Bildirim
Nintendo 3DS, Türkiye Lansman Ropörtajı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Abi ne kadar sinirli bakmış yav :D -
çook pahalı git ps3 veya xbox al :D -
oyunları çok zekice yapılmış çok farklı ama o fiyat bildiğiniz boru gibi kazık -
mobilden giriyorum ne kadar? -
750-800 tl arsı :S -
Amazon xbox 360+kinect+kinect adventures 399$.Şimdi mantıklı konuşalım bu mu o mu? -
Bence fiyat konusunda yapabileceğimizin en iyisini yaptık diyor Sayın Hasan Çolakoğlu ama bence hiç de iyi bir fiyat değil şu an piyasada kampanya ile satılan PS3, 320GB konsol + 3 oyun veriyorlar gider onu alırım bu fiyata bence fiyat çok uçuk üstelik açıklanan donanım özellikleri grafik performansı o kadarda abartılacak şekilde değil bunun yerine PSP2 beklerim daha iyi sony bana göre 3DS nin fiyat oranına göre daha uygun bir fiyattan çıkaracaktır PSP2'yi. -
Cihaz 750-800 TL Oyunları da 100-150 TL Oha diyorum sadece... !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 8 Mart 2011; 20:02:57 > -
Bu kadar somurtma Ersin abi ya. Çok karizma duruyorsun orayı ayrı :D -
bu fiyatlardan sonra kesin duyarız ''ilk yıl nedense Türkiye satışları çok düşük seviyede. gençlerin ilgisiz kalması bizi çok üzdü'' hakketende çok fazla fiyatlar gidip bi playstation 3 alsam daha iyi bence (tabi seyahat eden vs. bunu alabilir) koca ekranda mis gibi -
YUH!!!!!!! bune ya aynen gider kendime ps3 + move + killzone alırım daha iyi ama ben çok beklediğimden almayı düşünüyüyorum biraz kazık yiyicez ama belki ben o parayı biriktirene kadar fiyatlarda ''BELKİ'' düşmüş olur!!!! -
ben merak ediyorum bu 2001 krizinden kalma vergileri daha ne kadar ödeyecez. -
Herkez Nintendo ya yüklenmiş...Nintendo size ne yapsın ? Adamlar 249 $ a avrupaya getiriyor konsolu vergilerle beraber...
Fakat ülkemizdeki o lüzumsuz vergi topluluğuyla fiyat 2 katına çıkıyor , devlet resmen sömürüyor. -
3ds gibi devrim niteliğindeki bir el konsolunun lansmanında veteran editörlerin usta sorularını duymak güzel olurdu. Erdinç beyi aradı gözlerim. -
fiyatlar tam anlamıyla katliam olucak şey değil pc im var ps3 üm var bunlara zor oyun yetiştiriyorum bide 3ds almaya kalksam arabayı satmam gerekecek -
Alet 800 tl, oyun 100-150 arası?!?! Maaş bile alamıyo millet bu kadar?!?! -
bende 500-550 tl düşünüp heycanla bekliyordum fakat bu rakamlar çok yüksek zaten çok kullanma fırsatım olmayacak teknolojik meraktan alıp denemek istediğim bir konsoldu bekliyeceğiz artık -
Cihaz çıkıyo şarjı çıkıyo gibi tabirler, bir genel müdür için hiç hoş olmamış. -
arkadaşlar ürünü yurtdışında kullanma fırsatım oldu param olsa alacaktım:) derinlik ve 3 boyut olayı mükemmel şekilde gözüküyor. Tr fiyatı biraz pahalı haklısınız Sanırım 25 martta geliyormuş internette arattırdım hepsiburada ön siparişe açmış
http://www.hepsiburada.com/yeniurunler.aspx?catid=45
Benzer içerikler
- maheir com
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- call of duty black ops 7
- cyberpunk 2077
- indiana jones and the great circle sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X