Şimdi Ara

Modemim ip almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
13.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gündür Adsl im doğru dürüst çalışmıyor. Airties RT110 modem kullanıyorum. Önceden düğmeye basar basmaz bağlanan aygıt adsl ışığı yandığı halde PPP ışığı yanıpta bağlanmıyor. Telekomu aradım sorun modeminizden kaynaklanıyor, Ip almıyor dediler.

Dedikleri gibi sorun Ip alamama fakat 3 gün önceye kadar tıkır tıkır çalışan aygıt 3 gündemi Ip almaktan vazgeçti.

Tüm ayarlara reset atıp modemi tekrar tekrar kurdum ama nafile. 1000 kere deniyosam 1 kere bağlanıyor. Modem ayarlarına baktım ama fazla anlamıyorum, Onun için fazla uğraşamadım. Bu konuda benzer bir olay yaşamış yada bilgi sahibi biri varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em_tech -- 15 Kasım 2005, 22:18:00 >

• buna benze bi sorunu be de yaşadım bende takır takır internete giriyodum birden girmemeye başladı sonra sorunun paralel telefondan oldğunu söylediler telefonlardan birini iptal ettim sorunum çözüldü.. eğer sende de bi paralel telefon vars birini iptal et derim yoksada o zaman Allah yardımcın olsun
  • Maalesef yok
    Napıcam ben şimdi yaw, yokmu bu konuda bilgili görgülü biri.

NO ADSL = PROBLEM

Neden bu modem bazen IP alıp bazen almıyor. Telekomdan kaynaklanan bi sorunmudur, değilse sebep ne?

NOT: Şu mod arkadaşlara bayılıyorum, tam numunelikler valla, hakareti ima etsen bile hemen bi çeki düzen veriyolar. Konu başlığı daha önce "HAy ben bu telekomun...." du ama mod arkadaşlardan biri bunu Modemim IP almıyor diye düzeltmiş. Ne kadar kibar arkadaşlar allahım.

• bağlantıyı atabiliyomsn sağ alt köşeye?
    atabiliyosan komut isteminden ipconfig yaz sana bi
  • Bağlantı olmuyor, Modem üzerinde Adsl ışığı yanıyor, fakat ppp ışığı yanmıyor yani telekomun bana sağladığı hat çalışıyor fakat telekom üzerinden nete çıkmak için gereken IP yi alamıyorum, yani sorun ya benim Modem IP almıyor yada Telekom bu IP yi bana sağlayamıyor..

gerçi 1000 de 1 de olsa bağlanıyorum ama çok nadir, fıtık ediyor beni yaw!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em_tech

Bağlantı olmuyor, Modem üzerinde Adsl ışığı yanıyor, fakat ppp ışığı yanmıyor yani telekomun bana sağladığı hat çalışıyor fakat telekom üzerinden nete çıkmak için gereken IP yi alamıyorum, yani sorun ya benim Modem IP almıyor yada Telekom bu IP yi bana sağlayamıyor..

gerçi 1000 de 1 de olsa bağlanıyorum ama çok nadir, fıtık ediyor beni yaw!!

Yanı sorunu bır arkadasım yasıyor o da senı gıbı malesef. Telekom sorun ya vırusten ya da modemden deyıp ısın ıcınden sıyrılıyor. Bılg. vırussuz ve modem saglam deyınce de sıstem yonetıcınıze danısın deyıp daha bır fıtık edıyor. Lımıtlı 512 lerdekı yogunluk sebebıyle adsl hızmetının rezaletlıgınden bahseden malesef yok.

• quote:

Maalesef yok
    Napıcam ben şimdi yaw, yokmu bu konuda bilgili görgülü biri.

NO ADSL = PROBLEM

Neden bu modem bazen IP alıp bazen almıyor. Telekomdan kaynaklanan bi sorunmudur, değilse sebep ne?

NOT: Şu mod arkadaşlara bayılıyorum, tam numunelikler valla, hakareti ima etsen bile hemen bi çeki düzen veriyolar. Konu başlığı daha önce "HAy ben bu telekomun...." du ama mod arkadaşlardan biri bunu Modemim IP almıyor diye düzeltmiş. Ne kadar kibar arkadaşlar allahım.

yavaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yavaş, hatmı?
  • quote:

Ne yavaş, hatmı?

