Şimdi Ara

Ace Combat: Assault Horizon'dan Yeni Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

Project Aces tarafından geliştirilen ve Namco Bandai Games'in dağıtımında bulunan Ace Combat: Assault Horizon için pilotların da göründüğü yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Assault Horizon, single player ve multiplayer içerikleri ile birlikte bu sene içerisinde PS3 ve X360 için piyasaya çıkacak. Yeni videoda oyunda bulunacak 108th Task Force pilotlarını ve araçlarını görüyoruz. MH-60, AH-64D Apache, F-358, F-15E, AC-130U ve B-2 gibi savaş makineleri ile havada ve karada bolca hareketliliğe neden olacaksınız.

• abii oyuna bak.hep güzel oyunlar zaten ps3 e xboxa çıksın... hani biz yetimizya hani biz öksüzüzya... hayıııııııııırrrrrrr:((
  • PS 2'de ki deharikaydı.Bu ise muhteşem gibi görünüyor.Bomba geliyor diyorum...
  • Ghost muydu o. Oyun fena değil
  • adamlar güzel ediyor harbiden çok gerçekçi olmuş uçakları kullanmaya fln yenilikler getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ghost muydu o. Oyun fena değil

Her maskeliyi Ghost sanma.
  • bana xbox aldıran oyun şimdide ps3 aldırdı sabırla bekliyorum.

ben başka link koyuyorum o gidiyo geleceğe dönüş koyuyo inatla

http://bolumsonucanavari.com/Videolar-Ace_Combat_Assault_Horizon__Close_Range_Assault-2012.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 3 Nisan 2011; 14:40:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.