Şimdi Ara

Jailbreak Takipçileri... Sony Sizi Görüyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Gerçi biz San Francisco'da yaşamıyoruz ama... Sony, George Hotz'un sitesine girerek Jailbreak için gerekli dosyaları indirenlerin kimliklerine ihtiyaç duyduğunu iletmesinin ardından federal yargıç, 2009 ocak ayı ve bugüne değin George Hotz ve Jailbreak sitesini ziyaret edip, dosyaları indirenleri görüntüleme hakkını Sony'e verdi.
     
          Sony'nin ziyaretçi bilgilerine ihtiyacı olmasının sebebi ise, iddaa ettiği gibi Jailbreak kullanıcılarının çoğunluğunun California eyaletinde bulunduğunu bu bilgilerle kanıtlayacak olması. Böylelikle  Sony, GeoHot'u sadece yaşadığı şehir New Jersey'de değil, San Francisco'da da mahkemeye verebilecek.
     
        Japon devi, korsan oyun ve yazılım karşısında aldığı bu korku saçan önlemler almasının karşısında bir açıklamada bulunan  Electronic Frontier Foundation (EFF)'dan personel avukatı Corynne McSherry ise bu durumun yakışıksız olduğunu ve aşırı tepki verildiğini açıkladı. EFF, kurulduğu 1990 yılından bu yana internette kişisel özgürlükler üzerine çalışmalar yapan bir grup olarak biliniyor.








  • ve bizim ülkemizde bir bilgisayarcı dükkanının üstüne büyük bir pankart asıyo ordada:Jailbreak yapılır yazıyor :D
  • ve bizim ülkemizde bir bilgisayarcı dükkanının üstüne büyük bir pankart asıyo ordada:Jailbreak yapılır yazıyor :D
  • İnşallah Geohot bu davayı kazanır.
  • Bu ne tepkidir kardeşim ya bi tek adamın alnına silah dayamadıkları kaldı ! yakında onuda yaparlar sony bu emziği düşmüş bebek gibi her yere tehlike saçıyor....
  • Sony boşuna bi yerlerini yırtmasın.Nette sürüsüne bereket Ps3 oyunu dolu.Daha neyi engelliycekler.Zaten 1 konsol eğer kırılırsa bunun önüne geçilemez...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodOfWar58

    Sony boşuna bi yerlerini yırtmasın.Nette sürüsüne bereket Ps3 oyunu dolu.Daha neyi engelliycekler.Zaten 1 konsol eğer kırılırsa bunun önüne geçilemez...


    +1
  • geohot halt etmiş sony üstesesinden gelir.sony yeni yaptığı firmvare ile oyunla çalışacakmış.eski firmvare ile oynanmayacak.hadi bunuda çmzün.kolay gelsin sony..
  • @7

    güldürdün lan :D bitti sony bitti daha neyin çabasındasınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

    İnşallah Geohot bu davayı kazanır.

    +1
    Sony gittikçe gözümde antipatikleşiyor
  • psp de ne olduysa şu anda da aynısı oluyor.Psp yi hack leyen arkadaşta zorlu koşuldan dolayı yeni cfw yapmayı bırakmıştı(annesi kanser den ölmüştü sanırım ve sony sürekli tehtit ediyordu).Fakat ne oldu bu işten anlayan başka insanlar çıktı ve psp hala korsan oyun merkezi ve zaten bu yüzden bu kadar sattı.Ps3 te de aynı şeyler tekrarlanacak yeni donanım çıkana kadar.Bence sony in yapması gereken çok basit:1 ay önce demedi mi Ngp Ps3 gücünde falan diye.Çıkar yepyeni bir ps3,ngp nin donanımından esinlen,azıcık daha büyük olsun hatta:)
    yeni oyunlar firmware isteyecekmiş hah buna gülerim psp de de yeni oyunlar istiyordu hacker lar sadece o isteği baypass ederek bu sorunu halledebilir.Bu steam hesabınızda ki bir oyunu steam i açmadan kullanmadan çalıştırmak gibi birşey yani çok kolay.
  • Sizin Sony'i küçültme çabalarınız da, Sony'nin benim gözümde daha da büyümesine neden oluyor.Meyve veren ağaç taşlanır ve kedicikler uzanamadığı ciğere 'mundar' der hesabı.Sony her zaman 'ilk'lerin markasıdır.
  • Neyin çabasındasın da burda sonyi övüyorsun ?
    Kimse sonyi aşağılamıyor.Kötü bir marka demiyor burda.Cihaz bikere kırıldı ve ne yaparsa yapsın engellenmiycek artık gerisi gelir.Yeni fw çıkar gene kırılır.Gören de burda yorum yapan insanları nintendo ya da xboxun yapımcısı sanıcak.Sonynin rakibi sanki biraz mantıklı konuş tamam ps3 sahibisin kimse kötü ee kaka demiyor zaten sen al orjinal oyunlarını oynamaya devam et paşa paşa ama yorum atmaktan kaçın.
  • Korsan bitmesin ama parası orjinal almaya yeten herkez orjinal alsın olabilicek en güzel senaryo bu olur.
  • Arkadaşlar Sony artık ne yaparsa yapsın delik birkere acıldı kapatmak imkansız. Ancak yeni bir donanım yapıcak ki bunun üstesinden gelsin buda şuanda olmaz. daha PS3`den
    yeni para kazanmaya başladı. Ayrıca 3,56 isteyen Drogan Age 2 şuanda 3.55 CFW ile Çalışır duruma getirildi. Yani 3,56 İstemesi birşey değiştirmiyor geliştiriciler devamlı deliyor. Ve Sadece GeoHot yok piyasada. GeoHot acığı buldu geliştiricilerde burdan yola cıkarak dahada büyüttü işi. Hatta aşağıdaki yazıya bir göz atın isterseniz.

