada daha uygun bir fiyat yok diil mi. forumlarda genelde a610'un daha mantıklı bir seçim olduğu söyleniyor sanırım bir a610 kaparak aranıza katılacağım:)
Bir a610 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Kullanma kılavuzu biraz karışık geldi. Daha özet bir anlatım bulabilirmiyim? 1 gb kart almayı düşünüyorum. Normal SD işimi görür mü? ULtra modelleri bana ne kazandırabilir?
düzeltme: Kitapçığın sonuna kolay kılavuz koymuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 8 Mart 2007; 23:35:21 >
Bir a610 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Kullanma kılavuzu biraz karışık geldi. Daha özet bir anlatım bulabilirmiyim? 1 gb kart almayı düşünüyorum. Normal SD işimi görür mü? ULtra modelleri bana ne kazandırabilir?
düzeltme: Kitapçığın sonuna kolay kılavuz koymuşlar.