Şimdi Ara

Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
20.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelmesi

    Almayı düşünen ve merak eden arkadaşlar için incelemesini yaptım. Tavsiye edermisin derseniz tavsiye etmiyorum . Bu fiyatta olan bir mouse için malzeme kalitesi çok kötü. Bence lazer sensöründe de problem var.


     Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi

    Mouse şekil olarakgayet güzel. Tek sıkıntısı dokununca çok kolay iz kalıyor. Çok iyi tasarlamışlar. Bütün tuşları rahatlıkla kullanılabiliyor. Skatezleri gayet güzel. Yağ gibi kayıyor mouse. 5600 DPI 4 hademe ile ayarlanabiliyor. Üç farklı profil yüklenebiliyor. Yedi tane tuşa sahip. Bir profil tuşu, bir DPI tuşu, 1 precision aim tuşu, 2 ek tuş ve malum sağ ve sol tuş. Birde mouse ortasındaki metal şey tam olarak ne işe yaradığını çözemedim. Ama makro programında atama yapılabiliyor. Sağ ve sol dönerek çalışıyor. USB ucu altın kaplama. Kablosu Logitech G9x gibi sağlam. Kolay yıpranmıyor ve sabitleyici gerektirmiyor.
     Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi

    Yandaki kırmızı tuş Precision aim tuşu yani ona basılı tutunca dpi yarıya düşüyor. Misal sniper oynarken nişan almak daha rahat oluyor. Ama ben pek kullanma fırsatı bulamadım.
     Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi

    Mouse gözüktüğü gibi ağır değil. Beş tane altı gramlık ağırlık var. Sağdaki metal parça mousesun tornavidası. Parçaların takılıp çıkarılması ve ayarlanması için kullanılıyor. Altaki üç avuç içine denk gelen parçalar elin uzunluğuna göre ayarlanıyor. Üstünde rakam olan parçalar aynı gözüksede biri diğerinden daha büyük yani büyüğü takınca avuç içini daha yukarda tutuyor. Aşağıdaki video görebileceğiniz üzere ele en iyi şekilde oturması için ayarlanabiliyor.

     Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi

    Makro programı basit gözüküyor. Ama Logitech G9x in ki kadar detaylı ve kolay değil.




     Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi  Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 1 Ekim 2012; 19:58:16 >







  • Çok mükemmel bir Mouse.. Güle güle kullan.
  • kardeşim ;) olay budur ...
  • çok güzel ve kaliteli bir mouse. güle güle kullanın.

    ben de rat 9 alacağım bu ay sonunda nasipse.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık.
  • Güle güle kullan Aydın, güzel mouse.
  • Teşekkürler.
  • Avrupada satışı varmı bunun öyleyse oradan aldırmayı düşünüyorum akrabalara.

    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_emir07 -- 9 Mart 2011; 22:53:08 >
  • Satışı var. Almanyada , İngilterede hatta ben önce Almanyadan alırıyordum. Ama en ucuzu Amerika.
  • dostum eline sağlık bende 2 aydır kullanıyorum.bugün ne oldu anlamadım bir anda sağ tuş basmamaya başladı kafayı yiyecem bozuldu heralde :((
  • Sağolasın. Basmamaya başladı derken fiziksel olarak mı basmıyor? Yoksa basınca mı işlemiyor?

    Hazır başka kullanıcı bulmuşken. Bende mouse programında sıkıntı çekiyorum. Sen kutudan çıkan cd den mi yükledin yoksa internetten mi indirdin?
  • hayırlı olsun güzel mouse. rat 7 nin kendi cd sinden yükleme yaptıgın zaman macroları kullanamamıssın sanırım. bende razer lycosa almıştım ve macroları kullanamamıştım. onun sebebi bilgisayarının kullanıcı adında türkçe karakter olmasından kaynaklanıyor olabilir. çünkü macro atadığın zaman o profili direk c>user ın içine kaydediyor kullanıcının isminde türkçe karakter varsa onu görmüyor. kullanıcı adını değiştirmek istersen bunun tek yolu format.
  • verdiğim siteden işletim sistemin 32 veya 64 bit hangisi ise 32 yada 64 tıklıyorsun driveri indiriyorsun.sonra muhtemelen cd den yükledin sen yada sitesinden farketmez,denetim masası program ekle kaldırdan kaldırıyorsun ve bunu kuruyorsun.win 7 de cd driverinda sorun var malesef ama her türlü macro atayabilirsin.
    http://cyborggaming.com/blog/post/2010/09/06/RAT7-programming-Ie28099m-drawing-a-blanke280a6.aspx
    hep dpi ayarlayabilirsin hem macro atayabilirsin güle güle kullan




  • @Lorrid
    Teşkkür ederim. Dediğin mantıklı gözüküyor ama Türkçe karakter kullanmadım. Bu arada kullanıcı adını değişitrmek için Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları - Hesap adını değiştirin den değiştirebiliyor benim bildiğim kadarıyla.

    @turgut_fb
    Teşekkürler deniyecem.
  • Dene olmama gibi bi durum söz konusu değil,sorun yaşarsan elimden geldiğince yardımcı olurum.Birde benim sorunu çözdüm :)
  • Makro atıyorum. Ama benim istediğim ayarlar olmuyor(Dpi geçişleri, Precision aim ayaları) . Belki hiç ayarlanmıyordur. Biraz ingilizce forumları karıştırmak lazım.

    Burada problemin düzeldiğine çok sevindim. Hadi geçmiş olsun.
  • dpi istedigin gibi ayarlayabiliyorsun 4 kademe var biliyorsun.örnegin 1. kademe 400 dpi 2. kademe 1500 dpi 3. kademe 3000 dpi 4. kademe 5600 dpi gibi.rakkamlara tamamen attım sen belirleyebiliyorsun.
  • İşte bende o kademeri kendime göre ayarlamak istiyorum. G9x kullanırken. Birinci seviye 800 2. seviye 5000 3. seviye 5700 idi. BF:BC2 de tank veya başka araç kullanırken yüksek dpi gerekiyor. RAT 7 de ise 800 1600 3200 5600 şeklinde artıyor. Bazen tanktan atlıyoruz hop dpi düşmesi lazım 3 kez tıklayacaz derken ölmüşüz O yüzden kısa geçişler lazım bana.
  • 4. kademe 5600 sen 3. kademeyi istediğin kadar düşür 800 yap mesela böylelikle bir defa basınca 5600 dan 800 dpi düşersin.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Aydolan

    İşte bende o kademeri kendime göre ayarlamak istiyorum. G9x kullanırken. Birinci seviye 800 2. seviye 5000 3. seviye 5700 idi. BF:BC2 de tank veya başka araç kullanırken yüksek dpi gerekiyor. RAT 7 de ise 800 1600 3200 5600 şeklinde artıyor. Bazen tanktan atlıyoruz hop dpi düşmesi lazım 3 kez tıklayacaz derken ölmüşüz O yüzden kısa geçişler lazım bana.
  • İşte onu nasıl yapabileceğimi bulamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.