    3.56'da beklenen açık bulundu!

    Mathieulh adlı geliştiriciydi. Baskınların ardından internet sitesini ve twitter hesabını kapatan geliştirici, iki gün önce sessizce twitter hesabını yeniden aktif hale getirmişti.

    Bugün ise tüm kullanıcıların merak ve heyecanla bekledikleri o gelişmenin ilk sinyallerini verdi!
    Sony‘nin kırılamayacak Playstation 3‘ü geliştirmeye başlamasının üzerine, geliştiricilerden tokat gibi bir karşılık geldi.

    Mathieulh‘un bulduğu açık, 3.56 anahtarlarına ihtiyaç duymadan, dilediğimiz programı kurup, çalıştırmamıza olanak sağlıyor(Yeni bir CFW geliştirilmesi ve 3.56 gerektiren oyunların oynanabilir olması bu sayede mümkün olabilir).

    Açık kısaca; 3.56 anahtarlarını kontrol eden işlevi devre dışı bırakıyor.

    Mathieulh‘un twitter‘ından:

    Daha önceki bir kaç mesajımda da belirttiğim gibi, 3.56‘nın anahtarlarının çözülmeye çalışılması, bir açık bulunmadığı taktirde senelerce sürebilirdi!

    Bu, gerçekten şu an için olabilecek en iyi gelişme.

    Fakat hemen sevinmemenizi öneriyorum, çünkü Mathieulh yasalarla başını derde sokmamak adına, bu açığı paylaşmayı düşünmüyor.

    Kendisine açığı yayınlamadığı için kızan kullanıcılara;

    “En azından diğer geliştiriciler böyle bir açığın var olduğunu bilecek” diye cevap veriyor.

    Sony‘e de “Bu, kırılamayan Playstation 3 için çok fazla” diyerek göndermede bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBRooW -- 6 Mart 2011; 13:19:58 >




  • PC ye oyun çıkaranlar gibi konsola oyun çıkaranlarda azaldığında konsol fiyatları alıp başını gittiğinde sizde çıkıp kaldırımda 3 taş oynarsınız artık.
  • yeni firmware ye de çözüm bulunmuş oyunlar daha düşük firmware versiyonunda çalıştırılabiliyomuş biraz boşuna uğraşıyo sony ..
  • yazık ya bu sony ye acıdım adamlara vala
    helal geohot aynen devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 6 Mart 2011; 14:14:19 >
  • Sony bizim için oo kadar ugraşiyo türkce oyun cikariyo siz hala korsandan bahsediyosunuz adamar oo kadar ugraşmiş türkce yapmiş bi kaç moron yüzünden korsan başladi madem korsani bu kadar cok istiyosun gidip xbox 360 alsaydin bazilarida sony bnunu önün kesemez demiş sony bu kadar hafife almak yanliş xbox 360 banlanma var bir daha nete baglanamiyosun sony birak interneti ps kulanamican bişey yapar aglarsiniz sorna
  • Sony senin kara kaşına kara gözüne türkçe oyun yapmıyor...Yıllardır olmuyorda şimdimi akıllarına geldik ?

    Korsan kullanımı İspanya , Fransa , İtalya gibi ülkelerde tavan yapıyorken sıkıyorsa bu dillerden desteğini çeksin! Çünkü yemez...

    Kendinizi kandırmayın ; her korsan haberinde olayı Tükiye ye entegre etmeyin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.