http://www.ovt.com/ov_downloads.html buradaki driverLarı bi kontroL et bakaLım. 511 ya da 530 oLanı i$ine yarayabiLir sanırım. aynı modeL diye biLiyorum ben.
z/net değil zdnet'miş ama olivetti değil,creative'ler var orada....neyse seninkini brezilya'da buldum...baştaki kırmızı çerçeve içindeki "Clique Aqui" düğmesine tıkla...brezilyaca "buraya tıkla" demek....
kestrel çok teşekkurler ama bu site ispanyolcamı ne yoksa fransızçamı ben siteye fransız kaldım galiba bu ***inf 300s*** bana kafayı yedirecek yok mu bi yardim edecek
kamerayı aymaksan getiriyor oem olarak türkiye ye. burda kutuluyorlar. diriver bulamazsan 0212 2137378 den 199 teknik servis ararsan yardımcı olurlar. ayrıca ürünlerinin hiç birisini kesinlikle tavsiye etmiyorum. dünyanın neresinde en dandik mal varsa getiriyolar. basıyolar üstüne olivettiyi satıyolar. özellikle yazıcıları tekrar söylüyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum. yazıcıların içindeki kartuşlar bile piyasadaki ikinci el kartuşların temizlenmiş halleri. bunları nerden biliyosun diye sorarsanız orda çalışıyordum.
kamerayı aymaksan getiriyor oem olarak türkiye ye. burda kutuluyorlar. diriver bulamazsan 0212 2137378 den 199 teknik servis ararsan yardımcı olurlar. ayrıca ürünlerinin hiç birisini kesinlikle tavsiye etmiyorum. dünyanın neresinde en dandik mal varsa getiriyolar. basıyolar üstüne olivettiyi satıyolar. özellikle yazıcıları tekrar söylüyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum. yazıcıların içindeki kartuşlar bile piyasadaki ikinci el kartuşların temizlenmiş halleri. bunları nerden biliyosun diye sorarsanız orda çalışıyordum.
ben "nurettin aymaksan"........bu konuyu pazartesi detayli olarak görüsürüz...........