Şimdi Ara

Çalışma Alanlarımız (My Workspace)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepimizin değişik bir ortamı farklı aksesuarları ve güzel çalışma ortamları var veyada karışık. Örneklerde olduğu gibi bulunduğumuz zamanımızın bir kısmının geçtiği odalarımızı fotoğraflayıp belki biraz üzerlerinde oynayıp burada sunmamızı düşündüm. Önceden Mydesktop'ta benzerini yapmıştık güzelde katılım olmuştu aynını bekliyorum sizlerden . Da'dan ve googledan aldığım birkaç örneği aşağıda göreceksiniz. Hatta belki ayın ''çalışma ortamı'' nı falanda seçeriz
    Benim tercihim ilk resimdeki gibi birşey sunmak hem güzel ortamı hemde açıklamasıyla... Sizlerdende destek bekliyorum konuya bakalım :)

quote:

ÖRNEKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 9 Mart 2011; 15:11:19 >

• Bu resimlerin hiçbirisi çalışma ortamlarıyla alakası yokki. Tamamen apple ürün kardeşiliği. Apple ürünlerine özendirmek amacıyla çekilmiş resimler... 1. resim serinin ilk tanıtım filmi,2. resim seriyi bozuyor 3. resimde serinin 2. tanıtım filmi :) Bu arada 3. resmi oluşturan şahıs herhalde hepsini aynı anda kullanmak değilde,sadece baskın apple açlığını gidermek maksadıyla tüm ürünleri satın alıp,bir çeşit özendirme yöntemiyle insanlara "çalışma alanınız işte böyle olmalı" dercesine bir ortam hazırlamış.... apple ürünü göre göre artık gözümde dağ gibi kocaman olan apple,sıradan bir elmadan farkı kalmamaya başladı...
  • 2.resim da'da bir vatandaşın odası, 3.resim dediğin sıradan bir insanın odası aple mı ordaki ürünler değil ;) kaldıki benim vurgulamak istediğim apple değil. Ne bu fanatizm ? anlamadım şimdi. EVET AÇIKLIYORUM BEN APPLE IN AJANLARINDANIM Ama kendim hiçbir ürününü kullanmadım. Örnekleri kaldıralım ozaman yanlış anlaşılmış yazdıklarım...
  • Apple almaya özendim valla abi.

ilki çok güzel özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Apple almaya özendim valla abi.

ilki çok güzel özellikle.

Allah allaaaaaah :) Yahu dostlar benim amacım bu değildi ki!!!! Şu örnek resimleri değiştirecem ama dh sunucu hatası veriyor YİNE.
  • Örnekler değişti :) Vurgulamak istediğim şey bizlerin çalışma ortamlarını görmek :) yani çalışma alanından kastım bizlerin odaları. Kendi emeğimizin örneği güzel odalar ve aksesuarlar. Yani derdim yok efendim apple alın vs değil olamazda , elimin altınaki örnek resimelr onlardı hiçbiride reklam amaçlı değildi konuyu öyle yerlere çekmeye gerek yok. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 9 Mart 2011; 15:14:35 >
  • Benim çalışma ortamıda bu biraz dağınık idare edin ;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Benim çalışma ortamıda bu biraz dağınık idare edin ;

Şu mantar panodan banada lazım fotoğraf falan asmak için iyi olur ..

• bu mu dağınık... laptop olduğu için gene şanslısın... bendeki kasa bilgisayar masam kadar zaten. Odayı komple o kaplıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Benim çalışma ortamıda bu biraz dağınık idare edin ;

iyiymiş benimki daha dağınık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.