Şimdi Ara

Navking navigasyon X30 HD yeni ürün (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
15.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    Sonunda anlaştığımız konularda oluyor demekki

    Asıl sorun şu,HD=High Definition demek yani tam karşılığı Yüksek Çözünürlük.Şimdi buraya kadar sorun yok,adam HD'der satar,çünki 800x480 yüksek çözünürlük ama neye göre ? 240x240,320x240,480x272 ve 640x480'e göre Ama HD logosu tescilli bir logodur ve buradaki anlaşılan şekilde kullanılamaz,kullanılıyorsa müşeri kandırmasıdır.Navking zaten demiş benim ürün kodum bu,bu anlamda yazmadık.Zaten eski serilerindede vardı galiba HD tanımı.

    Yani burada asıl ciddiyetsizlik piranha'da maalesef,sat sat gitsin.Sorunmu ? Ne sorunu yahu,allahın kulu şikayetçi olmaz.Olsa ne olurki Kaç kere dedim size cevizkabuğu sermaye benden getirmesi sizden diye anlamadınız,lafım bunlar içindi.Kuracaktık bir şirket,nasılsa önüne gelen firmaya kaliteye bakmadan igo+basarsoft alabiliyor (ki bence inanılmaz yanlış,fena halde kalitesiz cihazlar var) çanta ile bile getirsek alırdık valla


    Evet

    sanirim ben de tufaya gelmisim...

    Herkesten ozur diliyor ve bu durumu Piranha cilar ile de konusmaya soz veriyorum...
    ama sanirim sadece konusmaya soz verebilirim.. duzeltmek benim elimde degil... tuketicinin elinde...

    tekrar Navking'ten de acik bir sekilde ozur diliyorum, yalniz degillermis...

    Saygilar

    Alim K.




  • ben de x10 modelini kullanıyorum 190TL ye teknosadan aldım gayet memnunum. Şimdiye kadar epey cihaz geçti elimden uydu bulma/yer belirleme performansı en iyi olan bu cihaz kesinlikle. Turkcell hattımla internete de girdim ancak paket üyeliğim olmadığı için epeyce kontur yedi sadece bir defa denedim sorun yoktu. Route 66 yazılımı da ilk kullanışım oldu yön tarifi ve sesli yönlendirmeleri igodan kesinlikle başarılı çok daha hoşuma gitti ama malumunuz teleatlas biraz geriden gelebiliyor bazı yerlerde. Kısacası navkinkg firması ülkemize girerken başarsoftla anlaşma yapsa imiş kesinlikle rakipsiz oldu(bence tabi :)) Eğer başka yazılımlar yükleyip kullanmak istersenizde cihaza müdahale etmeden istediğiniz yazılı çalıştırabiliyorsunuz ki en çok hoşuma giden özelliklerden biri de bu oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    Sonunda anlaştığımız konularda oluyor demekki

    Kaç kere dedim size cevizkabuğu sermaye benden getirmesi sizden diye anlamadınız,lafım bunlar içindi.Kuracaktık bir şirket,nasılsa önüne gelen firmaya kaliteye bakmadan igo+basarsoft alabiliyor (ki bence inanılmaz yanlış,fena halde kalitesiz cihazlar var) çanta ile bile getirsek alırdık valla


    tabii ki anlaştığımız konular olacak, igo ve başarsoft cihazların kalitesine neden baksın ki..?? birisi yazılım satıyor diğeri harita.. siz parasını verdikten sonra başarsoft haritayı nerede kullanacağınızı sormaz ki.. igo'nunda soracağını sanmam, primonun hangi tip cihazlarda çalıuştığı belli bunun için en alt kriterleri firmalara bildiriyordur mutlaka..

    harbiden bir şirkette biz kursak ne biçim satarız, ne getirsen millet alıyor zaten dimi.. biz de FULL HD yazarız parayı kırarız. ancak müşteri kandırmak hayat prensibime ters düştüğü için bizim gibiler bu tür işlerde sadece tüketici olur..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isikayhan

    aman "HD ready" terimini yanlış kullanmayalım



    yanlış kullanmıyoruz sadece cihaz bizim istediğimiz çözünürlüğü vermediği için benzetme yapıyoruz, kullandığımız felan yok yanii rahat olun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevizkabugu


    quote:

    Orijinalden alıntı: isikayhan

    aman "HD ready" terimini yanlış kullanmayalım



    yanlış kullanmıyoruz sadece cihaz bizim istediğimiz çözünürlüğü vermediği için benzetme yapıyoruz, kullandığımız felan yok yanii rahat olun..



