Şimdi Ara

Motorola Xoom (3G + Wi-Fi) için İngiltere'de 599,99 Pound'dan ön sipariş alınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Google'ın tabletlere özel geliştirdiği Android 3.0 ''Honeycomb'' mobil işletim sistemi desteğini arkasına alan ilk tabletlerden Motorola Xoom (3G + Wi-Fi) için Carphone Warehouse 599,99 Pound'dan ön sipariş almaya başladı.



    Nisan ayının başlarında Carphone Warehouse'ın stoklarına gireceği düşünülen


    249.1 x 167.8 x 12.9 mm

    ebatlarında ve 730 gram ağırlığında tasarlanan Android tablet, 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformundan ve 1 GB RAM'den güç alıyor. Tabletin göze çarpan diğer nitelikleri arasında dört band GSM şebekesi (850, 900, 1800, 1900 MHz) ve HSDPA alt yapısı desteği, 10.1 inç boyutunda 800 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, microSD kart girişi, 5 megapiksel çözünürlüğünde led flaşlı kamera, 720p video kaydı, görüntülü konuşma için 2 megapiksel kamera, Wi-Fi 802.11n bağlantısı, Bluetooth, GPS, HDMI portu, Adobe Flash desteği ve 1080p video oynatabilme yer alıyor.












  • Crysis 2 veriyorlarmış yanında.
  • 1080p video oynatmıyor. Donanımsal destek var ama yazılımsal yok. Rockplayer gibi ekstra programlarla idare etmek gerekiyor. Ama o bile bazı wmv ve avi lerde sorun çıkardığı için bilgisayarda dönüştürmek gerekiyor.

    Eğer google doğru dürüst bir oynatıcı yazmadıysa başka programların yaptığını kendi sistemi yapıyormuş gibi göstermemeli.

    Şu VLC Player'ın mobil sürümü tamamlansaydı hayırlısıyla...
  • artık telefonlar bile 1080p video çekebiyorken bu kadar yüksek donanıma rağmen neden 1080p video kayıt desteği ekleyememişler.. belki yeni versiyonda değişik birşeyler bulunsun diye bilinçli bir şekilde eklememişlerdir..
  • bu paraya 2 tane ipad alıp crossfire yaparım :))))
    599 pound çok para böyle bir cihaz için...
  • 599 pounddan satılıyorsa türkiyede kafadan 2000 tleden aşşağıya satılmaz anlamına gelir bu :S
  • Bu Motorola Xoom yılın fiyaskosu olacak. Aha da yazdım buraya.
  • Bu fiyatla tabii fiyasko olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Bu Motorola Xoom yılın fiyaskosu olacak. Aha da yazdım buraya.

    İnsan fanboy olmasın , kime sorsan sor , xoomun ıpad2 den hem donanım hemde yazılım olarak çok daha iyi olduğunu söyleyecektir
    Bu aletin tek eksiği kusuru olmaması :)
  • Donanım konusunda belki ram daha yüksek olabilir ama işlemci ce grafik bakımından aynı seviyede olacak büyük ihtimalle. Yazılım tarafında ise 4.3 ile ipade hem yeni özellikler geliyor hem de ios daha stabil çalışıyor. Appstore zaten ipadin en büyük kozu . Jobs ta ttanıtımda o yönden yüklendi şu anda android 3 ü destekleyen 100 program var dedi. Tabi ki sayı daha fazladır ancak ipad için olan 65000 sayısının çok altında.



    Daha önce ipad kullanmıştım boyutu ve ağırlığı sebebi ile onu satıp archos 70aldım ve gayet memnunum ancak eğer ipade karşı android tabletler bu fiyattan satılırsa bir sonraki seçimim ipad olacak gibi görünüyor
  • Nvidia Tegra 2 diyorum başka bir şey demiyorum Ayrıca 1080p video oynatmıyor demiş bir arkadaş donanımsal desteği olduktan sonra yazılımsal desteği olmaması birşeyi değiştirmez.Sonuçta mkv formatını windows media playerda oynatmıyordu zamanında ama ne çıktı media player classic , vlc vs. Ayrıca honeycomb çok yeni bir yazılım gerekli destek güncellemelerle gelecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 5 Mart 2011; 9:43:08 >
  • Anandtech cihazın incelemesini yapmış. Onlar da pek beğenmemişler cihazı.
  • ingilterede ipad 64gb 579 sterlin bu motorola kaç gb eğer 64se 599 fiyatı normal.Sonuçta motorolanın bu cihazı daha üstün.Sizin mantığınız nedir? ipad en pahalısı ve en iyisi onun üzerinde fiyatı olan ürün satılmaz mı? :D

    benim tabletten beklentim msn face mynet ve bi kaç film müzik oldugu için 1. nesil işimi görücek.16gb wifili ipad1 329sterline düşürülmüş ikinci eli 500e düşünce almak lazım :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutarslan.com

    ingilterede ipad 64gb 579 sterlin bu motorola kaç gb eğer 64se 599 fiyatı normal.Sonuçta motorolanın bu cihazı daha üstün.Sizin mantığınız nedir? ipad en pahalısı ve en iyisi onun üzerinde fiyatı olan ürün satılmaz mı? :D

    benim tabletten beklentim msn face mynet ve bi kaç film müzik oldugu için 1. nesil işimi görücek.16gb wifili ipad1 329sterline düşürülmüş ikinci eli 500e düşünce almak lazım :))

    Xoom2un ipad 2'ye üstünlükleri kağıt üzerinde,
    yanlış anlaşılmasın ve kavga çıkarmasın üstünlüğü yok, ya da fasa fiso demiyorum,
    Xoom donanım açısından üstün ancak ürün çıktığında ve bir süre kullanıldığına
    o zaman üstün olup olmadığ anlaşılacak,
    şimdilik internetteki özelliklerine bakarak çok satacak ya da çok tutulacak denilemez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogangoxel

    Nvidia Tegra 2 diyorum başka bir şey demiyorum Ayrıca 1080p video oynatmıyor demiş bir arkadaş donanımsal desteği olduktan sonra yazılımsal desteği olmaması birşeyi değiştirmez.Sonuçta mkv formatını windows media playerda oynatmıyordu zamanında ama ne çıktı media player classic , vlc vs. Ayrıca honeycomb çok yeni bir yazılım gerekli destek güncellemelerle gelecektir


    Arkadaşım karambole cihazmı alınır. Benim 1080p video oynatma gibi bir ihtiyacım olacak ve oynatıyor dendiği için gidip alacam ve bakacağım ki 720p bile oynatmıyor. Rockplayer yükleyeceğim ama o da Tegra 2 desteği vermediği için 1080p oynatmayacak. Neymiş efendim bir ara çıkarmış yazılımı.

    Windows olayına gelince XP çıktığında zaten 1080p diye bir kavram yoktu ki. Win7 de ne durumda bilmiyorum.
    Ubuntu da ona kalırsa hiç birşey oynatmıyordu. VLC yükleyene kadar.

    Benim burada sinirlendiğim şey 720p veya 1080p video oynatmadığı halde özelliklerinin arasına yazılması. O zaman desin ki "oynatmak 3. pati yazılımlarla mümkün."

    Ayrıca bende tegra2'li tablet kullanıyorum. Android 3.0 bile çift çekirdeği yarım yamalak desteklerken tegra 2'li tablet diye hava atmanında bir anlamı yok.




  • Fiyat biraz pahalı gibi,motorola hızla yeniliyor kendini ama fiyat konusunda hep aynı felsefeyi yapıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.