Şimdi Ara

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
12.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEHZAT Ç. SENİ KALBİME GÖMDÜM... 28 EKİM’DE SİNEMALARDA!

Ekranların fenomen haline gelen dizisi “Behzat Ç., Bir AnKara Polisiyesi”, takipçileriyle sinema salonlarında buluşmaya hazırlanıyor. ‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ yazar Emrah Serbes’in Bir Ankara Polisiyesi “Son Hafriyat”tan uyarlandı. Senaryoda yine Emrah Serbes imzası var. Filminin yönetmeni Serdar Akar...
    Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu) ve filmin ana karakterleri olan Harun (Fatih Artman), Hayalet (İnanç Konukçu), Akbaba’ya (Berkan Şal) filmde Tardu Flordun kurbanlarını kazdığı çukurlara gömüp polislerden geçmişin intikamını alan ‘Red Kit’, Cansu Dere olay yeri inceleme amiri ve Hakan Boyav kendini Kolsuz Ahmet sanan Süleyman rolünde eşlik ediyor.
    Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm sinema filminde ayrıca Ege Aydan, Canan Ergüder, Hazal Kaya, Ayda Aksel, Rıza Kocaoğlu, Tolga Tekin, Nihat İleri gibi usta oyuncularla farklı bir Behzat Ç. hikayesi sunuyor. Adam Film Tarkan Karlıdağ ve Nadoworks Media tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ 28 Ekim’de sinemalarda

http://www.senikalbimegomdum.com/
    http://www.facebook.com/behzatcskg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 15 Nisan 2012; 19:26:43 >

• haydi hayırlısı...
  • Erdal Beşikçioğlu Beyaz Show'da mayıs gibi başlanacak demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Erdal Beşikçioğlu Beyaz Show'da mayıs gibi başlanacak demişti.

Ben ilk 3 bölümünü izledim öteki bölümlerini izlemeye gerek bile duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

+1
    Filminin de gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Ben şans eseri tv'de zaplarken rastlamıştım.Güzel dizidir.Senaryosu filan gayet akıllıca .Arka sokaklar gibi değil.

• Filmi olmasa şaşardım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlız Polis rolündeki adamı çok sert gösterilmiş şahsi yorumum türkiyede o kadar sert mizaçlı biri çok yaşamaz ...
  • Allaahhhhhhhh sabırsızlıkla bekliyorum laaaaa
  • Sabahın köründe ilk seansına bile gidilir.
  • rahat rahat sövmeleri dinleyebiliriz demektir
  • quote:

Allaahhhhhhhh sabırsızlıkla bekliyorum laaaaa

quote:

Sabahın köründe ilk seansına bile gidilir.

Sizlere sonuna kadar katılıyorum.

Bunun olmasını çok istemiştim.

• Erdal Beşikçioğlu'nun hayranıyım.
    hep belirli görüşlü filmlerde oynamakta boş bi adam degil benim icin degerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Erdal Beşikçioğlu'nun hayranıyım.
    hep belirli görüşlü filmlerde oynamakta boş bi adam degil benim icin degerli

Aynı düşüncedeyiz.Bir delinin hatıra defteri isimli oyununu izleyememiş olmak,buna imkan bulamamış olmam beni çok üzüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

quote:

quote:

+1
    Filminin de gereksiz olduğunu düşünüyorum.

ekşi sözlükte falan söyleseniz şöyle linç ederler valla. bazı kesim tapıyor bu diziye ama iş yapacağını zannetmem. film gelene kadar dizisi kalkar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 3 Mart 2011; 22:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

ekşi sözlükte falan söyleseniz şöyle linç ederler valla. bazı kesim tapıyor bu diziye ama iş yapacağını zannetmem. film gelene kadar dizisi kalkar zaten.

Diyenleri çok gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Diyenleri çok gördük.

pek uzak görünmüyor ama reyting listelerine bir bakarsanız siz de görebilirsiniz. ev kadınlarının izlemediği dizi tutmaz bu kadar basit.

edit : vadi hariç tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 3 Mart 2011; 22:41:48 >
  • quote:

pek uzak görünmüyor ama reyting listelerine bir bakarsanız siz de görebilirsiniz. ev kadınlarının izlemediği dizi tutmaz bu kadar basit.

edit : vadi hariç tabiki.

Bunun muhabbeti çok yapıldı. Evet kamera şakası gibi olan reyting listelerine giremiyor burası doğru, ama dizinin çok fazla izlendiği, sevildiği ve bu ülkedeki onlarca diziden çok daha iyi olduğu kabak gibi ortada.
  • eksik kaldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.