    bence "HD not ready" desek daha iyi olur




  • Peki HD olunca ne oluyor?
    Uyduya daha hızlı mı bağlanıyor?
    Harita görüntüsü daha kaliteli mi oluyor?
    Gelecekte çıkacak olan programlarla veya haritalarla uyumlu mu oluyor?
  • arkadaşlar bende yeni siparişini verdim.. 199tl ye 12 taksitle aldım.. fiyatı bana gayet uygun geldi.. HD olayı ise tüm aletlerin yaptığı fiyaskoydu zaten..onun bilincindeyim.. piranhaa ise önceden kullandığım fm transmitterdeki kötü izlenimimden dolayı hiç yaklaşmadım.. alet elime ulaştığında mutlaka yorumlarımı tarafsızca sunacam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapagan

    Peki HD olunca ne oluyor?
    Uyduya daha hızlı mı bağlanıyor?
    Harita görüntüsü daha kaliteli mi oluyor?
    Gelecekte çıkacak olan programlarla veya haritalarla uyumlu mu oluyor?



    Hiç biri olmuyor,nedenini yazdık HD bir cihaz henüz yok.Bunu olursa tartışırız.
  • Bu cihazdan aldım fakat ne lisans kodunu yapabildim ne makbuz kodunu yapabildim. Böyle aleti al tak git yapamıyoruz hiç birşeyde bıktım artık yeminlen. Kullanma klavuzundan navking.com dan kayıt yapın diyor. Kayıt yapıyorum ama ne yapıyorum bende bilmiyorum. Acayip acayip işler. Kutunun içinden cd çıkmadı acaba bir kurulum cdsi filan varmıdır?
  • bu x30 hd harita güncellemesi bile yapamıyo bi halta yaramaz
  • Ben x10HD aldim, icindeki harita hic guncel degildi. 2 dk sonra ancak uydulari bulabiliyordu. Ben de Igo Primo kurdum en son guncel basarsoft haritasiyla birlikte. Hersey guzel, 20 sn. de uydulari buluyor fakat 10 sn de bir GPS alicisi kapatiliyor tekrar aciliyor kendi kendine. Bunun bir cozumunu bulan bilen var midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tongun -- 23 Mayıs 2011; 12:33:09 >
  • kaliteli, güven veren, malına güvenen bir marka isimde veya reklamda vs.. kelime oyunları yapmayan markadır.. insanları kandırma çabasına girmeyen markadır...
  • HD bırak dahili 2 gb bellek te yüklediklerim görünmüyor deli oldum. yardımcı olan varsa sevinirim.
  • Merhabalar
    27/07/2011 tarihinde media markt ankara 3. şubeden (kentpark avm) firmanızın ürünü olan NAVKING X30 HD marka navigasyon cihazı aldım , cihazı almadan önce stand görevlisi arkadaş bana cihaz hakkında bilgileri aktarırken bu cihazın güncellemesinin''ÖMÜRBOYU'' ücretsiz olduğunu, almamızın mantıklı olabileceği doğrultusunda güncelleme ve harita anlamında en iyi gps cihazının Navking oldugunu söyledi, cihazı aldığımızda üzerinde halihazırda herhangi bir güncelleme olmadığını ama eğer alırsanız güncelleme işlemini orada hemen yapabileceğini söyledi bizde stand görevlisi arkadaşın samimiyetine inanarak cihazınızı aldık, takip eden 15 dk içerisinde arkadaş cihazı güncellenmiş olarak bize geri getirdi ve şu an yüklemiş olduğu haritanın son versiyon ve güncelleme olduğunu biz istemedikçe cihazın güncelleme istemeyeceğini bildirdi ,mağazadan cihazla beraber ayrıldık cihazı sadece 2 kere kullandık 01-09-2011 tarihinde cihazı şehirler arası bir seyahat için kullanma amaçlı açtığımızda adres satırında adres girildikten sonraki search ekranında cihaz bize ''AKTİVASYON GEREKLİ'' uyarısı veriyor .... Ve durumdan bir hayli rahatsız olmaktayım. Bize vadedilen ve söylenenlerle cihazın bize yaşattığı durum birbirinden çok farklı ...Belki güncelleme yaparım umuduyla İnternet sitenize güncelleme için girdim win7 kullanıcısıyım ve

    Bende bir bilgi işlem görevlisi olarak çalışmakta olduğum için ,bu gibi konulara (Güncelleme , update vs..) yabancı değilim, kaldıki iphone cep telefonlarına jailbreak yaparken bile bu kadar sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum .Geçen hafta cihazla birlikte Media markt ın Kentpark AVM deki şubesine yani aldıgımız yere cihazı bu sıkıntılar nedeniyle geri götürdük ve orada firmanızdan bir beyle görüştük bana yardımcı olacağını söylemişti şirketinizin yardımcı olma anlamındaki samimiyetine inanıyorum ve sizden sıkıntımın biran önce çözülmesi için Ankaradaki herhangi yetkili bir bayiniz vasıtası aracılığı ile yardım etmenizi talep ediyorum.......