Yok o uyarı manası taşıyordu ama sorun hala hallolmadıysa bence Telekom'u içndekilerle beraber özelleştirmek gerekecek. Yok virüs var yok sisteminiz hatalı diye diye uyutıyolar milleti. Cahillerin koltuk sevdası yüzünden düştüğümüz duruma bak ya yazıklar olsun
  • Ben sorunu 12 hafta uğraştım hala halledemedim. Adamlara tüm parçalarım sağlam test ettim sorun sizde diyorum, 1 saatte ikna zor oluyolar. Bugün haspel kader gene girdi. Kafasına göre takılıyor.

Kısaca sorunum şu, adsl bağlantısı var ama IP numarası alamıyor makina. Buda telekomdan kaynaklanıyor ama nedenini onlarda bilmiyor. Bu 512 ye geçmeden dolayı olabilir diyorlar.

Bu aralar bağlantı sorunuyla ilgili çok şikayet geliyormuş.

Not: HIZLIIIIIIII.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em_tech -- 17 Kasım 2005, 15:09:20 >
  • quote:

Ben sorunu 12 hafta uğraştım hala halledemedim. Adamlara tüm parçalarım sağlam test ettim sorun sizde diyorum, 1 saatte ikna zor oluyolar. Bugün haspel kader gene girdi. Kafasına göre takılıyor.

Kısaca sorunum şu, adsl bağlantısı var ama IP numarası alamıyor makina. Buda telekomdan kaynaklanıyor ama nedenini onlarda bilmiyor. Bu 512 ye geçmeden dolayı olabilir diyorlar.

Bu aralar bağlantı sorunuyla ilgili çok şikayet geliyormuş.

Not: HIZLIIIIIIII.........

Ben sorunu çözdüm sorun bela bir virüsten kaynaklanıyormuş Formattan sonra düzeldi. SP2+Kaspersky işi halletti...

• Yok benimki virüsten değil heralde. Çünkü zaten makinada Kaspersky yüklü. Dahası modem ayarlarını yapıp sadece modemi açtığımda bile bağlanmıyor. Telekomla ilgili bi sorun olduğunu tahmin ediyorum.

Daha önce sorun Ip alamama demiştim ama sorun buda değil. Çünkü geçen IP aldıktan sonra düştüm ve gene 2 gün bağlanamadım.

Telekomu arıyorum adamlar bi şeyler yapıyor sonra bağlanıyoreum anlamadım gitti. İşin komiği adamlarda ne yaptığını bilmiyor galiba. Hattıma gelen sinyalmı zayıf acaba?
  • kardeş 0212 212 82 20 airites teknik servis ara.....
  • Dostum modem sağlam başka bi arkadaşta 2 gün test ettim, hiç bi problem yoktu.

Sorunun benden olmadığından eminim, splitter modem vs hepsini kontrol ettim. ÜSt yazıları okursanız dfaha net anlaşılır.
  • KARDEŞ SEN MODEMİ RESETLE AMA AYARLARI YENİDEN YAP OZAMAN DÜZELİR
  • aynı sorun bende de 1 haftadır var modemi acıp kapıyorum her seferinde giriyor sorun telekom dan kaynaklanıo çünkü ben modemi geri gönderdim adamlar sorun yok diye bana geri gönderdiler
    modemim geek q51
  • Nasıl çöZdünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 11,5 yıl geçmiş.
  • Yav bende okuyorum tarihe bakmadan. 512kb bağlantıya geçmişler falan. 512 bağlantı mı kaldıya demeden baktım ki konu 2005'ten kalmaymış fena hortlatmış arkadaş konuyu
  • bir oncekı sorunumda sıfreyı tekrar yazdım cozuldu,
    ücgündür gene ip alamıyordu...
    vpı degerı 0 , vcı degerı 100 olmus , onları el ıle fabrıka ayarına getırdım vpı 8, vcı 35 yaptım ınternet geldı..şnterface setupdan yaptım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.