    S.Deniz İNCE
    mail adresim:sdenizince@hotmail.com




  • Malesef bende 2010 Kasımda ElectroWorld -Bostancı şubeden Navking 410 modeli satın aldım.

    Satış görevlisi navkinglerde ücretsiz harita güncelleme özelliği olduğu için beni ikna edebilmişti.

    Son sürüm haritayı güncellemek istediğinde Navking benden aktivasyon için ücret talep ederek 410larda ücretsiz güncelleme olmadığını ve bu ücreti verirsem bundan sonraki güncellemelerin ücretsiz olacağını belirtti.

    Ben ücret ödemeyi kabul ettiğimi fakat bana bundan sonraki güncellemelerin ücretsiz olacağına dair yazılı belge vermelerini istedim ,bir ay geçmesine karşın taahhüt ile ilgili herhangi bir geri dönüş olmadı

    Sanırım Navking bu konuda kendine güvenemiyor ve sonraki güncellemeleride ücret karşılığı yaptırmayı planlıyor.

    Siz siz olun ambalajında veya kataloğunda ücretsiz güncelleme ibaresi olmayan ürünleri satın almayın , söz uçuyor yazı kalıyor.




  • Navking navigasyon X30 HD yeni ürün


    ben bu reklamı görünce hemen atladım ,niye dersiniz " HD " olması ve fiyatı 200 tl

    şimdi kimse bu HD yazısının " High Definition " değil de öylesine seçilmiş bir model harfleri olduğunu iddia etmesin çünkü ben bile inanmadım

    benzer durumlar markalar da dahi yapılıyor ,misal ben zamanın da bir uydu alıcı almıştım mağaza sahibine özellikle sordum bu toshiba mı diye evet demişti ,o zamanlar gerçek toshiba nasıl yazılır bilmediğim için aldım eve kurdurdum ,birkaç gün sonra harfler bir tuhaf geldi ,evimde bulunan bir müzik seti vardı gittim üzerinden okudum yazıda bir yerde fark vardı " toshiba " yani o değil a ,uydu alıcı da "toshibo"yazıyor,eee canım bir harfden ne çıkar ,hemen kaptım cihazı bu cihaz toshiba değil dedim adam gayet sakin evet değil dedi (yavuz satıcı ) ,peki bu cihazın bandrolu da yok dedim ,zaten bu dediklerin olsa o fiyata satarmıyız sözü son oldu ,hemen iade (bu kadar kolay olmadı tabi sizi mahkemeye vereceğim deyince gönüllü geri aldı )

    sonuç olarak ben bu cihaz da yazan HD harflerinin öylesine yazılmış kod olduğuna inanmadım ,ya siz

    bir arkadaş ömür boyu güncellemeden bahsetmiş offf of ,bu ömür boyu bizim ömrümüzü yedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 22 Eylül 2011; 19:51:23 >




  • quote:

    misal ben zamanın da bir uydu alıcı almıştım mağaza sahibine özellikle sordum bu toshiba mı diye evet demişti ,o zamanlar gerçek toshiba nasıl yazılır bilmediğim için aldım eve kurdurdum

    Abi bayılıyorum şu dobra ve samimice yazdığın yazılara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _imkansız_

    quote:

    misal ben zamanın da bir uydu alıcı almıştım mağaza sahibine özellikle sordum bu toshiba mı diye evet demişti ,o zamanlar gerçek toshiba nasıl yazılır bilmediğim için aldım eve kurdurdum

    Abi bayılıyorum şu dobra ve samimice yazdığın yazılara



    sayın Navking Navigasyon da sizin gibi düşünüyorsa bugün benim doğum günüm demektir



    bu arada HD kısmını geçersek ,

    hayırlı olsun ,çünkü arkadaşlarımız bir emek sarfedip bu cihazları getirip hem hizmet hem rekabet ederek bir şekilde faydalı oluyorlar,

    hayırlı kazançlar dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 23 Eylül 2011; 15:14:26 >




  • bu cihaz denen nesneyi satın aldım ücretsiz eds özelliğini aktşf etmek için cep telefonu üzerinden internete bağlanıp 12 tl internet ücreti ödedim yine de aktif olmadı 24 saat geçmeden iade ettim. haritası güncel diyor ama 3 yıl önce kapanmış marketi gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.